Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ηράκλειο: Η Ρουμάνα οικιακή βοηθός έπεσε στην παγίδα - Βούτηξε τα χρήματα που δεν έπρεπε στο σπίτι που εργαζόταν!


Η γυναίκα το είχε κάνει σύστημα, αλλά ο εργοδότης της, αποδείχθηκε πιο έξυπνος και κυρίως πιο ψύχραιμος...
Στην "παγίδα" που είχε στηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, έπεσε 45χρονη απο την Ρουμανία η οποία ενώ εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτι 37χρονου "καθάριζε" και την τσέπη του εργοδότη της. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου, η συλληφθείσα, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της ως οικιακή βοηθός, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει από την οικία του, χρήματα και κοσμήματα.

Προχθές το πρωί (27-09-2014) αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ (το οποίο ήταν προσημειωμένο) και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 45χρονης, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και διάφορα κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, των οποίων η κατοχή ερευνάται.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

flashnews.gr

2 σχόλια:

  1. Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΗ ΟΙΚΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ; ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ; ΜΙΑΣ Κ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ Κ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΌΛΛΑ,ΔΗΛ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΌ ΕΝΑΝ Π.Χ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανε τέτοια αδικία ή ρουμούνα? Πέφτω από τά σύννεφα. Τυχερός ήταν ό τεμπελοχανάς πού δέν τού έφερε μαφιόζους ή ρουμούνα στό σπίτι του νά τόν περιποιηθούν. Νά προσλάβει μία πολύτεκνη μητέρα μέ ανάγκη από τίς πολλές πού ζητούν απασχόληση δέν τού πέρασε από τό μυαλό. Όπως σχολίασε ό φίλος πιό πάνω θά τού ζητήσει κάτι παραπάνω από τήν ρουμούνα νά πληρώσει τά χαράτσια της, ακόμα καί τήν φορολογία τής πολύτεκνης οικογένειάς της. Σκατομαθημένοι ψευτοέλληνες καλοπερασάκηδες, παρτάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή