Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πίσω στο "γαλάζιο μαντρί" Μάνος, Ντόρα και Καρατζαφέρης;!


Έντονες παρασκηνιακές επαφές βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, που έχουν ως στόχο την επιστροφή στελεχών που για οποιοδήποτε λόγο βρίσκονται εκτός ΝΔ. Η σχετική κινητικότητα άρχισε να αναπτύσσεται μετά το προσκλητήριο που απηύθυνε δυο μέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ο Αντώνης Σαμαράς. 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Θέματος», τις τελευταίες μέρες έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με σκοπό να υπάρξει προσέγγιση της Συγγρού με τους Γιώργο Καρατζαφέρη, Ντόρα Μπακογιάννη και Στέφανο Μάνο. 


Στο πλαίσιο αυτό και αφού έχουν γίνει τα προκαταρκτικά, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε κατά το αμέσως προσεχές διάστημα, απευθείας επαφή του προέδρου της ΝΔ, με τους ομολόγους του, των μικρότερων κομμάτων της κεντροδεξιάς. 


Ενεργό ρόλο στις μέχρι τώρα παρασκηνιακές επαφές παίζει ο πρώην υπουργός Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όπως και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο πρώτος είχε λάβει την εξουσιοδότηση για να έρθει σε μια πρώτη επαφή με την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ο δεύτερος προσέγγισε τον Γιώργο Καρατζαφέρη. 


Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ραντεβού που είχαν την προηγούμενη Παρασκευή ο γιος της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Κώστας Μπακογιάννης και ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης. Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αποτέλεσμα ακόμη και τις επόμενες ώρες.


Πηγή


Σχόλιο Πελασγού : Δεν μας προκαλεί εντύπωση, πίσω στο μαντρί για να εξαπατήσουν το λαό..Πολύ πιθανό να σχηματισθεί με αυτό τον τρόπο και συναίνεση μπατσόκ ψευτοοικουμενική κυβέρνηση τσίρκο..Ελπίζουμε πως όχι, όπως και να χει, θα έχει πολύ σύντομη διάρκεια "ζωής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου