Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ & Ν.Τ.Π.


   Σήμα κινδύνου  στον Μακαριώτατον
    Αρχιεπίσκοπον Πάσης Ελλάδος
     ----------------------------------------
                                     Πρόλογος
                                   --------------
Μακαριώτατε,
Στην Καλαμάτα την ημέρα της εορτής της Υπαπαντής,
μίλησαν δύο Μητροπολίτες, ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος, και ο Δημητριάδος Ιγνάτιος. Και οι δύο αναφέρθηκαν σε οικουμενιστική κίνηση, και ο Ιγνάτιος επαίνεσεν τις προσπάθειες του Μεσσηνίας για την οικουμενιστική προσπάθεια που καταβάλλει, υπό την ηγεσίαν του, μέσα στους κόλπους της Ορθοδοξίας. Από κοντά και ο Βενιαμίν της Ιεραρχίας, ο Κομοτηνής. Χάθηκε ένας φλογερός Πατριώτης Ιεράρχης για την Κομοτηνή;; Αφού η περιοχή της Θράκης είναι στο μάτι του κυκλώνα!!! Όλη του η προσπάθεια ήταν να φορέσει στο κεφάλι το Αυτοκρατορικό στέμμα, και εάλω η Μαρωνεία! (Έτσι έδειχνε στη T.V. την ημέρα της Χειροτονίας του)! 
Από τα λεγόμενα των δύο Ιεραρχών, φαίνεται & συμπεραίνεται ότι ο Μεσσηνίας, είναι ο εκλεκτός της Ν.Τ.Π.  Παγκοσμιοποιητών μέσα στην Ορθοδοξία, σαν Οικουμενιστής!
Η ηγεσία του Αγίου Όρους, ας το έχει αυτό υπ’ όψιν………..
Όπως φαίνεται αμφότεροι, (και άλλοι),τελούν υπό την προστασία των τρελών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης! 
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, μέσα στην Ορθοδοξία ενεργοποιείται μια κάποια κίνηση, της οποίας μέλη είναι αρκετοί Μητροπολίτες, όπου σε παγκόσμια θρησκευτικά συνέδρια εισηγούνται υπέρ του Οικουμενισμού της Ν.Τ.Π. (Σιωνιστικής Παντοκρατορίας).
Ο Λαός λέγει, «όπου δύο καθηγητές, και η Πατρίς εχάθη».
Στη γλώσσα της Θεολογίας Οικουμενισμός=Παγκοσμιοποίηση!!!
Ο Μεσσηνίας φαίνεται τυγχάνει της προστασίας  Σαμαρά, και του AJC. Βρε πως μπλέξαμε , από τη μια ο ΓΑΠ, και από την άλλη ο κωλοτούμπας Σαμαράς, με το Σιωνιστικό AJC !!
Ο ηγαπημένος των Σιωνιστών Σαμαράς ετοιμάζεται να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, ας του ετοιμάσουν κατάλληλον υποδοχήν οι Άγιοι Πατέρες………….  
Γιαυτό χρεοκοπήσαμε. Αμφότεροι,πολιτικοί & θρησκευτικοί ηγέτες εφαρμόζουν τα σχέδια της Οικουμενιστικής ΝΤΠ.
Όμως ο όρος «Οικουμενισμός», σήμερα τείνει να παρεξηγηθεί, και σημαίνει Παγκοσμιοποίηση, ήτις τυγχάνει υπό τη προστασία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης.
Ένας από τους στόχους και σκοπούς της Οικουμενικότητας, είναι και ο πολύ-πολιτισμός, των θολοκουλτουριάρηδων, δηλαδή η παράνομη λαθρομετανάστευση, δηλαδή η Βαβέλ των ανθρώπων.  Γίναμε η σύγχρονη Βαβυλωνία!!!
Εάν αγαπάνε τόσο πολύ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ο Μεσσηνίας, ο Δημητριάδος, και οι Πασόκοι- Συριζαίοι, ας τους πάρουν στο σπίτι τους. Εμείς οι Έλληνες πατριώτες, δεν θέλουμε την Ελλάδα μας, να γίνει Αφρικανική ζούγκλα, επειδή έτσι το θέλουν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι, και τα εδώ πιόνια τους, είτε στην Εκκλησία, είτε στη πολιτεία. Ιδρώσαμε και ματώσαμε να αναπτύξουμε πολιτισμό, εδώ και 5000 τουλάχιστον χρόνια, και τώρα θα τον χάσουμε επειδή έτσι το θέλει η Παγκοσμιοποίηση!!! 
        ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ  &  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
       ---------------------------------------------------------------- 
Μακαριώτατε,
Με τη πολιτική της λαθρομετανάστευσης που ακολουθείτε τελούντες εν αγνοία, εσείς , και οι  εφιάλτες πολιτικοί, υπάλληλοι, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών ψυχασθενών Παγκόσμιων Δικτατόρων, σε δέκα χρόνια η Ελλάς θα έχει καταληφθεί από Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εισβολείς.  
Αυτό είναι το ποθούμενο για τους Μεγιστάνες & Ολιγάρχες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Οι Ισλαμιστές δεν έρχονται εδώ για καλό, αλλά για κατάληψη-κατάκτηση της Ελλάδος, και αφανισμό του Ελληνισμού!! Τους στέλνει η Σιωνιστική  Ν.Τ.Π. για γεωπολιτικούς γεωστρατηγικούς, & γεωενεργειακούς σκοπούς στη περιοχή. 

Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων και εδώ

Μετά  Σεβασμού

                                       Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος
                                       Διεθνολόγος
                                       E-mail: ant.grypaios@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Γρυπαίε μου τό ξένο πρακτορικό κάθαρμα πού αναφέρεσαι τούς ταίζει καί τούς υποστηρίζει ξεκάθαρα τούς λαθροεποίκους, επομένως γιατί ασχολείσε μέ δάυτον? Τόν αποκαλείς καί μακαριότατο τόν σκατοπράκτορα τόν λαθρολάγνο. Τά δύο μεγαλύτερα τσιράκια του είναι ό Μεσσηνίας μεγάλο κάθαρμα νεοταξίτης, καί ό προδότης ιγνάτιος Δημητριάδος. Κάποτε τόν είχα σέ μεγάλη εκτίμηση καί σεβασμό. Πώς πουλάνε τήν ψυχή τους στόν διάβολο είναι απορίας άξιο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή