Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης: Το μυστήριο της αγάπης


Ο Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης για το μυστήριο της αγάπης.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο από το να αγαπάς τον Θεό και τον πλησίον σου. Σ’ αυτό η ψυχή βρίσκει την ειρήνη και τη χαρά.

Η αγάπη του Θεού και η γλυκύτητα του Αγίου Πνεύματος σε κάνουν να ξεχνάς ολοκληρωτικά τη γη. Όταν ο νους είναι αφοσιωμένος στον Θεό, ξεχνά τον κόσμο. Αυτός που γνώρισε την αγάπη το Θεού, αγαπά όλο τον κόσμο.

Μην κρίνεις τους άλλους, διότι συμβαίνει συχνά κάποιος να κατηγορεί κάποιον άλλο χωρίς να τον γνωρίζει, χωρίς να γνωρίζει πως μπορεί η ψυχή του να είναι όμοια με τους αγγέλους.

Όσο μεγαλύτερη είναι η αγάπη, τόσο πιο μεγάλες είναι οι θλίψεις και τα βάσανα της ψυχής. Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η αγάπη τόσο πιο ολοκληρωμένη είναι και η γνώση του Θεού. Όσο πιο φλογερή είναι η αγάπη, τόσο δυνατότερη είναι η προσευχή. Όσο πιο τέλεια είναι η αγάπη, τόσο αγιότερη είναι η ζωή.

agiameteora.net
Πηγή

68 σχόλια:

 1. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο μόλις 8 μηνών Ηλίας Αργυροκαστρίτης αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών- Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε να σωθεί το αγγελούδι

  Απρ
  Η οικογένεια του Ηλία έχει αναζητήσει συμβατό δότη μυελού των οστών στη Παγκόσμια Τράπεζα εθελοντών δοτών αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί συμβατό δείγμα.

  Ο μοναδικός τρόπος να βοηθήσετε είναι να υπάρξουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ εθελοντές δότες μυελού των οστών με την ελπίδα οτι κάποιος νέος δότης θα είναι συμβατός. Και αυτό είναι πιο εύκολο και ανώδυνο από όσο φαντάζεστε. Τηλεφωνήστε στο Σύλλογο όραμα Ελπίδας (2107775615 & 2107775616) ή επισκεφτείτε την σελίδα oramaelpidas.gr και κάντε την αίτηση νέων εθελοντών online (Πηγαίνετε στο κοντινότερο Νοσοκομείο αν βρίσκεστε στο εξωτερικό).

  Αναλόγως τον νομό στον οποίο ζείτε, είτε σας παραπέμπουν σε κοντινό Γενικό Νοσοκομείο, είτε σας στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φάκελο με ειδικές μπατονετες, τις οποίες αφού τις σαλιώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες, καλείτε την acs και τις στέλνετε πίσω ΔΩΡΕΑΝ και πάλι. Εάν έχετε την τύχη και την ευλογία κάποτε να είστε συμβατός δότης, προχωράτε σε μια διαδικασία παρόμοια με την αιμοληψία, και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.

  ΜΌΛΙΣ ΣΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.  Το Όραμα Ελπίδα αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα, ακόμα και για τη μέρα που ενδεχομένως να χάσετε από τη δουλειά σας.. Επίσης, η Τράπεζα εθελοντών δοτών είναι παγκόσμια και δεν έχει καμία σημασία η τοποθεσία του ασθενή ή του υποψηφίου εθελοντή δότη. Μπορείτε να γίνεται εθελοντές στην Αθήνα και ο ασθενής να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ο ασθενής να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο εθελοντής σε άλλη χώρα.

  Προωθήστε το, κοινοποιήστε το παντού. Στις μέρες μας είναι πλέον εύκολο και ανώδυνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μέν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας. ούτω και υμείς έξωθεν μέν φαίνεσθε τοίς ανθρώποις δίκαιοι, έσωθεν δε μεστοί εστε υποκρίσεως και ανομίας.

  https://www.youtube.com/watch?v=Rqgs99K9Eyk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σιλουανός ο Αθωνίτης
  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΑΓΙΟΣ.
  ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


  https://www.youtube.com/watch?v=SkrN9GlwA3w

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ποιος άγιος ρε καθυστερημένα πρόβατα?
  Κάνατε όλα τα καθάρματα και τις πόρνες αγίους και τα μεγάλα
  καθάρματα που κατέσφαξαν τους προγόνους μας τους κάνατε
  και "Μέγας" να χέσω την εβραϊκή σας πιστη γενίτσαροι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. O Φλέμιγκ και η Ελληνίδα σύζυγός του Αμαλία, μετά από εργασίες δεκαετιών, ανακάλυψαν πενικιλίνη. Εκατοντάδες εκατομμύρια συνανθρώπων μας έζησαν και θα ζήσουν χάρη σ αυτούς.

  Εαν όλοι μας αρνιόμασταν την ζωή αυτή,
  την εργασία, την έρευνα, την οικογένεια,
  την προσφορά προς τους άλλους,
  και μας ενδιέφερε μόνο να σώσουμε
  τον εαυτούλη μας,
  όπως κάνουν οι μοναχοί, θα βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή των σπηλαίων.

  Όταν αρρώσταινε ο Γέροντας Παϊσιος έμπαινε σε νοσοκομεία, ζητούσε την βοήθεια της Επιστήμης . Γιατί πίστευε στην Επιστήμη, αγαπούσε την ζωή και πολύ καλά έκανε.
  Ερώτηση:
  Ποιός πρόσφερε περισσότερα;
  Ο Παϊσιος με τις προσευχές του ή το ζεύγος Φλέμιγκ με την πενικιλίνη του;

  Ο Παϊσιος όμως έγινε "άγιος".
  Οι Φλέμιγκ δεν θα έπρεπε, κατά μείζονα λόγο,
  να ανακηρυχθούν "άγιοι";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ

  Ά ρχιζε πάντα απ’ το Θεό και πάντα τελείωνε μαζί του
  Β... ίου το κέρδος είν’ αυτό: τη μέρα σου καλά να τελειώνεις
  Γ νώριζε όλα τα καλά έργα των δικαίων
  Δ εινόν το να πεινάει κανείς, μα φοβερότερος ο πλούτος ο παράνομος
  Ε υεργετείς; Μάθε λοιπόν πως το Θεό μιμείσαι.
  Ζ ήτα απ’ το Θεό να σου είναι σπλαχνικός, σαν όμως εύσπλαχνος είσαι και εσύ
  Η σάρκα η ανθρώπινη να συγκρατείται πρέπει και να δαμάζεται γερά
  Θ υμό χαλίνωνε, μη πέσεις έξω από τη λογική
  Ί σια ψηλά το βλέμμα σου, στη γλώσσα να ‘χεις μέτρο
  Κ λειδί στ’ αυτιά να βρίσκεται, το γέλιο σου να ‘ναι σεμνό
  Λ υχνάρι να πορεύεται η λογική μπροστά από κάθε σου έργο
  Μ η σου γλυστράει κάτω απ’ ότι φαίνεται, εκείνο που υπάρχει
  Ν α ερευνάς τα πάντα με το νου, όμως να πράττεις όσα επιτρέπονται
  Ξ ένος πως είσαι, μάθε το καλά. Γι’ αυτό τίμα τους ξένους
  Ό ταν στη γαλήνη ταξιδεύεις, τότε να θυμάσαι τη φουρτούνα
  Π άντα να δέχεσαι ευχάριστα, όσα από το Θεό προέρχονται
  Ρ αβδί να σε χτυπά του δίκαιου καλύτερα, παρά ο κακός να σε τιμά
  Σ τις θύρες των σοφών να πηγαινοέρχεσαι, μακρυά απ’ τις θύρες των πλουσίων
  Τ ο μικρό, μικρό δεν είναι όταν σε κάτι μέγα οδηγεί
  Ύ βριν χαλίνωνε, μακρυά απ’ την έπαρση μέγας σοφός να γίνεις
  Φ υλάξου συ απ’ το πέσιμο, σαν όμως άλλος πέσει, μη γελάς
  Χ άρισμα το να σε φθονούν, αίσχος και μέγα, να φθονείς εσύ
  Ψ υχή που στο Θεό προσφέρεται, είναι η καλύτερη θυσία
  Ω, ποιος θα τα φυλάξει όλα αυτά; Αυτός και θα σωθεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο......κατηχητικό έμαθες το αλφαβητάρι;

   Διαγραφή
  2. pantos oxi sthn masonikh stoa pou suxnazeisesy !!! trava se kaqmia neotaxikh selida na les exhpnades

   Διαγραφή
 8. O PROFITEYMENOS IOANNHS EINAI AYTOS!!!!!!!!!!!!!!

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/05/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Υπομονή  Υπομονή (Υπό + μένω) σημαίνει, τη δύσκολη ώρα να μείνουμε εκεί, να μην τα παρατήσουμε, να μην κάνουμε “ζάπινγκ” και αλλάξουμε κανάλι. Υπομονή σημαίνει, όταν έλθει η αναπόφευκτη βαριεστιμάρα με αυτό που κάνω εγώ να την προσπεράσω και να συνεχίσω την πορεία μου με τον ίδιο ζήλο όπως πριν, καταβάλλοντας πρόθυμα τον κόπο που απαιτείται για να ολοκληρώσω αυτό που άρχισα.  Αν δεν έχω υπομονή τότε θα είμαι ένας αδύναμος άνθρωπος, που με την πρώτη δυσκολία γυρίζει πίσω, που τελικά ζει μια ζωή χωρίς κατεύθυνση, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς νόημα – όσο πολυάσχολος και αν φαίνομαι ότι είμαι.  Αν έχουμε υπομονή σε αυτό που κάνουμε, τότε θα έλθει η ώρα που η πρώτη χαρά, ο πρώτος ενθουσιασμός, θα έλθει και θα μας ξανασυναντήσει - Αυτή τη φορά όμως σε πλαίσιο διαφορετικό, με συνοδούς τη δύναμη, τη σιγουριά και τη σταθερότητα που τώρα πια δίκαια κατακτήσαμε.

  ιω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αν διαβάζεις τώρα αυτό το μήνυμα, μόλις έλαβες μια διπλή ευλογία!

  Είδα στον ύπνο μου πως επισκέφθηκα τον Παράδεισο κι ένας άγγελος ανέλαβε να με ξεναγήσει.

  Περπατούσαμε δίπλα – δίπλα σε μια τεράστια αίθουσα γεμάτη με αγγέλους.Ο άγγελος οδηγός μου σταμάτησε μπροστά στον πρώτο σταθμό εργασίας και είπε :«Αυτό είναι το Τμήμα Παραλαβής. Εδώ παραλαμβάνουμε όλες τις αιτήσεις που φτάνουν στον Θεό με τη μορφή προσευχής.»Κοίταξα γύρω – γύρω στον χώρο.

  Έσφυζε από κίνηση, με τόσο πολλούς αγγέλους να βγάζουν και να ταξινομούν αιτήσεις γραμμένες σε ογκώδεις στοίβες από χαρτιά και σημειώματα, από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Μετά, προχωρήσαμε σε έναν μακρύ διάδρομο, μέχρι που φτάσαμε στον δεύτερο σταθμό. Ο άγγελος μού είπε:«Αυτό είναι το Τμήμα Συσκευασίας και Παράδοσης. Εδώ οι χάρες και οι ευχές που έχουν ζητηθεί προωθούνται και παραδίδονται σ’ αυτούς που τις ζήτησαν.»Πρόσεξα και πάλι πόση κίνηση είχε και εδώ. Αμέτρητοι άγγελοι πηγαινοέρχονταν δουλεύοντας σκληρά, αφού τόσες πολλές επιθυμίες είχαν ζητηθεί και συσκευάζονταν για να παραδοθούν στη γη.

  Τέλος, στην άκρη ενός μακρινού διαδρόμου, σταματήσαμε στην πόρτα ενός πολύ μικρού σταθμού. Προς μεγάλη μου έκπληξη μόνο ένας άγγελος καθόταν εκεί, χωρίς να κάνει ουσιαστικά τίποτα.

  «Αυτό είναι το Τμήμα των Ευχαριστιών» μου είπε σιγανά ο φίλος άγγελός μου.
  Έδειχνε λίγο ντροπιασμένος.

  «Πώς γίνεται αυτό; Δεν υπάρχει δουλειά εδώ;» ρώτησα.

  «Είναι λυπηρό» αναστέναξε ο άγγελος. «Αφού παραλάβουν τις χάρες τους οι άνθρωποι, πολύ λίγοι στέλνουν ευχαριστήρια.»

  «Πώς μπορεί κάποιος να ευχαριστήσει τον Θεό για τις ευλογίες που παρέλαβε;» ρώτησα πάλι.

  «Πολύ απλά», απάντησε. «Χρειάζεται μόνο να πεις: ‘Ευχαριστώ Θεέ μου’!»

  «Και για τι ακριβώς πρέπει να ευχαριστήσουμε;»

  «Αν έχεις τρόφιμα στο ψυγείο σου, ρούχα στην πλάτη σου, μια στέγη πάνω απ’ το κεφάλι σου και ένα μέρος για να κοιμηθείς, είσαι πλουσιότερος από το 75% αυτού του κόσμου.

  Αν έχεις χρήματα στην τράπεζα, στο πορτοφόλι σου και λίγα κέρματα σ’ ένα πιατάκι, είσαι ανάμεσα στο 8% των ανθρώπων που ευημερούν.

  Αν ξύπνησες σήμερα το πρωί με περισσότερη υγεία από όση αρρώστια, είσαι πιο ευλογημένος από όσους δεν θα επιζήσουν καν ως την αυριανή μέρα.

  Αν ποτέ δεν βίωσες την εμπειρία του φόβου του πολέμου, της μοναξιάς της φυλακής, της αγωνίας του βασανισμού και της σουβλιάς της πείνας, είσαι μπροστά από 700 εκατομμύρια ανθρώπους αυτής της γης.

  Αν μπορείς να προσευχηθείς σε έναν ναό, χωρίς τον φόβο της επίθεσης, της σύλληψης ή της εκτέλεσης. θα σε ζηλεύουν σίγουρα περίπου 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο.

  Αν οι γονείς σου είναι ακόμα ζωντανοί και είναι ακόμα παντρεμένοι μεταξύ τους, είσαι σπάνιος.

  Αν μπορείς να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά και να χαμογελάς, δεν είσαι ο κανόνας. είσαι η εξαίρεση για όλους όσους ζουν μέσα στην αμφιβολία και στην απόγνωση.

  Και αν διαβάζεις τώρα αυτό το μήνυμα, μόλις έλαβες μια διπλή ευλογία, πρώτον γιατί σου το έστειλε κάποιος που σ’ αγαπάει και δεύτερον γιατί είσαι πιο τυχερός από 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους, που δεν ξέρουν καν να διαβάζουν.»

  «Κατάλαβα. Και τώρα τι κάνω; Πώς μπορώ να αρχίσω;»

  «Να πεις καλημέρα» μου χαμογέλασε ο άγγελός μου, «να μετρήσεις τις ευλογίες σου και να περάσεις αυτό το μήνυμα και σε άλλους ανθρώπους, για να τους θυμίσεις πόσο ευλογημένοι είναι.»

  Να περάσεις αυτό το μήνυμα και σε άλλους ανθρώπους, για να τους θυμίσεις πόσο ευλογημένοι είναι.»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. https://katohika.gr/ellada/i-tipotenia/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μια φορά και ένα
  καιρό ζουσε ενα μικρο κοριτσακι
  που επαιζε ανεμελο με τα ονειρα
  της. Ζουσε τον παράδεισο της
  ψυχης της κληρονομια του πατερα
  της.
  Τα χρονια περνουσαν και οσο
  μεγαλωνε την έσπρωχναν στην
  αντιθετη πλευρα των ονείρων της,
  μεχρι που ήρθε η στιγμη που
  ξεχασε πια ηταν. Χαθηκαν τα
  όνειρα, χαθηκε ο παράδεισος
  χαθηκε η ιδια. Η ψυχη της δεν ... Δείτε
  περισσότερααναγνωριζε
  το νεο της περιβάλλων και
  πλανιότανε στον πονο, την
  μιζερια μέχρι που χαθηκε
  οτιδήποτε ομορφο ειχε ζήσει.
  Νομιζε οτι αυτη ειναι η ζωη και
  το δέχτηκε με ταπεινότητα και
  υπάκουει, αυτο της είχαν μαθει.
  Ξεχασε πια τις ριζες της ξεχασε
  τον πατερα της ξεχασε την
  ταυτότητα της.
  Ομως η ψυχη της πονουσε και μεσα
  στον πονο των και τα δακρια των
  αμαρτιων ξεκίνησε να
  αναρωτιέται γιατί ήρθε στη ζωη
  και που έφταιξε για να περασει
  οτι περναει.
  Ετσι ξεκίνησε ενα ταξιδι στο
  χρονο και εφτασε σε εκεινο το
  κοριτσακι
  με τα πολύχρωμα όνειρα της και
  θυμήθηκε οτι η ζωη δεν ειναι μονο
  μαυρο σκοταδι αλλα και φως και
  αγαπη.
  Ξεκίνησε να αναζητά μεσα της
  πρωτα απο τον πονο και τα δακρυα.

  Τοτε καταλαβε οτι ο πονος
  ξεκίνησε γιατι επέτρεψε να της
  δείχνουν τον δρομο οταν ο δρομος
  ειναι χαραγμένος στον χαρτί της
  ψυχης.
  Και αυτος ο δρομος ειναι καθαρος,
  μακρια απο την αμαρτια μακρια
  απο μιζερια και μακρια απο το
  σκοταδι του μυαλού.
  Τοτε αναγνώρισε ξανα τον πατερα
  και καταλαβε το ποσο πολυ
  μιαζουν και καταλαβε οτι το φως
  μεσα της ειναι κομμάτι του
  ετσι επεστρεψε ξανα κοντα του,
  ξανα σε εκείνο το κοριτσακι που
  ζουσε την ευτυχία της αλήθειας,
  την αγαπη για τα παντα που της
  χαρίστηκαν. Τοτε ειδε το φως και
  καταλαβε οτι οταν ο δρομος εχει
  φως ειναι πιο ευκολος να το
  περπατήσεις γιατι μπορεις να
  δεις την ομορφια γιατι μπορεις
  να αγγίξεις την ομορφια γιατι
  μπορεις να γινεις εσυ η ομορφια.
  Τωρα πια ξερει οτι θα ζήσει για
  παντα με την ψυχη του μικρου
  κοριτσου ζώντας τα όνειρα ζώντας
  την αγαπη και το ολο που ενα
  ειναι που ο πατερας της και ξερει
  πια οτι ειναι και αυτη κομμάτι
  της
  ψυχης του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΤΗ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΗΛΙΑ

  Η λέξη Ηλίας είναι εβραϊκή και σημαίνει: "ο Θεός είναι Κύριος" ή "είναι ο Θεός μου" .

  Ποιός ήταν όμως ο Ηλίας;
  Ο "προφήτης" Ηλίας, διατάσσει την σύλληψη 450 αλλόπιστων προφητών και τους σφάζει...
  Και ο Ηλίας τούς είπε:
  "Πιάστε τούς προφήτες τού Βάαλ· κανένας απ' αυτούς ας μη διασωθεί".
  Και τους έπιασαν· και ο Ηλίας τούς κατέβασε στον χείμαρρο Κεισών, κι εκεί τους έσφαξε.

  Αγία Γραφή
  Βασιλέων Α΄ 18:40  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. https://www.youtube.com/watch?v=MVUFFmP24So

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 15. اننا في شركة الرائد للخدمات المنزلية نقدم خدمات ممتازة في الدمام بافضل الاسعار بجودة عالية لمزيد من الخدمات تفضل بزيارة

  شركة مكافحة حشرات بالدمام شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة تنظيف سجاد بالدمام شركة تنظيف سجاد بالدمام
  شركة تسليك مجاري بالدمام شركة تسليك مجاري بالدمام
  افضل شركة تنظيف بالدمام افضل شركة تنظيف بالدمام
  شركة مكافحة الفئران بالدمام شركة مكافحة الفئران بالدمام
  ارخص شركة نقل عفش بالدمام ارخص شركة نقل عفش بالدمام

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 16. https://tvskybox.com
  5000 iptv ch - only 4 usd per month!
  bitmain25@gmail.com
  work on any devices like phones,tablets,smart tv,iptv set top-box..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. أفضل شركة نقل في المدينة المنورة والنجارين المبهرين في تفكيك وتركيب الأثاث والمفروشات.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Best Photo Retouch Services information is here for you go our site to read the ultimate guide to photo retouching service and image retouch

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Read the Best Massager Reviews of 2019 Find out which is the best model on the market and the health benefits of using a Best Massager Reviews.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. There is a bunch of Clipping Path Service Provider in the world market. But the difference with us is we have a huge bunch of professional team. Each of our has a minimum 5 year to 12 years experience in this clipping path service provider sector. You can Visit Our Site to see our working quality.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 21. Banner Design Service is a focusing fact for any kinds of business institutions. Banner show your products identity which is provided by you. Manage your banner design service creatively by any professional designer to highlight your products. Creative banner grabs your customer’s attention.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 22. Banner Design Service is a focusing fact for any kinds of business institutions. Banner show your products identity which is provided by you. Manage your banner design service creatively by any professional designer to highlight your products. Creative banner grabs your customer’s attention.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 23. Photo Retouching is one of the most impressive services in photo editing. It helps to bring a positive vibe and look on the photos. Most of the end-level users are in great needs of Photo Retouching Services. But you need to be careful while selecting the best one.
  Chat conversation end
  Type a message...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Image Retouching is a standout amongst the most noteworthy administrations in Image altering. It expedites a positive vibe and look the Image. The majority of the end-level clients are in extraordinary necessities of image retouching Services. Be that as it may, you should be cautious while choosing the best one.Chat discussion end Type a message....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Shadow Creation is the process to change the color of an image or video..Shadow Creation It means correcting the lighting, white color balance, red or blue color balance, so that the image looks more clear or natural

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Image editing service Image Editing service. suppliers around the globe and modest rates, the work is submitted by the conveyance time. We offer our worldwide customers: Background Removal, Multiple Path, Clipping Path, Photo Restoration, Photo Neck Joint, Jewelry Photo Retouching, Product modifying, Color Correction, Image Mirror Effect, Deep Etching, Logo Design, flag configuration services.Zenith IT is one of the best image editing service provider company. We work all over the world. We mainly work in USA, UK, UAE, Australia, Denmark, Germany, France, Poland, Switzerland, Canada & Norway.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Nice post and I really appreciate your hard work. Nice article you have shared.
  Clipping Expert Asia is a must for any kinds of product images. Clipping Expert Asia can provide you with your desired product with a high-end view which will help you to attract both the organic customers and paid to add customers. Do you for your business growth and show your customers what you have.
  can you visit image masking service

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, είμαι από την Αθήνα, αλλά μετακομίζω στη Σκοτία με τον σύζυγό μου, θέλω να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα για τη ζωή μου με όλους και με όσους χρειάζονται βοήθεια στον γάμο / σχέση. Υποβλήθηκα για έξι χρόνια, ο σύζυγός μου με άφησε και συνέχισε να έχει άλλη γυναίκα μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά του δεν με αγάπησε και επειδή δεν μπορούσα να του δώσω ένα μωρό, φώναξα για επτά χρόνια επειδή ο σύζυγός μου με χώρισε. Ψάξαμε για το ξόρκι που σύννεφο με βοήθησε να ξαναγυρίσω τον σύζυγό μου αγάπη πίσω όταν έχω περάσει σε απευθείας σύνδεση γνώρισα τόσους πολλούς μάγους, όλοι έθεσαν χρήματα χωρίς να με βοηθήσουν, αλλά στις 16 Αυγούστου 2019, είδα μια ηλεκτρονική συνεισφορά ενός καλού μάγου Ονοματεπώνυμο Drigbinovia. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του όταν έρχομαι σε επαφή μαζί του, μου είπε ότι το πρόβλημά μου είχε λυθεί επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, του είπα όλο το πρόβλημά μου και έκανε μια υπόσχεση να με βοηθήσει να επιστρέψω τον άντρα μου πίσω. Ο Drigbinovia με διδάσκει και μου έδειξε τι να κάνω, ακολουθώ όλες τις οδηγίες και κάνω αυτό που μου ζήτησε να κάνω μετά από τρεις μέρες μου είπε ότι ο σύζυγός μου θα με καλέσει πριν κοιμηθώ εκείνη την ημέρα και να ζητήσω συγγνώμη. Μόλις μου είπε τα πάντα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον πάρω πίσω μετά από έξι χρόνια διαζυγίου. σήμερα μοιράζομαι αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος και είναι καλή δουλειά και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι έγκυος και για όσους από εσάς που χρειάζεστε βοήθεια, προβλήματα με την εργασία ή την προώθηση επικοινωνήστε με την Drigbinovia σήμερα και λύστε το πρόβλημά σας εδώ είναι e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ή whatsapp τον Ι +2348144480768 Σας υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 29. Clipping path service is one kind of image editing Process where we select a important portion of an image and cut the unimportant part Clipping path We can delete the background or change background color to make it more attractive.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Clipping path service is one kind of image editing Process where we select a important portion of an image and cut the unimportant part Clipping path We can delete the background or change background color to make it more attractive.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Do you need high-quality background removal service for your business? Are you professional photographers, photography agencies, eCommerce retailers? If so Orbit Graphics is the right co-partner for your eCommerce product photo editing solutions including background removal service.
  Visit us: https://www.orbitgraphics.com/background-remove/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Amazing, exceptionally useful post I cherished it and wish to see more posts like that structure this blog. as of late I composed an article about photography on the off chance that anybody is keen on photography you can peruse it by clicking here.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. من أفضل المقالات على الإطلاق صراحة تستحق التعمق أكثر واكثر لقد سعدت بقراءة مقالك وانا فخور بك وبما تقدمه في مدونتك ف انت مثال للمدونات التي تقدم محتوي مفيد

  شركة تنظيف فلل بالدمام
  شركة تنظيف بالدمام
  شركة تنظيف سجاد بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بالخبر
  شركة تنظيف بالخبر

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΤΡΕΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ-ΠΑΡΙΟΣ
  ΝΑ ΒΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ
  ΧΑ ΧΑ
  ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΞΕΓΝΙΑΣΤΕΣ
  ...ΑΟΡΑΤΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. I things and data online that you might not have heard before on the web.

  Hi, I found your site by means of Google

  indeed, even as searching for a comparative matter, your site arrived up, it is by all accounts incredible.

  bhai aapke liye hai. lagao or jeeto.I have bookmarked it in my google bookmarks.

  game is drawing and guisses based generally match-up,

  anyway currentlyit's arranged in best, and satta lord desawar is presently horribly eminent

  furthermore, to a great extent participating in game across the globe people ar insane with respect to this game.

  Yet, as of now the principal essential factor is that this game is satta king neglected to keep the law and

  decide guideline that to keep the conventions and rule. Presently right now people need to depend on it,

  on the off chance that the game doesn't follow the conventions they need not play the games anyway people are still

  partaking in the game,they play the games on the QT people have answer on it to quit participating

  in this kind of games, consistently help work and worked with individuals that might want facilitated,do something for

  your country do perpetually reasonable thing and be everlastingly happy.satta king

  Much obliged to you for visiting Our Website sattaking,Most most likely similar to our visitor from Google search.Maybe you are

  visting here to become more acquainted with about gali satta number today.to know gali disawar ka satta number please visting

  your landing page of site and look down . You will see boxed sorts data which is show satta number

  of particular game. There you will likewise see number of today yesterday satta number of, for example, gali disawar, new

  mumbai, disawar gold and loads of game you have wagered on the game.If you play your own gali disawar satta game and

  need us to put your own board on your website.Please satta king

  get in touch with us on showed number which you will discover in footer part of website.Apna game dalwane k liye hamse

  contact kre on google pay,phonepe, paytm jaise aap chahe pehle installment karen. aapka board moment site pr update

  kr diya jayega jaisi hey aapka installment done hota haiWe greet you wholeheartedly and exceptionally pleased to have you our

  website.satta kingPlease bookmark our site and stay tuned and refreshed to know.

  you might have perceived the cycle to play disawar satta gali game and caught wind of fix spill jodi disawar gali from

  your companions, family members. Actaully individuals favors disawar gali games as It is exceptionally well known in Indian subcontinent.

  also, is considered illegal.by having appended with our site .satta kingYou

  will discover magnificient content in regards to all the games.satta king We have staggering

  data of satta results and gali disawar diagrams as the are open for public and refreshed.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Hi there, That's a very nice blog and post, I found it informative and useful,

  thank you for kindly share it with us,

  best regards and take care

  Sandro from Nomes

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Hey there! I would like to let you know Mixxerly.com is the most accurate and best website to learn about all your favorite celebrity net worth. It is even better than other celebrity net worth websites. Mixxerly publishes in-depth net worth information about famous celebrities. Mixxerly also publishes famous people's biographies. It is the best website for such information I've seen so far. Mixxerly.com is the best resource when it comes to data about the net worth and wealth of Hollywood and Bollywood celebrities. Mixxerly precisely calculates how much is the net worth of your favorite celebrity using a "state of the art" proprietary algorithm and publishes it on the mixxerly website. So whenever you need to know the net worth of any celebrity, you can use mixxerly.com as a trusted and verified resource in this matter. There is no doubt that Mixxerly is a trustworthy source of information and is regularly mentioned and cited by other major news and media publications.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Αναζητάτε μια καλύτερη ζωή με πολλά χρήματα, φήμη, δύναμη, προστασία, επιτυχία και πολλά άλλα;
  ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες
  https://illuminatiwe.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Hello ! I am the one who writes posts on these topics카지노사이트 I would like to write an article based on your article. When can I ask for a review?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. You make so many great points here that I read your article a couple of times. Your views are in accordance with my own for the most part. This is great content for your readers. 안전놀이터


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Thank you for sharing your knowledge with us, best regards

  Take care,

  Salvatore from Yup Star Roda Gigante Foz do Iguaçu

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. What I don't comprehended is truly how you're not, at this point in reality significantly more cleverly appreciated than you may be at the present time. You're so clever. You perceive hence essentially on account of this theme, created me as I would like to think envision it from such countless shifted points. Its like ladies and men are not included until it's something to do with Lady crazy! Your own stuffs exceptional. Consistently handle it up! What's up everyone, here each one is sharing these sorts of ability, consequently it's charming to peruse this site, and I 카지노사이트순위

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Polygenism is a theory of human origins which posits the view that the human races are of different origins (polygenesis). This view is opposite to the idea of monogenism, which posits a single origin of humanity. In linguistics or anything else, polygenesis means having more than one origin. The Greek meaning of ‘polygenesis’ is ‘many origins.’ The term is used in historical linguists to suggest that language originated more than once.

  It really does not matter whether it originated once or more than once; the most parsimonious assumption is that it originated once, but across the entire prehuman or human population.I think minden pictures is recognized worldwide as the foremost provider of wildlife and nature stock photography for use by publishing and advertising. We Provides professional photo editing with Visit Us: Clipping Path Service for image editing solutions at affordable price.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. eCommerce Product Image Editing
  Good-looking product photos contribute significantly to customers’ decisions to buy a product. But the stunning photos without image guidelines may raise restrictions and penalize your sale. Your photos and listings might even be “concealed” from public view.

  If you struggle to edit product photos to meet the image guidelines on E-commerce sites, you can keep faith in us. We’ll be able to assist you in meeting the requirements in record time! Photoshop clipping is used to make the background 100% white. In addition, you can use our following services for your eCommerce product to increase sales.
  Professional Clipping path Service Provider
  Drop Shadow Services

  ΑπάντησηΔιαγραφή