Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ


Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούλη προφητεύει ότι οι Ελληνες θα επιστρέψουν εκεί.
Ο τάφος αυτός είναι στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο. Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος.
Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό:


Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ.


Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλις το 1440 ο Γεννάδιος Σχολάριος:
Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου. Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν. Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται .


Η επιγραφή-προφητεία του τάφου του Μεγ. Κωνσταντίνου αφορά σε γεγονότα 17 ολόκληρων αιώνων! Από την εποχή του Κωνσταντίνου (4ος αιώνας μ.Χ.) μέχρι και… την δική μας!!Προλέγει την ακμή και την εξάπλωση των Μογγόλων-Τούρκων (οθωμανική αυτοκρατορία) και την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Προλέγει την νίκη των Ασιατών υπανθρώπων επί των βόρειων λαών ( τους Δαλμάτας τροπώσει – Δαλμάτες ήτανε οι λαοί που ζούσανε πάνω από τον Δούναβη). Προλέγει δηλ. την πολιορκία της Βιέννης από τους Μογγόλους-Τούρκους το 1683. Αλλά προλέγει και την συντριβή των βρομερών Εχθρών μας στους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1913 ( και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν και τον Ισμαήλ τροπώσουν ). Τέλος, επαληθεύτηκε και η γέννηση-δημιουργία της νέας Τουρκίας πάνω στις στάχτες της οθωμανικής αυτοκρατορίας υπό τον καταραμένο σφαγέα των Ελλήνων, τον Εβραίο ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ( το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον )… Μέχρι αυτό το σημείο η προφητεία της θαυμαστής επιγραφής επαληθεύτηκε απόλυτα!


Μένει τώρα να επαληθευτεί και το υπόλοιπο μέρος της, που αρχίζει από την φράση Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν και τελειώνει στο θέλημα εμού πληρούται . Ως Ισμαήλ στο Βυζάντιο αναφέρονταν στους Μογγολότουρκους-Μουσουλμάνους και βέβαια ξανθό γένος είναι οι Ομόδοξοί μας οι Ρώσοι! Είναι πεντακάθαρο το μήνυμα της προφητείας που είναι πάνω στο μνήμα του Κωνσταντίνου του Μεγάλου. Μιλάει για την συντριβή των Τούρκων από την Ρωσία και τους δορυφόρους της ( πράκτορες στο κείμενο) σε έναν πόλεμο που θα γίνει τώρα σύντομα! Προλέγει πως η Κωνσταντινούπολη θα κυριευθεί από τους Ορθόδοξους Ρώσους ( Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων ). Και εκεί πέρα θα ακολουθήσει και θα γίνει φοβερός πόλεμος ( Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον )…


                                                                                                                            ellinikanea.gr


Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός : Οι Τούρκοι θα έρθουν στην Ελλάδα γιατί δεν θα έχουμε κυβέρνηση.Θα γένει πολιτειακή ανωμαλία!(Σχόλιο Πελασγού : Σας λέει κάτι;)


Γέροντας Παίσιος : «Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα . Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν»


«Μας έλεγε να μην έχουμε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς. Επανειλημμένα μας είπε για την Πόλη, ότι θα την πάρουμε, ότι θα μας την δώσουνε . Κάτι θα ανάψει μεταξύ Τούρκων και Ρώσων και θα κατέβουν οι Ρώσοι και θα πάρουν την Πόλη. Μετά, θέλοντας και μη, θα τη δώσουν στην Ελλάδα. Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Όταν τον ρώτησα: «πως θα κάνουμε κουμάντο την Πόλη με τόσο κόσμο που έχει;» Είπε : «Μην στεναχωριέστε, υπάρχουν πάρα πολλοί μέσα στην Πόλη, οι οποίοι δεν είναι Τούρκοι, όπως νομίζετε, και θα συνεργαστούν μαζί μας . Δεν θα χρειάζονται και πολλοί Έλληνες για να κάνουν «κουμάντο» την Πόλη. Πολλοί από αυτούς είναι κρυπτοχριστιανοί «.


«Οι Τούρκοι δεν θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη. Θα κάνουν μόνο μια πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη . Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι ».


«Όταν», λέει , «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης ) από 6 σε 12 μίλλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος . Ακολουθεί». 


Σχόλιο Πελασγού : Μόνο τυφλοί και δεν βλέπουν και κωφοί δεν ακούνε..
Και μία επισήμανση..Μήπως όταν λέει ο Παίσιος για την αιγιαλίτιδα ζώνη και την επέκταση σε 12 μίλια, είναι το ίδιο με την...ΑΟΖ;


Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

20 σχόλια:

 1. Αγαπητέ Πελασγέ με αυτά που διαβάζω τα ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου μου θα αρχίσουν να βραχυκυκλώνουν ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν μελετάς οποιοδήποτε θέμα η εξετάζεις κάποια φιλοσοφική αντίληψη (για αυτό το λόγο σου απαντώ)να αναρωτιέσαι μόνο για τα ποια είναι τα πραγματικά γεγονότα και πως επιβεβαιώνονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ;

  Σχεδόν κανένας από τους αυτοκράτορες του Βυζαντίου δεν υπήρξε Έλληνας (και η καταγωγή μερικών εξ αυτών που θεωρούνται Έλληνες, είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμη).

  *** Ο Κωνσταντίνος ο επονομαζόμενος Μέγας δεν γνώριζε ούτε καν ελληνικά!!
  *** Ο Θεοδόσιος ήταν Ισπανός, "ευγενής εξ Ιβήρων" σύμφωνα με τον Λέοντα τον Γραμματικό.
  *** Ο Ιουστινιανός ήταν Ιλλυριός (το πραγματικό του όνομα ήταν Γιουτπράδα).
  ***Ο Ηράκλειος ήταν από την Καππαδοκία (περιοχή με πολυεθνική πληθυσμιακή σύνθεση).
  ***Ο Βασίλειος, ο ιδρυτής της Μακεδονικής Δυναστείας ήταν Αρμένιος.
  ***Ο Ιωάννης Τσιμισκής ήταν Αρμένιος (το πραγματικό του όνομα ήταν Τσεμίσκε).

  ***Όσο για τον τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ήταν Σέρβος στην καταγωγή (το πραγματικό του όνομα ήταν Κονσταντίν Ντράγκατς) από την πλευρά της μητέρας του, ενώ απ’ την πλευρά του πατέρα του υπάρχει ένα χάος, καθώς προέρχεται από ένα συνονθύλευμα πρόσμιξης εθνοτήτων (πιθανότατα Σερβοιλλυριός και ολίγον
  Αρμένιος!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Ιωάννης Γ' Δούκας Βατάτζης από το Διδυμότειχο δεν ήταν Έλληνας;
   Θα δεις πώς σε λίγο θα ξαναβγεί στο προσκήνιο με θαυματουργικό τρόπο ως επίτροπος της Βασιλείας του Κυρίου μας επί της γης και επανιδρυτής του Βυζαντίου.

   ΑΓΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ. ΠΛΗΡΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΣΟΥ

   Διαγραφή
  2. λαθος ο βατατζης ηταν ΕΛΛΗΝΑς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 4. αληθεια χρησιμοποιουσαν εκεινη την εποχη την λεξη "πρακτορας"....πολεμος θα γινει ...ας ελπισουμε για τους σωστους λογους....αραγε υπαρχουν???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Tο Βυζάντιο, όχι μόνο δεν
  υπήρξε "ελληνικό",
  αλλά βαθύτατα ανθελληνικό.

  Σφαγές (γενοκτονίες) στον ελλαδικό χώρο,
  απαγόρευση της εθνικής μας θρησκείας,
  κλείσιμο φολοσοφικών σχολών,
  απαγόρευση ολυμπιακών αγώνων, εορτών,
  κατάργηση δημοκρατικού πολιτεύματος,
  συστηματική καταστροφή μνημείων πολιτισμού.

  Το ΜΟΝΟ ελληνικό είναι η ελληνική γλώσσα,
  επειδή ήταν η επικρατέστερη (όπως η αγγλική σήμερα).
  Ο Μ. Κωνσταντίνος (δολοφόνος του γιού του και της γυναίκας του) ηταν σλαβικής καταγωγής,
  το όνομά του ήταν λατινικό (Κονστάντιο που σημαίνει σταθερός)
  και ΔΕΝ ομιλούσε ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος25 Μαΐου 2012 11:59 π.μ. ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. आओ और ईएसएल मेरे प्यार कोंसटेनटाइन ELLINAS था

   Διαγραφή
 7. Η επιγραφη στον ταφο του Μ. Κωνσταντινου στα ελληνικα και οχι στα λατινικα; Μαλλον απιθανο. Και γιατι παρακαλω αυτο το αρθρο εχει φωτογραφια απο το αγαλμα του Παλαιολογου και οχι κατι απο Μ. Κωνσταντινο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τα προφητικά και αποκαλυπτικά κείμενα ειναι γραμμένα με τέτοιο τροπο που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση και εποχή ... Ειναι θεμα πίστης και οχι απόδειξης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. α) Φωτογραφία από τον τάφο υπάρχει;
  β) Αν πάμε δηλαδή στην Κωνσταντινούπολη μπορούμε να δούμε την επιγραφή;
  γ) Οι βυζαντινοί ιστορικοί και χρονογράφοι αναφέρονται στην επιγραφή;Οι ιστορικές πηγές δηλαδή επιβεβαιώνουν την ιστορία σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το κείμενο της υποτιθέμενης προφητείας είναι συντακτικά αλλοπρόσαλο.Αυτός που το έγραψε δεν πρέπει να ήξερε καλά ελληνικά.
  Γενικά,πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα μας σώσει:οι εξωγήινοι που θα έρθουν από τον Σείριο με τα διαστημόπλοια(!!!),το ξανθό γένος που θα κατεβεί από τον βορρά(!!!) ή τα εκατομμύρια των κρυπτοχριστιανών που βρίσκονται στην Τουρκία(!!!) και ένα ωραίο πρωινό θα γίνουν φανεροί χριστιανοί;
  Τέτοιες θεωρίες απευθύνονται σε άσκεπτους και αμόρφωτους νεοέλληνες ραγιάδες! Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να σωθούμε! Μόνο με τον εθνικιστικό αγώνα μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας και να μην αφανιστούμε ιστορικά!

  ''Έλληνες ό,τι κάμομε,θα το κάμομε μονάχοι!'' Θεόδωρος Κολοκοτρώνης(ιδρυτής του ελληνικού κράτους)

  ''...Εμπρός λοιπόν/από σένα η άνοιξη εξαρτάται.Τάχυνε την αστραπή/Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι'' Οδυσσέας Ελύτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί φυλακιστηκε ο κολοκοτρωνης?Ποιο θρησκο που τον Κολοκοτρώνη και Παπαφλέσσα δεν είχε στην επανασταση. Πρώτα υπέρ πιστεως και μετά υπέρ πατριδος

   Διαγραφή
 11. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΡΟΥΜ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ!ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Δηλαδη , για να καταλαβω και εγω. Αφου το Βυζαντιο ηταν μια αυτοκρατορια με τεραστια εκταση και το Ελληνικο στοιχειο εξαπλωμενο παντου...ο Ελληνικος λαος ηταν περιορισμενος στα στενα σημερινα το γεωγραφικα του ορια; Αν οχι..,τοτε προς τι οοολη αυτη η ανθελληνικη φλυαρια ορισμενων περι αλλοδαπων αυτοκρατωρων;
  Δηλαδη και ο Υψηλαντης που εζησε στην Ρωσια ηταν Ρωσος; ΄Οι Ελληνες ομογεννεις με αυτο το σκεπτικο ειναι αλλοδοποι ενω οι ....εδω μεταναστες της τελευταιας δεκαετιας..ειναι Ελληνες!!!!!
  Οπως και ο Μ. Αλεξανδρος [κατα ορισμενων "καθηγητων" ιστοριας των Ιωαννινων] ειναι Σλαβος!!!!!!
  Δεν πατε καθολου καλα....προοδευτκοι κουλτουριαριδες!!!!!!!!
  Διαβαστε κανα αμερικλανικο κομιξ με Χερκουλες , και Ζηνα και παρατατε μας ησυχους!!!!
  Σαν εσας ...πολυξερα παπαγαλακια εφεραν την χωρα σε αυτο το χαλι!!!!! ΟΥΣΤ !!!!!!
  ακκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΛΟΓΟΣ


  Και σάλπισε ο Λόγος και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη.


  Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά.

  Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.

  Αδέρφια μου, Θεοί εστέ ! Αυτό το μέγα φόρτωμά σας ... και ο Λόγος Χριστός ξελαφρώνει την ψυχή από τα παρά φύσιν βάρη της, βιώνοντας ο άνθρωπος τη φύση του πατέρα Θεού ως υιός Του.

  Και σάλπισε ο Λόγος φωτίζοντας στους ανθρώπους τη Νέα Γη και το Νέο Ουρανό.

  Τόσο πολύ αγάπησε ο Πατήρ τον κόσμο, ώστε έστειλε τον μονογενή Του Υιό, ως άνθρωπος θνητός, να θεάσει τις εικόνες προς το καθ' ομοίωσιν Του!

  Και σάλπισε ο Λόγος και τόσο πολύ αγάπησε ο πατέρας Θεός την Ελλάδα, που έστειλε ξανά στη γη τον αγαπημένο του Ιωάννη, της αγάπης τον βασιλιά... για να κηρύξει την Ουσία του Λόγου = ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  Η Νέα Γη είναι η επανεκκίνηση της Αγάπης στο εντός ημών των ανθρώπων στον ένα Ουρανό της Αγίας του Θεού Σοφίας.

  ***

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = σπέρνω τα γεγονότα πριν να συμβούν.

  Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

  Λέγει ο Πατήρ ημών Θεός, " αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν ", διότι αυτό που ο κάθε εαυτός είναι ό,τι είναι όλοι οι άλλοι οι αλλήλοι.
  Και αυτή η αγάπη εστί ο Θεός προς το καθ' ομοίωσιν του προς τους ανθρώπους.

  Στο Ένα το Πνεύμα όποιος κατοικεί, ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του. Και ουδείς άνθρωπος κατώτερος του Κυρίου Του.

  Το ένα το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι η Αγία Του Εκκλησία.


  Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
  Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

  Θωράκιση των Ελληνικών Συνόρων και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Να συλληφθούν όλοι οι κλέφτες. Κατάσχεση των κλεμμένων τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.

  Και η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες, ακολουθώντας το Σύνταγμα του Ιωάννη Γ' Δούκα Βατάτζη.

  Τα πάντα των Ελλήνων στους Έλληνες. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ να μην ξαναφύγει.


  Τα Ίμια να χαριστούν στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς να αναλάβει και τον ορυκτό πλούτο των Ιμίων για το καλό της ανθρωπότητας.

  Η Ελλάδα να τιμωρήσει την ΕΟΚ για την απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Να γελοιοποιηθούν τα έθνη που τα γράμματα των νομισμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τόλμησαν να τα ονομάσουν γιουγκοσλαβικά.

  Στους μη έχοντες γη, να τους χαριστεί, ώστε να ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί.

  Να αναστηλωθούν όλοι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί.

  Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος με τάξη και ειρήνη να μοιράζεται δωρεάν στον λαό.

  Δωρεάν ενέργεια, νερό και, προς ταπείνωση και εξευτελισμό των νόμων των εβραίων, για 10 χρόνια φοροαπαλλαγή σε όλους τους Έλληνες.


  Με τις ευλογίες της αγάπης της μητέρας μας Παναγίας, της Βασίλισσας του Έθνους των Ελλήνων, σας κρούω την πόρτα της αγάπης σας αδέρφια μου, να σας προσφέρω τη δύναμη και την εξουσία του Θεού και Πατέρα μας προς Ανάσταση του Χριστού Λαού Του.  Ιωάννης εν Χριστώ Βασιλεύς των Πένητων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗ.

  https://www.youtube.com/watch?v=D9g7Qlcct8E

  ΑπάντησηΔιαγραφή