Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ο πανάρχαιος Δωρικός χαιρετισμός (που κάποιοι ανόητοι καλούν "ναζιστικό" ή "φασιστικό")


Από τη μακρινή αρχαιότητα, όλες οι ανθρώπινες κοινωνίες συνήθιζαν να χρησιμοποιούν διάφορες χειραψίες και χαιρετισμούς, τόσο ως συμβολική ένδειξη αναγνώρισης, όσο και ως έκφραση αλληλοσεβασμού. Κάθε λαός έχει καθιερώσει στις παραδόσεις του συγκεκριμένες μορφές χαιρετισμών, οι οποίες με τη μεγάλη τους ποικιλία εμπλουτίζουν τον κάθε λαϊκό πολιτισμό.
Κατά κανόνα οι συμβολικές αυτές χειρονομίες, οι χειραψίες και οι χαιρετισμοί γίνονται με τη χρήση των χεριών. Άλλωστε, οι ίδιες αυτές λέξεις έχουν ως κύριο συνθετικό τους τη λέξη "χέρι".
Συνήθως, κάποια προσφώνηση, όπως π.χ. το "χαίρε", συνοδεύει κάθε χαιρετισμό, θέλοντας να δηλώσει χαρά, υγεία, καλή διάθεση.
Σε σημαντικές στιγμές της κοινωνικής ζωής παρατηρούνται πολλοί και....
διαφορετικοί τρόποι χειραψιών και χαιρετισμών, όπως για παράδειγμα στις τελετές γάμου, τελετές αποδοχής των νέων και των εφήβων στις παραδοσιακές κοινωνίες, σε υποσχέσεις και ορκωμοσίες και σε ανάλογου τύπου εκδηλώσεις. Είναι τεράστια η ποικιλομορφία χαιρετισμών και χειραψιών που εντοπίζονται στις ανθρώπινες κοινωνίες. Και δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του ανθρώπου. Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι πολλά ζώα χρησιμοποιούν χαιρετισμούς και χειρονομίες ως μέσο κοινωνικής αναγνώρισης και επικοινωνίας μεταξύ τους.


Σε αυτή τη μεγάλη ποικιλία ανθρώπινων χαιρετισμών, υπάρχει ένας που φαίνεται ότι είναι ο αρχαιότερος από όλους, αλλά και ο πιο διαδεδομένος σε όλες τις κοινωνίες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Όλοι σχεδόν οι αρχαίοι πολιτισμοί τον χρησιμοποίησαν, όπως αποδεικνύουν οι αρχαιολογικές έρευνες και η ιστορική μελέτη. Πρόκειται για το χαιρετισμό που γίνεται με το δεξί χέρι υψωμένο λίγο πάνω από το ύψος του ώμου και την παλάμη τεντωμένη.


Ακόμα και σήμερα, όποιο μέρος του κόσμου και να επισκεφτούμε, θα δούμε ότι, όταν ένας άνθρωπος βλέπει ένα φίλο από μακριά, σηκώνει το χέρι του με τεντωμένη την παλάμη για να του πει ένα «γεια», σε ένδειξη καλής διάθεσης, φιλίας και σεβασμού.


Ασφαλώς για αυτό το λόγο, το επιστημονικό επιτελείο της ΝΑSΑ στις ΗΠΑ, διάλεξε αυτόν το χαιρετισμό, όταν έψαχνε για μια εικόνα αρκετά αντιπροσωπευτική της ανθρωπότητας ώστε να την στείλει στο διάστημα, χαραγμένη σε μια πλάκα ταυτότητας, σύμφωνα με την πρόταση του αστρονόμου Carl Sagan. Η πλάκα αυτή τοποθετήθηκε στο Pioneer 10, του οποίου αποστολή είναι να ταξιδεύει σε μακρινά αστέρια, αναζητώντας πιθανά νοήμονα όντα σε κάποιο απομακρυσμένο πλανήτη για να τους μεταβιβάσει ένα μήνυμα ειρήνης και φιλίας.
Οι Έλληνες, οι λαοί της Μεσοποταμίας, οι Ινδοί και οι Θιβετιανοί, οι Κέλτες, οι Ρωμαίοι, οι πρώτοι Χριστιανοί, οι Ιππότες του Μεσαίωνα, ακόμα και οι Ινδιάνοι της αρχαίας Αμερικής χρησιμοποίησαν αυτόν το χαιρετισμό, σε ένδειξη σεβασμού προς κάτι ανώτερο, σε ένδειξη ειρήνης και φιλίας.


Στην πρόσφατη ευρωπαϊκή ιστορία αναβίωσε ο αρχαίος χαιρετισμός, στην Ελλάδα με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, στην Ιταλία με το φασιστικό καθεστώς, στην Ισπανία με το καθεστώς του Φράνκο και στην Γερμανία με το εθνικοσοσιαλιστικό. Ταυτόχρονα χρησιμοποιήθηκε από εθνικιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης, από την Αγγλία και την Ιρλανδία ως την Ρουμανία, αλλά και από ευρωπαϊκής καταγωγής αμερικάνους. Με την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την ήττα του Άξονα ο αρχαίος αυτός χαιρετισμός κατηγορήθηκε άδικα και δαιμονοποιήθηκε.


Εντούτοις ο πανάρχαιος αυτός χαιρετισμός με το δεξί χέρι είναι μια παγκόσμια πρακτική. Ποιος όμως είναι ο λόγος αυτής της παγκόσμιας χρήσης ενός τόσου αρχαίου χαιρετισμού; Γιατί τον χρησιμοποίησαν και τον χρησιμοποιούν ακόμα, έστω και ασυνείδητα, τόσοι λαοί; Την εξήγηση μπορεί να μας τη δώσει η σύγχρονη επιστήμη.


Σύμφωνα με τις θεωρίες της σύγχρονης ιατρικής, το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί σαν μια ηλεκτρική μπαταρία που παράγει ηλεκτρικό και μαγνητικό ρεύμα. Ο Βελονισμός και άλλες εναλλακτικές ιατρικές βασίζονται σε αυτό το γεγονός για να πετύχουν αξιοθαύμαστες θεραπείες. Η ίδια η πολικότητα του εγκεφάλου μας καθορίζει μια αντίστοιχη βιο-ενεργειακή πολικότητα στον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι τις ανθρώπινες πράξεις "θετικού τύπου", όπως το να προσφέρουμε κάτι σε κάποιον, να γράψουμε, να χειριστούμε εργαλεία, κλπ. τις κάνουμε με το δεξί χέρι, το θετικά φορτισμένο. Από εκεί προέρχεται και η έννοια του δεξιοτέχνη και του επι-δέξιου. Το δεξί χέρι λοιπόν, δίκαια καλείται να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στον πιο αρχαίο και παγκόσμια διαδεδομένο ανθρώπινο χαιρετισμό. Ένα χαιρετισμό που, όπως μας έχει δείξει ο ιστορία, μπορούμε να πούμε ότι χρησιμοποιούταν από άτομα τις ίδιας φυλής ως δήλωσης σεβασμού, φιλίας και αγάπης.


Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία . Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί.


Ο χαιρετισμός της υψώσεως της δεξιάς χειρός, ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τις Δωρικές και Πελασγικές κοινωνίες. Φαίνεται να πρωτοεμφανίζεται κατά τις ιερουργίες στις οποίες οι ιερείς χαιρετούσαν με αυτόν τον τρόπο τα αγάλματα των θεών. Όταν λεγόταν η φράση «Χαίρε (τάδε θεέ ή τάδε θεά)» τότε ύψωναν την δεξιά χείρα, σε ένδειξη σεβασμού. Χαρακτηριστικό αυτού του χαιρετισμού, είναι ότι η παλάμη δεικνύεται προς το χαιρετιζόμενο πρόσωπο. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο έδειχναν οι ιερείς την καθαρότητα των προθέσεών τους. Για να γίνει αυτό, θα έπρεπε πρώτα να έχουν πλύνει καλά τα χέρια τους. Παράλληλα, χαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο, έδειχναν προς τους θεούς ότι ήταν και καθαροί ψυχικά απέναντί τους.
Στην συνέχεια, αυτός ο χαιρετισμός επεκτάθηκε και στο κατώτερο ιερατείο, όταν αυτό απήυθηνε χαιρετισμό προς το ανώτερο και ανώτατο ιεράτευμα. Με την πάροδο των ετών, ο χαιρετισμός αυτός πέρασε και στην πολιτική ζωή. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι θεοί και οι βασιλείς. Από εκεί πέρασε και στον στρατό, όπου οι υφιστάμενοι χαιρετούσαν με αυτόν τον τρόπο τους προϊσταμένους τους. Για παράδειγμα, όταν ένας αξιωματικός του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήθελε να τον χαιρετήσει, στεκόταν με σεβασμό εμπρός του κρατώντας το κράνος του στο αριστερό χέρι, ύψωνε το δεξί χέρι λέγοντας: «χαίρε Αλέξανδρε, βασιλεύ των Μακεδόνων!». Τότε ο Αλέξανδρος, ανταπέδιδε τον χαιρετισμό και στην συνέχεια συζητούσαν αυτό που ήθελαν. Επίσης, υπήρχε κι άλλος ένας συμβολισμός σε αυτό: σε καιρό πολέμου, η ύψωση της χειρός ήταν ένδειξη ότι ο πρατάσων την χείρα ήταν έτοιμος να λάβει όπλο να πολεμήσει. Εν καιρώ ειρήνης ήταν δείγμα ετοιμότητος προς εργασία...


Ο σεβασμός στους θεσμούς στην αρχαία Ελλάδα, ήταν κάτι το πολύ σημαντικό. Όπως επίσης ήταν πολύ σημαντικό το θέμα της εμπιστοσύνης. Για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω (καθαρότητα προθέσεων κ.α.), ο χαιρετισμός αυτός ήταν μία αρχή ένδειξης καλής πίστης, πάνω στην οποία μπορεί να βασιστεί η εμπιστοσύνη. Όπως είδαμε, η λέξη που συνόδευε αυτόν τον χαιρετισμό ήταν το «χαίρε». Ο χαιρετισμός έμελλε να περάσει στην άλλη πλευρά του Ιονίου Πελάγους και να καταλήξει στην Ρώμη. Ήταν λογικό, διότι η Ρώμη εκτός του ότι είχε επηρεαστεί πολύ από την Ελλάδα, τα περισσότερα πρόσωπα του πολιτικού και του στρατιωτικού κόσμου είχαν Ελληνική καταγωγή. Η λέξη που συνόδευε την ύψωση της δεξιάς χειρός, ήταν το «ave», που στην Λατινική γλώσσα ερμηνεύεται ως «χαίρε» (ave Caesar! = χαίρε Καίσαρ!). Έτσι, στην Ιταλία ο χαιρετισμός είναι γνωστός ως "ρωμαϊκός".


Τα χρόνια πέρασαν κι ο χαιρετισμός αυτός, παρέμεινε στην συνείδηση του λαού και ειδικά των Ελλήνων, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.


Σύμφωνα με το 'Αρθρο 30 των Γενικών Διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά:


Ο χαιρετισμός αποδίδεται δια ζωηράς προτάσεως της δεξιάς χειρός τεταμένης με δακτυλους υψωμένους και την παλάμη εις το ύψος του δεξιού οφθαλμού, κατά το πρότυπον του καθαρώς Ελληνικού (Δωρικού) χαιρετισμού.
Τέλος, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως εδώ και έναν αιώνα τουλάχιστον, ο συμβολικός χαιρετισμός των αριστερών κινημάτων να είναι η αριστερή γροθιά υψωμένη και ο συμβολικός χαιρετισμός των Εθνικιστικών κινημάτων η δεξιά χείρα τεταμένη. Και αναμενόμενα, οι κυρίαρχοι δαιμονοποίησαν αυτό που φοβούνται.351 σχόλια:

 1. Το φάσκελο ξέρει κανείς τι συμβολίζει και από που προέρχεται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ό,τι νάναι το άρθρο. Ούτε ΜΙΑ απόδειξη δεν έχετε για ότι ισχυρίζεστε. Ο χαιρετισμός αυτός καθιερώθηκε μετά τον 18ο αιώνα και σίγουρα ΔΕΝ είναι αρχαιοελληνικός. Συγχαρητήρια που αναλάβατε τον ρόλο του προπαγανδιστή της Χρυσής Αυγής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τις εικονες τις αρχαιες δεν τις βλεπεις η δεν θες να τις δεις??

   Διαγραφή
  2. http://2.bp.blogspot.com/-BxEPlxIq4cw/UUt1OiRTgSI/AAAAAAAAjN8/hLbnCtSq3kI/s1600/%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%94%CE%97%CE%98%CE%95%CE%9D-%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%A7%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3.jpg

   Διαγραφή
  3. Ένας μαλάκας είναι !! Ούτε η φωτογραφία έχει σχέση, είναι από βορειοευρωπαϊκά παραμύθια, ούτε η φωτογραφία του Πύρρου την οποία έχουν αλλοιώσει ..
   Ουδέποτε βλάκα οι Έλληνες χαιρετούσαν έτσι, οι Ρωμαίοι μπορεί.
   Αλλά είναι τέτοια η μόρφωση σου που μπερδεύεις τους Ρωμιούς με τους Ρωμαίους ...

   Διαγραφή
 3. υπάρχουν αγαλματίδια που είναι από τους αρχαίους Σπαρτιάτες. Και σε αγγεία. Χαιρετισμός του ήλιου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Re malakes esies pou lete dn yparxoun apodi3eis..(afhste tn arxaia Ellada..afou lete dn yparxoun apodixeis) oi rwmaioi pws xeretousan tn kesara?..eseis pou to paizete istorikoi!!! Kai to exoume dei kai se agalmata twn rwmewn!!! Ante malakes...les kai o Xitler tn oneireytike tn xeretismo..apo kapou tn eide kai aytos!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από τον πίνακα ζωγραφικής "Ο όρκος των Ορατίων", του 18ου αιώνα το είδε. Για την ακρίβεια οι φασίστες της Ιταλίας το είδαν πρώτα και μετά το πήραν και οι Ναζί.
   No Roman text gives this description [of the roman salute] and the Roman works of art that display salutational gestures bear little resemblance to the modern Roman salute.

   Πηγή en.wikipedia.org/wiki/Roman_salute

   Διότι μόνο η ΧΑ και τα ιστολόγιά της δεν έχουν πηγές.
   Δεν υπάρχουν, ούτε υπήρξαν στοιχεία για κανένα αρχαιοελληνικό χαιρετισμό, ούτε για αρχαίο-ρωμαϊκό και ούτε αγαλματίδια Σπαρτιατών υπάρχουν.

   Διαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΔΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΙΛΙΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ.Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ...

   Διαγραφή
  3. xaaxaxaxaxaxaxax..ΜΟΥΓΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΑΜΑΕΡΙΚΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ;)

   Διαγραφή
 5. "Τα χρόνια πέρασαν κι ο χαιρετισμός αυτός, παρέμεινε στην συνείδηση του λαού και ειδικά των Ελλήνων, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας."

  Ναι, βέβαια, δε χαιρετούσαν δια της ανυψώσεως της δεξιάς τους χειρός και οι γονείς, οι παππούδες, οι θείοι μας; Καθημερινά θα έλεγα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΤΑΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕ ΕΣΚΥΒΕ ΤΟΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ.ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΜΕΤΟΝ ΔΩΡΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΣΩΜΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΛΗΣΜΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΩΡΙΚΟΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

   Διαγραφή
 6. Βρε ζωντόβολα και εσείς έτσι δεν χαιρετάτε σήμερα;Δεν σηκώνετε το χέρι ψηλά με την παλάμη προς τον απέναντι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πανάρχαιος ο χαιρετισμός αυτός. Και οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι αλλά και οι Ινδιάνοι τον χρησιμοποιούσαν. Δυστυχώς αμαυρώθηκε όταν συνδυάστηκε με τους φασίστες, γι αυτό ας λείπουν τα πολλά λόγια...ο χαιρετισμός αυτός ΤΕΛΟΣ!...όποιος τον χρησιμοποιεί δηλώνει οτι είναι φασίστας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΔΩΡΙΚΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 4000 ΧΡΟΝΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΚΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

   Διαγραφή
 8. Πανάρχαιος ο χαιρετισμός αυτός. Και οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι αλλά και οι Ινδιάνοι τον χρησιμοποιούσαν. Δυστυχώς αμαυρώθηκε όταν συνδυάστηκε με τους φασίστες, γι αυτό ας λείπουν τα πολλά λόγια...ο χαιρετισμός αυτός ΤΕΛΟΣ!...όποιος τον χρησιμοποιεί δηλώνει οτι είναι φασίστας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι ναζι χρησιμοποιουσαν και BMW. Να τις απαγορευσουμε και αυτες; Επισης φοραγαν μποτες με κορδονια, να απαγορευσουμε τις μποτες ή τα κορδονια;

   Διαγραφή
  2. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΜΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΝ ΔΩΡΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΥΛΩΤΟΣΤΥΡΟ .ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

   Διαγραφή
 9. Δεν υπάρχει καμιά ιστορική πηγή για αυτόν το χαιρετισμό. Μούφα η ιστορία σας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχως για σενα μεγαλε Λενιν υπαρχουν πολλες αποδειξεις απο αγαλματιδια και εικονες που βρεθηκαν πολυ πριν απο την εποχη του Χιτλερ,οποτε οτι και να λες το ακουω βερεσε.

   Διαγραφή
 10. Αφου θελετε να τρωτε κουτοχορτο φατε το.
  Ο Χιτλερ ηταν ΓΝΩΣΤΟ οτι ηταν λατρης της Αρχαιας Ελληνικης Ιστοριας...αρα ειναι παρα μα παρα πολυ πιθανο γιατι οχι να το πηρε απο εκει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καμία σημασία δεν έχει από που προήλθε αυτός ο χαιρετισμός, ούτε αν είναι ελληνικός ή όχι!... όπως λέει ένας φίλος παραπάνω, από την στιγμή ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΕ με τον Χίτλερ ή οι φασίστες τον ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ως πιθανότατα χαιρετισμό που υποδηλώνει ανωτερότητα (δήθεν!!), τότε πράγματι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ... ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!... για μένα είναι τόσο απλό!... αν βέβαια θέλουμε να λεγόμαστε ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ...
  Εχαριστώ, Νίκος, 25 Μαρτίου 2013..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και γιατι ρε φιλε να σταματησουμε να χαιρεταμε ετσι??? επειδη των καπηλευτικαν οι ναζι πρεπει εμεις να το διαγραψουμε?? αρα να μην χρησιμοποιουμε και τον ηλιο της βεργινας που τον πηραν οι γυφτοσκοπιανοι......

   Διαγραφή
  2. Αυτή η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ στην οποία μένεις, έχει στο Αρχαιολογικό της Μουσείο διάφορα αντικείμενα της Αρχαίας Ελλάδας. Μόλις μπεις στο Μουσείο, στρίψε αριστερά, μπες στην αίθουσα που θα βρεις και μέτρα πόσες σβάστικες έχει πάνω στους ΑΡΧΑΙΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ αμφορείς και σκέψου μήπως πρέπει να θεωρηθούν Ναζί οι αρχαίοι Έλληνες... Σημείωση: Έχει σβάστικες και των δύο κατευθύνσεων...

   Διαγραφή
  3. Οι ναζι ηταν οι τελευταίοι Έλληνες ηλίθιοι ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! και ολοι αυτοι που λενε ψεμματα μέρα νύχτα ειναι μη Έλληνες ειδικά στην Κρήτη ειναι αραβοελληνες φαίνονται και στην οψη! ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ! ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟ ΚΑΤΙΝ

   Διαγραφή
 12. Με τον ιδιο τροπο χαιρετουν και οι Παλαιστινιοι αλλα και τα ταξικα αδερφια των αριστερων οι μουσουλμανοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝ καταλαβα πρεπει να διαγραφουμε απο την πολιτιστικη μας κληρονομια οτι καλο και ωραιο μιμουνται οι πολιτισμενοι ευρωπαιοι ,γιατι οχι και οι ζουλου της Αφρικης ?.Ο Δωρικος χαιρετισμος και ο αγκυλωτος σταυρος ειναι καμενα χαρτια ,ο ΗΛΙΟς της ΒεργΙνας και οναος τησ θεας Αθηνας στην ακροπολη οπως και οτι διαλεξουν οι ξενοι ΠΡΕΠΕΙ ναΓΙΝΕΤΑΙ αμεσως γι μας τους Ελληνες ξενο και απαγορευμενο .ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟς ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς

   Διαγραφή
 13. Το φασκελο ,ημουντζα ,αν την απευθηνεις εκει που δεν πρεπει ειναι σαν να την απευθηνεις στον καθρεφτη . Το αγαλμα του Πυρου δεν εχει σχεση με κανενος ειδους χαιρετισμο ,ουτε ασφαλως Το αγαλμα με το χερι τον Δωρικο χαι ρετισμο του ανατελλοντως ηλιου.Ειναι δωρο των Βορειοηπειροτων μεταναστων στις Η.Π.Α .Με το χερι δειχνει την Βορειο Ηπειρο .Εγινε στοχος αγνοστων βανδαλιστων,πιθανον αλβανων εθνικιστων.Το χερι κοπηκε και ξαναφτιαχθηκε .Εφ οσον παω και το ιδω θα σας περιγραψω σε ποια κτασταση ειναι τωρα.Απο μισαλλοδοξια η απο αγνοια προτεινουν φωτογραφιεςτου αγαλματος του βασιλια ΠΥΡΟΥ για να αμαυρωσουν την εικονα του ΔΩΡΙΚΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟς ΗΛΙΟΥ.Ελληνας Ποντιος μεταναστης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Β. ΠΥΡΡΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ .ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ .ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΘΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΡΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ,ΚΑΘΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ .ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ 5000000.ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΝΕΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ .Θ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΤΗΣ Ε.Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Για την οικονομία της συζήτησης ας δεχτούμε οτι ο χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός (που δεν είναι). Στη συνείδηση του 99,9% του κόσμου έχει συνδεθει με το φασισμό. Όσο λοιπόν και να θέλετε φασιστάκια να τον περάσετε ως έναν χαιρετισμό που δεν έχει σχέση με ναζισμό, το μόνο που προκαλείτε είναι γέλιο. End of story

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Τρανη αποδειξη του δωρικου χααρετισμου του ανατελλοντως ηλιου.Στην Λασα βρισκεται αρχαια Ελληνικη κολωνα με αρχαια δωρικη γραφη και παρασταση τοΥ Δωρικου χαιρετισμου συην γνησια μορφη Διαφερει απο τον φασιστικο του Μουσουλινι ως προς την μορφη και το μηνυμα .Ο Χιτλερ οδηγηθηκε στον χαιρετισμο απο τα κλεμμενα αρχαια μαρμαρα.Οι Γερμανοι εξερευνητες γινονταν φιλικα δεκτοι απο τους ιθαγενεις χαριςσον δωρικα χαιρετισμο. Οι βουδιστες των Ιμαλαηων χαιρετουν με τον χαιρετισμο αυτον. Ο ΒΑΣΙΛΙΑς Πυρρος δεν χαιρετα δειχνει με τοχερι προς την Β.Ηπειρο ειναι προσφορα Βορειοηπειρωτων μεταναστων για την χαμενη πατριδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Η παρποιηση της ιστοριας εγκλημα .Ασχετοι εκφερουν γνωμη για σοβαρα ιστορικα θεματα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΕΙ .ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Δεν υπάρχει καλοί μου φίλοι (και ιδιαίτερα νέα παιδιά ) ΚΑΝΕΝΑ αρχαιολογικό εύρημα ,ΚΑΝΕΝΑ αρχαίο γραπτό ή ιστορική αναφορά, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στην Αρχαια Ελλάδα μας που να δείχνει ή να περιγράφει ΤΕΤΟΙΟΝ χαιρετισμό .Στην αρχαία Σπάρτη δε ΔΕΝ χαιρετούσαν ούτε τους Βασιλείς τους μια και ήταν Ομοιοι μεταξύ Ομοίων ακόμα κι αυτοί .Μην αφήνεται τσαρλατάνους να σας παρασείρουν για αλλώτριους σκοπούς ..ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ειναι ο Χαιρετισμος αυτός ,βαρβάρων και δει Ούννων

  Αλκης Δανέζης (αρχαιολόγος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα μάρμαρα δεν ψεύδονται . Οσο και να παραφράζετε την Ιστορία κατά το δοκούν ώστε να επιβάλλετε την διεθνιστική σας προπαγάνδα ο χαιρετισμός αυτός ακολουθεί κάθε βήμα του ελληνισμού από την αρχαία Σπάρτη μέχρι τους ήρωες του 1940 που τσάκισαν τους Ιταλούς στις βουνοκορφές της Πίνδου μετά το περήφανο << όχι >> του Μεταξά . Ετσι χαιρετούσαν λοιπόν οι Ελληνες πριν μετατραπούν σε ανδρείκελα των νεοταξικών αφεντικών σας .

   Διαγραφή
  2. βαρβάρων και δει Ούννων ??? ετσι σας εχουν μάθει? απο που και ως που οι ελληνες Δωριείς ναζι έγιναν βάρβαροι ουνοι?η γραμμική dna ξέρεις τι λεει? αλλα θα μου πεις δεν ξερετε αληθινη ιστορια πριν 80 χρονια βαρβαροι ειναι αυτοι που πολεμησαν εναντι της μασονικης εισβολης και ισωπεδωσης της γερμανιας! μετα τξν κυρηξη πολεμου απο το 1933! ζωα!

   Διαγραφή
 20. Οποιον και να ρωτησετε ειτε στη ΕΛΛΑΔΑ ειτε στο εξωτερικο οι μονοι που θα υποστιριξουν αυτον τον χαιρετισμο ως αρχαιο Ελληνικο ή Ρωμαικο ειναι οι φασιστες και οι νεοναζι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 21. شركة تنظيف بالرياض
  شركة تنظيف منازل بالرياض
  شركة تنظيف فلل بالرياض
  شركة تنظيف خزانات بالرياض
  شركة رش مبيدات بالرياض
  شركة كشف تسربات المياه بالرياض
  شركة تنظيف مجالس بالرياض
  شركة جلى بلاط بالرياض
  شركة تنظيف واجهات زجاج بالرياض
  شركة تنسيق حدائق بالرياض
  شركة دهانات بالرياض
  شركة عزل اسطح بالرياض
  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة تنظيف بالرياض
  شركة جلى بلاط بالرياض
  http://www.alrayyanclean.com/index.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81_%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B2%D9%84.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81_%D9%81%D9%84%D9%84.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%B1%D8%B4_%D9%85%D8%A8%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%AA.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81_%D8%AE%D8%B2%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%B9%D8%B2%D9%84_%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D8%AD.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D9%86%D9%82%D9%84_%D8%A7%D8%AB%D8%A7%D8%AB.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81_%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87%D8%A7%D8%AA.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81_%D9%86%D8%AE%D9%8A%D9%84.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D9%83%D8%B4%D9%81_%D8%AA%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81_%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%B3.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AC%D9%84%D9%89_%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%B7.html
  http://www.alrayyanclean.com/%D8%AA%D8%B4%D8%B7%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D8%AA.html
  https://youtu.be/PRRuF3GRYok
  https://youtu.be/rq3ApJgUryQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Από πότε οι κατάξανθοι γερμανο-τεύτονες θεοί, της μυθολογίας των Σκανδιναβών, όπως σαφώς απεικονίζονται στα παραπάνω πορτραίτα, "βαφτίζονται" Έλληνες και μάλιστα Δωριείς οπλίτες...Οι αίθουσες και τα μουσεία ναζιστικής προπαγάνδας έβριθαν από τέτοιου είδους "καλλιτεχνικά" τερατουργήματα, ειδικά μάλιστα κατά τη περίοδο του μεσοπολέμου που οργίαζε η χιτλερική διαστρέβλωση και παραποίηση κάθε ιστορικής αλήθειας. Όπως και να έχει όμως, ακόμα και αν δεχτούμε ότι κάποιες από τις πολλές ελληνικές πόλεις κράτη, χρησιμοποιούσαν αυτόν ή άλλον παρόμοιο χαιρετισμό,(πουθενά δεν αποδεικνύεται κάτι τέτοιο) το γεγονός και μόνο ότι τα ανθρωποειδή ΚΤΗΝΗ που ονομάζονται "ναζί" τον υιοθέτησαν, καθιστά τόσο αυτόν όσο και οποιοδήποτε άλλον παρεμφερή τρόπο χαιρετισμού κατάπτυστο και εσαεί αφοριστέο...Το ίδιο άλλωστε έχει συμβεί και με τη σβάστικα, που ενώ αποδεδειγμένα υπήρξε ιερό σύμβολο σε πανάρχαιους πολιτισμούς, η υιοθέτησή του ως κατεξοχήν ναζιστικού σύμβολου το καθιέρωσε στη παγκόσμια συνείδηση του πολιτισμένου κόσμου, ως έμβλημα βαρβαρότητας και μισανθρωπίας...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 23. كشف تسربات المياه بالرياض

  نقل الاثاث بالرياض أمر نلمسه في حياتنا اليومية وبصفة مستمرة وذلك لطبيعة العمل بالرياض خاصة وبالمملكة العربية السعودية عامة شركة نقل اثاث بالرياض تقدم لكم عملائنا الكرام افضل خدمات نقل اثاث بالرياض معتمدين على احدث السيارات وفنيين محترفين في فك وتركيب الاثاث من غرف النوم والمطبخ والمكيفات , وايضا لدينا عمالة مدربة على كيفية النقل حتى يصل اثاث منزلك بأمان .

  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة النقاء افضل شركة تخزين اثاث بالرياض لحرصها الشديد على تخزين اثاث بالرياض
  منزلك بمستودعات مؤمنة وجاهزة،ونعلم جيدا أهمية سلامة اثاثك والحفاظ عليه مستودعات تخزين الاثاث بالرياض
  ولا تقلق لدينا فريق عمل متدرب تدريبات على أعلى مستوى وتم تدريبة عمليا لنقل و تخزين الاثاث بالرياض .

  شركة تخزين اثاث بالرياض
  شركة تنظيف فلل بالرياض الشركة الاولى في تنظيف فلل بالرياض – تنظيف شقق بالرياض – تنظيف قصور بالرياض – تنظيف مجالس بالرياض – تنظيف موكيت – تنظيف خزانات – تنظيف وصيانة مسابح بالرياض باستخدام افضل الوسائل الحديثة من ماكينات ومواد قوية.شركة تنظيف فلل بالرياض


  اذا كنت تبحث عن افضل شركة تنظيف بالرياض مجربة اتصل بنا واطمئن انت في المكان المناسب فنحن الأقدم والافضل في مجال النظافة العامة .شركة تنظيف بالرياض
  الشركة الاولى في الدمام في تنظيف الفلل والقصور والشقق ,شركة النقاء افضل شركة تنظيف فلل بالدمام ,وعندنا كامل الاستعداد لتنظيف القصور والاستراحات باحدث الماكينات واجود المواد الايطاليه والالمانيه.

  تقدم شركة النقاء افضل العروض في تنظيف المنازل وتنظيف المستشفيات وتنظيف المكاتب الادارية وتنظيف المستوصفات من حيث التكلفة والدقة والمصداقية ونعلم أهمية التنظيف في حياتنا وشركتنا افضل شركة تنظيف منازل بالدمام لما تقدمة من خدمات مميزة .
  شركة تنظيف بالدمام

  شركة تنظيف فلل بجدة وتنظيف شقق ,كثرت شركات التنظيف في الأونة الأخيرة ولكن من هو الافضل هذا هو ما يبحث عليه عميلنا ونحن شركة النقاء نقول وبثقة اننا افضل شركة تنظيف بجدة وكل مجالات التنظيف عندنا من تنظيف خزانات ,تنظيف مسابح,تنظيف منازل,تنظيف فلل , ويبقى العميل هو السر وهو الذي يختار وهو الذي يقر ما هي افضل شركة تنظيف بجدة.
  شركة تنظيف بجده

  شركة مكافحة حشرات بالرياض شركة النقاء من اولى وأكفأ الشركات في مكافحة الحشرات بالرياض ,مكافحة صراصير – نمل ابيض – فئران -بق الفراش – برص , نمل, وجميع انواع الحشرات مع الضمان

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 24. ويظهر ذلك من كفاءة الشركة في اقوى المبيدات الحشرية واحدث وسائل وادوات مكافحة الحشرات بالرياض وحماية انفسنا ومنازلنا من التلوث والامراض التي تسببها الحشرات فالنقاء تعنى نقاء البيئة , وتنظيف المنازل باستمرار من القمامة .
  شركة مكافحة حشرات بالرياض
  شركة النقاء من أولى الشركات المتخصصه فى مكافحة الحشرات بالدمام وتشمل مكافحة الصراصير بالدمام – مكافحة الفئران بالدمام – مكافحة النمل الابيض بالدمام – مكافحة البق(بق الفراش) بالدمام باستخدام افضل طرق مكافحه الحشرات بالدمام و مهندسين متخصصين للقيام بهذه العمليه بل وشركتنا الوحيدة عن باقي الشركات الموجوده بالدمام التي تستخدم أحدث الطرق العلمية و بدون رائحه و بدون مواد سامه فى عمليه الاباده.

  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة النقاء تقدم افضل خدماتها وخصصت فرع كبير فينقل اثاث بالمدينة المنورة ,وتتم خدمة نقل الاثاث بطريقة منظمة مرتبة على اعلى مستوى على ايدي فنيين متخصصيين في نقل العفش بالمدينة المنورة وفك وتركيب وتغليف , فك الاثاث يحتاج الى فنيين ونجارين مهرة حرفيين في فك الاثاث وايضا تركيب الاثاث من غرف نوم ومطابخ.

  شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Mở bán an binh city geleximco hà đông
  Mở bán dự án an bình city hà đông
  Giới thiệu dự án an bình city cổ
  Giới thiệu chung cu an binh city cổ
  Giới thiệu dự án an bình city cổ nhuế
  Giới thiệu dự án an bình city cổ nhuế
  Chủ đầu tư dự án an bình city phạm văn đồng
  Giới thiệu chung cu an binh city cổ nhuế
  Giới thiệu chung cu an binh city cổ nhuế
  Giới thiệu chung cư an bình city cổ nhuế
  Giới thiệu chung cư an bình city cổ nhuế
  Giới thiệu chung cư an bình city cổ nhuế
  Giới thiệu chung cư an bình city cổ nhuế
  Chủ đầu tư chung cư brg park phạm văn đồng
  Chủ đầu tư gelexia riverside tam trinh phạm văn đồng
  Chủ đầu tư gelexia riverside hoàng mai phạm văn đồng
  Chủ đầu tư chung cu gelexia riverside phạm văn đồng


  Mở bán chung cư royal park lê văn thiêm hà đông
  Mở bán royal park lê văn thiêm hà đông
  Ra mắt dự án five star cầu giấy hà nội
  Ra mắt palm garden lê văn lương
  Mở bán chung cu gemek 2 hà đông
  Mở bán hong ha tower thinh liet hà đông
  Mở bán du an 82 nguyen tuan hà đông
  Mở bán lien ke the green daisy hà đông
  Mở bán du an flc ha dong hà đông

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] نشتري الاثاث المستعمل بجدة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] نشتري الاثاث المستعمل بمكة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] شراء الاثاث المستعمل بجدة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] شراء الاثاث المستعمل بمكة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] ارقام شراء الاثاث المستعمل بجدة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] ارقام شراء الاثاث المستعمل بمكة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] ارقام محلات شراء الاثاث المستعمل بجدة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] شراء اثاث مستعمل بجدة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] شراء اثاث مستعمل جدة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] شركات شراء اثاث مستعمل في جدة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.com/used-furniture-in-jed-and-mec//"] شراء الاثاث المستعمل بمكة المكرمة [/URL]

  [URL="http://fcnsc.net/p651//"]محلات الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة[/URL]
  [URL="http://fcnsc.net/p651//"]ارقام الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.net/p651//"]حقين الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.net/p651//"]شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة [/URL]
  [URL="http://fcnsc.net/p651//"]شراء اثاث مستعمل بالمدينة المنورة[/URL]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Company purity Lite Khamis Mushayt to clean reservoirs Magdin Where we are working to your satisfaction Dear customer, where the worker is an experienced chemical substance to clean the reservoir imported where we distinguished in our work because of this hard-working workers in their work, where we promise the best company cleaning tanks in Khamis Mushayt شركة تنظيف خزانات بخميس ميشط
  Best Company pesticides sprayed in Khamis Mushayt, where we have the advantage in this area, where we rely on spraying pesticide imported material which is that distinguish our company for all of the companies in Saudi Arabia and not in Saudi Arabia شركة رش مبيدات بخميس مشيط only a whole world because our workers we trust them Kaveh confidence where they experienced more than 10 years and also our company is cheaper for companies that are on the scene

  شركة رش مبيدات بخميس مشيط
  شركة تنظيف بخميس مشيط
  شركة تنظيف خزانات بخميس ميشط
  شركة كشف تسربات المياه بخميس مشيط
  شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
  شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
  شركة نقل اثاث وعفش بخميس مشيط
  شركة تسليك مجارى بخميس مشيط
  شركة تنسيق حدائق بالرياض

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 28. شركة كشف تسربات المياه بالاحساء

  الموقع الرائد فى عالم الخدمات المنزليه والاول بالمملكه العربيه السعوديه لما يتمتع به من خدمات مميزه ، فالبرغم من اننا مؤسسه ربحيه الا ان مزاولة نشاطتنا كلها مرتبط على نحو وثيق بتلبية طلبات وحاجات عملائنا ولتحقيق ذلك الهدف نقدم لك كافة الخدمات الشامله بالالتزام الصارم وبأرقى المعايير المهنيه المتطوره
  فلدينا خبره طويله فى مجال التنظيف ومكافحة الحشرات والكشف عن التسربات وتسليك المجارى وعزل الاسطح ونقل الاثاث وتخزينه بكفاءة منقطعة النظير ، لا تتردد واتصل بموقع مؤسسة الحرمــين فخدماتنا ليس لها بديل واسعارنا ليس لها مثيل ،ولدينا فريق عمل يتصل مع العملاء على جسور الثقه والصدق والامانه فى العمل ، وهدفنا هو ارضاؤك وراحتك ، لا تقلق ونحن معك .. لا تجهد نفسك ونحن تحت امرك ورهن اشارتك .
  أبرز خدمات مؤسسة الحرمــين
  شركة كشف تسربات المياه بالجبيل

  كشف تسربات المياه بالجبيل


  شركة عزل اسطح بالاحساء


  شركة عزل اسطح بالاحساء

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. تعتمد شركة الحرمين على احدث الاجهزة وافضل الخدمات الاساسية التى تساعد فى التعرف على مكان التسرب والتعرف على الاسباب التى ادتت الى حدوثها فلا تتردد فى التعاون مع
  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء

  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء  شركة الحرمين افضل الشركات التى تعمل فى مجال التنظيف بشكل عام والعمل على كشف تسربات المياه باحدث الطرق ومكافحة اى نوع من انواع الحشرات فى اقل وقت ممكن فى الرياض والدمام والاحساء
  شركة تنظيف بالاحساء, شركة تنظيف شقق بالاحساء, شركة تنظيف فلل بالاحساء, شركة مكافحة حشرات بالاحساء, شركة رش مبيدات بالاحساء, شركة كشف تسربات المياه بالاحساء, شركة تنظيف بالدمام, شركة تنظيف شقق بالدمام, شركة تنظيف فلل بالدمام, شركة تسليك مجارى بالدمام, شركة تنظيف بيارات بالدمام

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 30. عندما يوجد تسرب في الحمام او المطبخ او السقف او مكان اخر في المنزل يصعب عليك تحديد مكان التسرب الذي يخرج منة الماء ولا بد من شركة متخصصة في
  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء ونحن نقوم بغلق شبكة المياه الرئيسية وجميع الحنفيات في المنزل ثم نقوم بضغط خط الانابيب الحار والبارد بغاز النيتروجين وهو يعمل علي ضغط الانابيب بحيث اذا وجد كسر صغير جدا في خط الانابيب الحار او البارد يسبب اهتزاز او صوت ولا يمكن ان تسمع الأذن البشرية هذا الصوت ويتم سماع هذا الصوت من قبل الجهاز الالكتروني مع خبرة الفني المتخصص في كشف التسربات يمكن ان يميز بين ضجيج وتسربات ونقوم بالمشي بجانب جدار الحمام وجميع الحنفيات والاماكن التي تخرج منها المياه. والمياه المندفع في الأنابيب ايضا في منطقة التسربات تسبب اهتزاز في الانابيب وتنتقل هذه الاهتزازات من خلال الانابيب إلى سطح الأرض حيث تعبر عن نفسها من الضوضاء الجهاز الالكتروني وظيفة المبتكرة المرشح الأمثل يجعل من الأسهل التحديد بدقة عالية مكان تسرب المياه حيث الجهاز قادر علي تتبع الصوت في الانابيب ويقوم بتحديد اعلي منطقة لخروج الصوت في خط الانابيب وغالبا تكون هي منطقة الخراب في الانبوب بنسبة 99%. ويفضل العزل المائي في بعض الحالات على الرغم من اصلاح التسرب ولكن عزل مائي يحمي المنزل من تسربات المياه في المستقبل. في الماضي كان من الخطأ عدم الكشف من خلال الجهاز الالكتروني حيث اذا سقط شيء على الأرض كان يصعب عليك تحديد صوت التسربات من الضجيج . هذا هو شيء من الماضي اما الآن بفضل الله ثم التكنولوجيا الحديثة يتم رصد مستمر لأشارة الصوت في الانابيب ويمكن تحديد نقطة التسرب بسهولة.

  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. التشطيب المهمة في أي عـملية بناء أو تشييد وتختلف أنواع الدهانات وأستخداماتها

  وطرق تركيبها وذلك حسب نوع السطح المركب عليه الدهان أو الطلاء هذا بالأضافة إلى الجانب الجمالي الذي

  يضفيه الدهان على جدران البناء سواء كان منزلاً أو منشاة أخرى وبالطبع تزداد الأهمية في المنازل والمكاتب حيث
  شركة دهانات بالرياض
  شركة أعمال جبس بالرياض
  شركة باركيه بالرياض

  شركة تركيب أنظمة أمنية وكاميرات مراقبة بالرياض
  تتفاوت الأذواق بين الأفراد وتأتي الدهانات لتلبي هذه الأذواق على الرغم من أختلافها .

  يعرف الطلاء ( الدهان ) بأنه مادة كيميائية يمكن فرشها على سطح صلب ( حديد ، خشب ، خرسانة ، طابوق ) تجف

  وتتصلد لتعطي سماآة رقيقة ذات لون معين جيدة الالتصاق تغطي السطح المدهون تماما وتتقسم اعمال الدهانات الى

  عدة أقسام منها الدهانات المشتقة من الماء مثل دهان المستحلب المائي (الأملش) ودهان الجير ومنها الدهانات المشتقة

  من الزيوتي أو دهان ( الورنيش ) ودهان ( الفينيل ). وهذا المتوفر بشركه سحر اللمسا  شركة ورق حائط بالرياض
  شركة تصميم ديكور داخلي وخارجي وكلادينج بالرياض
  شركة دهانات داخليه وخارجيه وتعتيق وتذهيب ألوان بالرياض
  شركة مقاولات بالرياض

  شركة صيانه بالرياض
  شركة توريد وتركيب حجر بالرياض
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. عزيزنا العميل اهلا ومرحبا بك فى شركة سحر اللمسات للمقاولات والتى تعتبر من افضل شركات المقاولات والديكورات الاصلية و الدهانات عالية الجودة

  مصمم ديكور داخلي بالرياض
  أفضل شركة ديكورات جبس بالرياض
  مكتب ديكورات جبس بالرياض

  ديكورات جبس بالرياض

  ، حيث تأسست الشركة منذ أكثر من عشرة سنوات لتقدم لكم افضل االديكورات الداخليوة والخارجية والمعماريه والدهانات ذات اللمعه العاليه بأعلي جودة ، وتعتمد شركة سحر اللمسات على موارد بشريه و
  من افضل وأكفئ النخب الممتازة والمميزه من افراد التسويق والمبيعات والانتاج وكذلك الاستشارات الفنيه والدعم الفني وتطوير الموظفين وابداع ديكورات جديدة وتشطيبات متميزة مختلفة عن الغير.
  مهندس ديكورات بالرياض
  شركة تصميم ديكور داخلي وخارجي بالرياض
  شركة ديكور بالرياض , شركة ديكورات بالرياض , ديكور داخلي و خارجي بالرياض , شركات تصميم داخلي بالرياض , اعمال الديكور و التصميم , الاعمال الخشبية , شركة تركيب واجهات زجاجية , ديكور اسقف , رسام جدران بالرياض ,شركة تصاميم فلل بالرياضشركة مقاولات وتشطيب وديكور بالرياض
  شركة تنسيق حدائق بالرياض
  شركة ديكورات بالرياض
  شركة ديكور بالرياض
  مصمم ديكور بالرياض رخيص بالرياض

  مصمم ديكور داخلي بالرياض
  أفضل شركة ديكورات جبس بالرياض
  مكتب ديكورات جبس بالرياض

  ديكورات جبس بالرياض

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. شفط الصرف الصحي بالدمام
  اقبل الشتاء وسيواجه اهالى مدينة الدمام مشكلة من اصعب واخطر المشكلات المتعبة
  أولها انسداد بيارات المجارى وانسداد شبكات الصرف الصحى وهى المواسير
  و يعانى من هذة المشكلة الجميع ويظلون فى البحث عن شركة رائدة متخصصة فى اصلاح كافة المشاكل الخاصة باعطال انسداد المجارى
  ونحن شركة تسليك مجارى بالخبر لدينا من الخبرات الكبيرة التى نكتسبها من اعمالنا السابقة نؤكدلك عملينا العزيز أننا وبكل جدارة وخبرة
  افضل شركة تسليك مجارى بالدمام رخيصة التكلفة وفى نفس الوقت ماهرين فى العمل
  تعمل الشركة بافضل الطرق الحديثة والاساليب المتطورة علي ايدي افضل العاملين والمتخصصين في هذا المجال
  حيث ان الشركة تمتلك طاقم عمل مدرب علي اعلي مستوي علي ايدي خبراء ماهرين وفنيين محترفين
  حيث لاتتواجد هذه المواد الخاصة بالعمل الا داخل شركتنا فقط وهذه واحده من اهم ما يميز
  افضل شركة تسليك مجارى بالدمام عن غيرها من باقي الشركات الاخرى المنافسة فى المجال
  كما يوجد لدينا العديد من الخصومات الهائلة فنقدم خدماتنا باقل الاسعار التى تتناسب مع جميع عملائنا الكرام
  يوجد لدينا فنيون ومهندسون وخبراء مدربون على اعلى مستوى
  وذلك حيث يمكنهم معرفة تحديد الاسباب التى تتسبب فى انسداد المجارى ولان من اصعب الاشياء هو انسداد المجارى الخاصة بالمنزل فهو يوقف الحياه بالمنزل
  و يتسبب فى مشاكل فى غاية الخطورة لاننا دائما نستعمل الحمامات والمطابخ
  وعند انسداد المجاى تتوقف الحياه كما ينتج عنها الروائح الكريهه التى تضر بالمنزل
  وايضا انسداد المجارى وذلك ينتج عنها اضرار خطيرة بالمنزل نفسه من تسربات بالمياه وتحت البلاط وتسربات بالجدران
  فلا تقلق عملينا العزيز من كل ذلك فلدينا المهارة والخبرة العالية فى اعمالنا لحل كل ذلك .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. شركة النور تقدم العديد من الخدمات لعملائها الكرام فنحن متخصصون في اعمال التنظيف ومكافحة الحشرات والنمل الابيض وكشف تسربات المياة وتسليك البيارات والمجاري اتصل بنا ليصلك مندوبنا اينما كنت فروعنا عديدة في جميع انحاء المملكة ,خبراء وفنيين في , احدث الاجهزة والمعدات ضمان علي جميع اعمالنا , اتصل الان 0507160513 خبرتنا ف اعمال التنظيف عالية تمتد لاكثر من عشرون عاما خبراء وفنيين في اعمال التنظيف ونستخدم افضل المواد والمعدات واحدث الاجهزة
  شركة تنظيف فلل بالرياض
  شركة تنظيف شقق بالرياض
  شركة تنظيف بالرياض
  شركة تنظيف منازل بالرياض
  شركة تنظيف سجاد بالرياض
  شركة تنظيف موكيت بالرياض
  شركة تنظيف سجاد وموكيت بالدمام

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. من منا لا يدرك أهمية الغاز!!؛ فتواجده في المؤسسات والمصانع والمنازل؛
  أمر لابد منه بلا منازع؛ وذلك لأهمية تواجده القصوى؛ فمعظم المؤسسات والمصانع تستخدم الغاز المركزي
  ؛ لتلبية كافة حاجياتها الضرورية واليومية لاستخدامات الغاز؛
  ونظرا لأهمية الغاز؛ فهناك العديد من شركات تمديد الغاز المركزى؛ أخذت على عاتقها تقديم خدمات تمديد خطوط الغاز المركزى؛ وصيانه خطوط الغاز
  ؛ وكشف تسربات الغاز؛ بالإضافة إلى إصلاح خطوط الغاز؛
  ولكن معظم شركات تمديد الغاز المركزى بالرياض؛ لا تقدم كل هذه الخدمات بجودة عالية؛ وبأسعار خيالية
  ؛ مما يجعلك تطلب خدمة صيانه خطوط الغاز؛ أو كشف تسربات الغاز
  ؛ وإصلاح خطوط الغاز؛ من شركة تمديد الغاز أخرى؛ تضمن لك تقديم خدمات عالية الجودة؛ وذلك لتفادي مخاطر الغاز.

  شركة تمديد الغاز المركزى بالرياض
  تمديد الغاز المركزى بالرياض
  تمديد الغاز المركزى
  شركة تمديد الغاز
  اصلاح خطوط الغاز
  كشف تسربات الغاز

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. dai ly eva air là địa chỉ tin cậy để khách hàng đặt mua ve may bay di my gia re. Không chỉ có vậy, nếu bạn đang lên kế hoạch cho chuyến du lịch khám phá Đông Nam Á như Thái Lan hay Singapore hãy mua ve may bay di singapore gia reve may bay di thai lan gia re

  Một số điểm đến trong nước thu hút du khách trong hè này như Nha Trang, Phú Quốc, Đà Nẵng cũng đang đưa ra cá chương trình khuyến mại giá vé. Nhanh tay đặt mua ve may bay di nha trang gia re, ve may bay di phu quoc gia re, ve may bay di da nang gia re
  Xứ sở Bạch Dương cũng là điểm đến vô cùng thú vị với ve may bay di nga gia re
  ve may bay di my

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. شركة مكافحة حشرات بالاحساء
  من افضل الشركات التى توجد فى مجال المكافحة
  و هذا بما لديها من الخبرة الطويلة فى مجال المكافحة و ان لديها المواد التى تستخدم فى المبيدات الحشرية
  و التى تعمل على القضاء عليها نهائيا مع ضمان عدم عودتها مرة اخرى
  لان فريق العمل لدينا مدرب على اعلى مستوى على التعامل مع كافة المبيدات الحشرية
  و وضع كل نوع للحشرة التى يواجهها كما اننا قبل البدء فى العمل
  نعمل عزيزى العميل ان نعطى لك الخطة التى سوف نقوم بالسير عليها واحدة تلو الاخرى
  و هذا من شركة تنظيف بالاحساء
  لاننا نبذل اقصى جهد فى ان تكون لدينا النظافة الشاملة و المتكاملة حتى لا نتسبب فى اى انزعاج لك عزيزى العميل
  و لهذة الاسباب و اكثر عليك عزيزى العميل ان لا تتردد فى الاتصال بــ : شركة المثالية للتنظيف بالاحساء
  فاننا سوف نضمن لك عزيزى العميل السرعة فى الانتهاء من اداء الخدمة و العمل على التواصل الدائم معك عزيزى العميل بعد اداء الخدمة
  حتى نضمن عدم وجود اى مشاكل من الممكن ان تواجهك مرة اخرى و حتى تستطيع العيش بالهدوء اللازم
  لكى تتمتع بالحياة التى تجعلك على قدر من النشاط لوجود الطاقة لديك
  و كما اننا نعمل على تسليك المجارى الموجودة اذا كان هناك اى انسداد نها
  و التاكد من ان المواسير و المجارى تعمل بشكل الصحيح من شركة تسليك مجارى بالاحساء
  لذلك لا تتردد عزيزى العميل فى الاستعانة بنا و نحن سوف نقم بالازم و اكثر من اجل راحتك و راحة اسرتك كما ان لدينا افضل الاسعار و اقلها الموجودة فى الاسواق
  و حتى تتناسب جميع خدماتنا مع جميع الفئات

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. افرادی که تصور می‌کنند اعتماد به نفس پایینی دارنددر برخی از این موارد ضعیف هستند نه در تمام این موارد.بااین‌حال می‌خواهم خبر خوبی بدهم: اعتماد به نفسکاملاً اکتسابی است و می‌توان آن را با روش‌هایی دوباره احیا کرد و آن را تقویت کردیکی از بهترین راهکارها برای افزایش اعتماد به نفساین است که در محیطی باشید که بتوانید زمینه‌هایمختلف توانمندی‌های خود را کشف کنید.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. شما به هر حرفه ای که مشغول باشید، حتما به این موضوع فکر کرده اید که چقدر خوب بود که اگرفن بیان خوبی داشتید، اینکار را ما به راحتی به شما آموزش میدهیم فن بیان در واقع میزان نفوذ سخن شما در افراد را شامل می شود. یعنی اینکه صحبتهای ما به چه میزان در افراد اثرگذار خواهد بود. هنگامی که از فن بیان خوبی برخوردار نباشیم مدام نادیده گرفته می شویم و همین امر موجب می شود که اعتماد به نفس خود را از دست داده و دچار اضطراب گردیم. برای بهبود فن بیان روش های گوناگونی وجود دارد که هریک از این روشها از جنبه های گوناگون مورد سنجش و بررسی قرار گرفته است. ارتباط چشمی ، لبخند زدن و اشتیاق برخی از این راهها می باشد.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. گروه تولیدی بازرگانی ال ای دی پانل با دارا بودن سابقه درخشان در زمینه واردات از کشور های مختلف و نیز تولید انواع تابلو روان و تلویزیون شهریتبلیغاتی ، با به کاری گیری نیروی متعهد و متخصص با هدف ارائه خدمات بازرگانی و تولیدی فعالیت می نماید که واحد بازرگانی ال ای دی پانل با دارا بودن شرکای تجاری معتبر در کشورهای چین ، تایوان و کره جنوبی اقدام به واردات کالاهای الکترونیکی من جمله قطعات تابلو روان ، قطعات تلویزیون شهریو تجهیزات نور پردازی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت مینماید و نیز واحد تولید ال ای دی پانل فعالیت خود را در زمینه ساخت و تولید انواع تابلو روان و نمایشگر شهری LED با مشخصات مختلف و نیز تولید انواع قاب تابلو روان ، کابینت تابلو روان led و کابینت تلویزیون شهریمی نماید.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. I can say that this post has very inclusive and interesting information, details that have been created with the bid to make sure that the readers do get the message. This is such a nice post, a page that i can refer to someone else and still revisit. Understanding the structure, policies, and operations of a marketing company is very easy, especially if you have a reliable helper by your side. All you need to do is let us know when you need help by checking the link we have provided.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 42. Tas Branded Murah

  Tas Branded Mirror Quality Murah

  Tas Branded Import Premium Murah

  Tas Btam Premium Kw Super

  Tas Batam Branded Murah

   yang mau beli tas ayo kesini aja kang :
  http://www.brandedimport.com/
  http://www.brandedimport.com/
  http://www.bagbenka.com/
  http://www.tasmirror.com/
  http://www.tasbrand.com/
  http://WWW.TASBATAMBRANDEDMURAH.COM/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  obat aborsi
  cara menggugurkan kandungan

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 44. https://buyusermedinafurniture.wordpress.com/2016/01/26/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84/  https://buyusermedinafurniture.wordpress.com/2016/01/26/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84/
  عندك اثاث مستعمل تريد بيعة عندك اثاثك قديم وتريد تجديد اثاث البيت محتار وتبغى
  شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينه المنوره


  شركة شراء اثاث مستعمل متخصصة فى شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة
  كل ماعليك هو الاتصال بنا افضل شركة لشراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة بافضل الاسعار اتصل بنا يصلك مندوبنا ليرى الاثاث ويقوم بخبرتة بتقييم الاثاث المستعمل
  لديك ويعطى كل قطعة قيمتها ويعطيك افضل سعر بالسوق وبذلك تكون قد اتممت الصفقة باتصال واحد وتاتى العمال والسيارات لنقل الاثاث المستعمل لديك
  واعطائك افضل الاسعار فى اثاثك المستخدم لماذ التقوى

  شراء الاثاث المستعمل باالمدينة المنورة


  لشراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة افضل شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينة المنورة لانها اولى الشركات العاملة فى
  مجال شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة


  شراء الاثاث المستعمل المدينة المنورة  https://elasmr16.wordpress.com/2017/11/02/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%EF%BB%BB%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%A9
  شراء الاثاث المستعمل باالمدينة المنورة
  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة


  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة  حراج المدينة المنورة  https://elasmr16.wordpress.com/2017/11/02/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%EF%BB%BB%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%A9/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 45. https://buyusermedinafurniture.wordpress.com/2016/01/26/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84/  https://buyusermedinafurniture.wordpress.com/2016/01/26/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84/
  عندك اثاث مستعمل تريد بيعة عندك اثاثك قديم وتريد تجديد اثاث البيت محتار وتبغى
  شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينه المنوره


  شركة شراء اثاث مستعمل متخصصة فى شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة
  كل ماعليك هو الاتصال بنا افضل شركة لشراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة بافضل الاسعار اتصل بنا يصلك مندوبنا ليرى الاثاث ويقوم بخبرتة بتقييم الاثاث المستعمل
  لديك ويعطى كل قطعة قيمتها ويعطيك افضل سعر بالسوق وبذلك تكون قد اتممت الصفقة باتصال واحد وتاتى العمال والسيارات لنقل الاثاث المستعمل لديك
  واعطائك افضل الاسعار فى اثاثك المستخدم لماذ التقوى

  شراء الاثاث المستعمل باالمدينة المنورة


  لشراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة افضل شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينة المنورة لانها اولى الشركات العاملة فى
  مجال شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة

  https://www.facebook.com/buy.user.medina.furniture

  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة  https://elasmr16.wordpress.com/2017/11/02/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%EF%BB%BB%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%A9
  شراء الاثاث المستعمل باالمدينة المنورة
  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة


  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة بافضل الاسعار شراء جميع انواع الاثاث والعفش المستعمل بالمدينة المنورة

  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة  شراء الاثاث المستعمل بالمدينه المنوره


  http://usedfurniturestores.net/%d8%b4%d8%b1%d8%a7%d8%a1-%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%ab%d8%a7%d8%ab-%d8%a7%d9%84%d9%85%d8%b3%d8%aa%d8%b9%d9%85%d9%84-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d9%85%d8%af%d9%8a%d9%86%d8%a9-%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%86%d9%88%d8%b1

  شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة مع الفك والتركيب لجميع انحاء المملكة بايدى خبرة مدربة امينة سيارات مجهزة فنيين نجارة على اعلى مستوى بالمدينة المنورة


  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة


  شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة  تركيب غرف نوم بالمدينة المنورة


  شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة


  http://usedfurniturestores.net/%d8%b4%d8%b1%d9%83%d8%a9-%d9%86%d9%82%d9%84-%d8%a7%d8%ab%d8%a7%d8%ab-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d9%85%d8%af%d9%8a%d9%86%d8%a9-%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%86%d9%88%d8%b1%d8%a9-%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%a8%d8%b7%d8%a7

  خدمات تنظيف خزانات وغسيل كنب وسجاد بالمدينة المنورة

  شركة غسيل كنب بالمدينة المنورة  شركة غسيل خزانات بالمدينة المنورة


  نقل الاثاث مع الفك والتركيب والتغليف بجدة وشراء الاثاث المستعمل بجدة

  شركة نفل اثاث بجدة  شراء الاثاث المستعمل بجدة

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Al Safar Cleaning Company is one of the best cleaning شركة الصفرات لعزل الاسطح بالرياض companies in Riyadh. We always strive to be the best general cleaning company in Riyadh. We also provide the best cleaning and cleaning services that you may get. Therefore, شركة الصفرات للتنظيف بالرياض our company works to provide all the means شركة الصفرات لرش المبيدات بالرياض to meet our customer service and maintain leadership and quality. The service is continuous as the company شركة الصفرات لنقل الاثاث بالرياضoffers the best of its services in the field شركة الصفرات لكشف تسربات المياه بالرياضof cleaning and it is one of the most important characteristic of us because our company is characterized شركة الصفرات لتنظيف الخزانات بالرياضby honesty, accuracy and speed in the completion of the tasks required of them in the fullest possible.
  The company is one of the most professional شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياضand leading companies in the field of cleaning houses. We provide all cleaning services by cleaning houses, houses, apartments, villas, etc. Our company is one of شركة الصفرات لتسليك المجارى بالرياض the best companies in the field of cleaning in Riyadh. We also use the best non-harmful and odorless cleaning materials to maintain your health.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ور المدينة رائدة شركات التنظيف بالمملكة تقدم لك عزيزى العميل خصومات مزهلة خاصة للتعاقدات الجديدة لدينا اجود مواد تنظيف مستوردة من الخارج واجود معطرات شركة تنظيف مجالس بالرياضحيث نقوم بخدمة شاملة كل انحاء المكان من تنظيف للارضيات والحوائط والاسقف والخزانات والمجالس والمفروشات الارضية من موكيت وسجاد شركة تنظيف مجالس بالرياضفريق العمل معنا منذ عشرات السنون خبرتة الكبيرة وامانتة جعلتنا فى الصدارة دائماشركة تنظيف مجالس بالرياض
  شركة تنظيف بأبها

  شركة تنظيف فلل بأبها
  شركة تنظيف شقق بابها


  شركة تنظيف منازل بأبها
  شركة تنظيف مجالس بابها
  شركة ننظيف موكيت بأبها
  شركة تنظيف خزانات بأبها
  شركةتنظيف منازل بخميس مشيط
  شركة تنظيف فلل بخميس مشيط

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 49. وتنفيذ ديكور بالرياض وأفضل مصمم تصميم وتنفيذ ديكورات بالرياض - شركة تشطيبات داخلية بالرياض-شركة تشطيبات خارجيه بالرياض-شركة تشطيب فلل بالرياض - اسقف معلقة - جبسنبورد – ارضيات
  شركة انظمة امنيه بالرياض افضل شركة كاميرات
  اجذب المزيد من الزبائن إلى مطعمك من خلال تصاميمه الفريدة من نوعها. نتميز بكوننا من أفضل شركات التصميم الداخلي في الرياض

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. مؤسسة الزهراني-نحن مؤسسة رائدة ومتميزة في مجال المقاولات العامة شعارنا الجودة في البناء ومواكبة التطور في تقنيات البناء
  من خدماتنا :
  - بناء عظم ( مع المواد و مصنعية )
  - بناء تسليم مفتاح
  - تشطيب
  - تطوير للعقار القديم بشكل كامل ( هدم وبناء ، أو ترميم واستصلاح )
  _بناءملاحق_بناء مجالس_بناء غرف_بناء أحواش
  _ترميم وصيانة البيوت _دهانات_ديكورات
  انشاء - هدم - ترميم - تشطيب - صيانة
  فلل / قصور / ملاحق / مساجد / هناغر مسابح / مجمعات / تجارية / اسوار استراحات / مجالس / مشبات
  تعديلات اضافة غرف وتوسعة
  ا انشاء فلل عمائر استراحات شاليهات ملاحق ارضيه ملاحق علوي مسابح خزانات مساجد هناجر اسوار مجالس خيم ارتدادات بالمواد او عمل يد
  جميع الأعمال تحت إشراف هندسي
  للتواصل أبو محمد
  0534466689
  مؤسسة الزهراني للمقاولات

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 51. شركتنا هي الشركة الأفضل في توفير أفضل الخدمات المنزلية في المملكة العربية السعودية هي شركة تقدم أرخص الأسعار فإذا كنت في مدنية ابها وتريد شركة تلبي كافة الخدمات المنزلية عليكم بالتواصل معنا عبر خدماتنا التالية شركة تنظيف بابها
  شركة تنظيف خزانات بابها
  شركة تنظيف منازل بابها
  شركة تنظيف موكيت بابها
  شركة نقل اثاث بابها


  الجميع يعلم مدى الأهمية القصوى في توفير شركة تنظيف منازل بنجران
  ويجيب أن يتوفر ايضا مياه نظيفة خالية من الأوساخ والشوائب لكي تضمني حياة صحية سعيدة تنظيف خزانات بنجران
  كما ايضا فروع شركتنا مستمرة في مدينة بيشة في المنطقة الجنوبية في المملكة العربية السعودية شركة تنظيف ببيشة
  كما نقدم خدمة للقضاء على كافة أنواع الحشرات في أسرع وقت ممكن مع الضمان شركة مكافحة حشرات بمحايل عسير
  شركة مكافحة حشرات بالباحة

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. شركة بق الفراش بالاحساء 0578074829 الجوهرة كلين

  شركة مكافحة بق الفراش بالاحساء
  بق الفراش من أكثر الحشرات التي تنتشر في فصل الشتاء حيث أن هذه الحشرات تتواجد في المكان التي تتمكن من خلاله الحصول على الدفء لذلك تتواجد بكثرة في الآسرة وفي الدواليب والخزانات، ولكنها تسبب الكثير من الأضرار مثل حكة الجلد مع الإصابة باحمرار في الجلد ولا يتمكن الإنسان من النوم أثناء الليل، لذلك يجب أن يتم التخلص من هذه الحشرة، ولكن لا يتمكن الإنسان من التعامل معها لأنها صغيرة الحجم جداً حيث يقول البعض أنها في حجم بذرة التفاح، لذلك فإن شركة بق الفراش بالاحساء واحدة من أهم الشركات التي تقدم هذه الخدمة وبأسعار رخيصة جداً وتناسب الكثيرين.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. شركة رش مبيدات بالاحساء 0578074829 الجوهرة كلين
  شركة رش مبيدات بالإحساء
  شركة رش مبيدات بالاحساء واحدة من أهم وأكبر الشركات التي تعمل في هذا المجال منذ فترة طويلة جداً حيث أن خبرة الشركة ترجع لسنوات عديدة وطويلة من الخبرة والعمل الجاد في هذا المجال إلى أن وصلت الشركة إلى مكانة كبيرة بين مواطنين مدينة الاحساء لذلك بادروا الآن وعلى الفور للتعامل معنا عبر أرقام الشركة.
  ونود أن نشير أن طاقم عمل الشركة من أهم العوامل التي ساعدت على تحسين الخدمة بشكل كبير جداً فعمال وموظفي الشركة من أهم عوامل نجاح الشركة فهم يعملون بكل جدية ومصداقية وشفافية لكي يثق العملاء الكرام بالشركة لأننا نعمل دائماً من أجل راحتكم ومن أجل مصلحتكم.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. دهان بالمدينة المنورة
  يحرص دهان بالمدينة المنورة على ترك حرية اختيار الذوق المناسب للعميل حيث أنه منزله و هو من سيقيم به ولابد من أن يحصل على الراحة النفسية من خلال الديكور الذي يرغب به فيقوم بتوفير عدد مميز من مصممي الديكور ليقوم كل منهم بتصميم الديكور المناسب لكل غرفة بالمنزل فلكل غرفة تصميم خاص ولإنجاز العمل بوقت قصير حتى لا يمل العميل من الانتظار تقدم جميع أعمالها بأسعار مناسبة كما تقوم بتوفير مواد الدهانات بأكل تكلفة و الجودة في التنفيذ و الدقة في العمل واحترام مواعيد التسليم هو شعارنا و تعتبر من أكثر شركات تنفيذ ديكور من حيث الجودة و الدقة و المصداقية للاستعانة اتصل بنا.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. شركه المثاليه تم تصنيفها علي انها من افضل شركات نقل العفش بالدمام والبلاد المحيطه بها والمملكه باكملها حيث يوجد لدينا افضل عماله متميزه ومتمكنه في هذا المجال وافضل السيارات الناقله للعفش حيث يقومون باشياء لا يقدر علي فعلها الفرد العادي حيث نضمن لعملائنا سلامه العفش خلال عمليه النقل ويتغلف العفش باغلفه تضمن له عدم الخدش او المساس بشكله من جميع النواحي وبافضل اسعار ممكنه لعملائنا عليكم فقط بالاتصال بشركه المثاليه شركة المثالية لنقل العفش بالدمام ويوجد ايضا لدي شركه المثاليه قسم خاص بمكافحه الحشرات حيث لا يوجد مكان للحشرات للتعايش بيننا وعلينا ان نتخلص منها بافضل شكل ممكن بحيث لا تعود مجددا ونتميز نحن بامتلاكنا افضل المبيدات الحشريه التي تقضي عليها تماما وبطرق امنه بحيث لا توذي افراد المسكن وبافضل اسعار ممكنه تجدها لدينا عليكم فقط بالاتصال بنا من خلال شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام التنظيف هو عمليه روتينيه تحاتجها المنازل بطريقه دوريه ويجب ان تتم بعنايه فائقه وباجهزه ومعدات حديثه كي تمم بافضل طريقه ممكنه وتحتاج الاماكن الكبيره الي عماله كبيره ذات خبره وهذا ما يتوفر لدينا فالفلل والمنازل والاماكن التجاريه دائما تحتاج الي عماله كبيره ذات خبره فائقه وهذا مايتوفر لدينا وعليكم فقط بالاتصال بنا شركة المثالية للتنظيف بالدمام ولدينا ايضا جميع مستلزمات التنظيف التي يحتاجها جميع الاماكن التي تحتاج الي تنظيف بشكل عام وبافضل اسعار ممكنه يصل الي خصم 40%

  ΑπάντησηΔιαγραφή