Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Η ΕΚΤ δεν πιστεύει πως το Brexit θα εκτροχιάσει την ανάκαμψη της Ευρωζώνης


Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας συμπέραναν στη συνεδρίαση του Ιουλίου πως η απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα εκτροχιάσει την οικονομική ανάκαμψη της Ευρωζώνης, ανέφερε η Bundesbank.

Το 25μελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ "κατέληξε στο συμπέρασμα πως το βασικό σενάριο για συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη και σταδιακά επιταχυνόμενο πληθωρισμό στην Ευρωζώνη παραμένει ανέπαφο", έγραψε η Bundesbank στη μηνιαία της έκθεση.

Η ΕΚΤ διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκιά της μετά τη συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής στις 20 και 21 Ιουλίου και ο Πρόεδρος Mario Draghi δίστασε να υποσχεθεί φρέσκα μέτρα στήριξης για την οικονομία της Ευρωζώνης.

Ο Draghi είχε πει πως είναι νωρίς να διαπιστώσει κανείς ποιες θα είναι οι οικονομικές επιπτώσεις από το βρετανικό δημοψήφισμα, επισημαίνοντας μάλιστα πως οι αγορές είχαν επιδείξει "ενθαρρυντική ανθεκτικότητα". Η ΕΚΤ θα επανεξετάσει την κατάσταση το Σεπτέμβριο, όταν θα έχει φρέσκες οικονομικές προβλέψεις..
Ωστόσο η Bundesbank είπε πως ο οικονομικός αντίκτυπος από το Brexit για τη Γερμανία "θα μείνει πιθανότατα συγκρατημένος, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα". Η γερμανική οικονομική ανάπτυξη θα διατηρηθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς οι θετικές προσδοκίες των επιχειρήσεων επηρεάστηκαν ελαφρώς στον απόηχο του δημοψηφίσματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου