Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Δείτε αλβανόφατσα που ζητάει ...την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου Έλληνα από την Παιανία!


Θυμάστε τον ΑΛβανό Niko Ago που είναι να απελαθεί; Χθες βγήκε στην Τατιάνα του STAR και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου! που εκτέλεσε τον Αλβανό !


Χθες στην εκπομπή της Τατιάνας (την γνωστή βρε...δεν το έχει η γυναίκα ) ήταν καλεσμένος ο Niko Ago οπου πήγε να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου που οι Αλβανοί ληστές έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του!


Αυτό είναι κράτος: Ένας παράνομος που εκκρεμεί η απέλασή του, βγαίνει ανενόχλητος στα κανάλια και κάνει υποδείξεις στην δικαιοσύνη, απαιτώντας καταδίκες νόμιμων κατοίκων της χώρας που δέχτηκαν εισβολή μέσα στο σπίτι τους!!


Που γίνονται αυτά;Στο Star και στην εκπομπή της Τατιάνας αφού η γυναίκα δεν το έχει ,δεν το κατέχει τι το θές βρε κορίτσι μου αντε να τράβα να δείς στην Χαλκίδα να κουνιέται το νερό και να λές άνοιξε το φράγμα !




ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/23-star.html#ixzz1xHvv8ufw

Σχόλιο Πελασγού : Παράνομοι Αλβανοί κάνουν δηλώσεις και εκφέρουν (δημόσιο) λόγο στην πατρίδα που ανέθρεψε ήρωες και αγίους, που διέλυσε τον ιταλοαλβανική λαίλαπα στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο (για κάποιους..ξεχασιάρηδες, θυμίζουμε πως οι Αλβανοί στον Β Παγκόσμιο όχι μόνο επέτρεψαν στους Ιταλούς να περάσουν ανενόχλητα από την Αλβανία, αλλά τους συνέδραμαν τόσο με υλικά, πολεμοφόδια, όσο και με την συμμετοχή αλβανικών τμημάτων στα σώματα των Ιταλών...Και φυσικά σφάζοντας και καταδίδοντας Έλληνες οι Αλβανοτσάμηδες, αυτά τα κατακάθια, που οι Έλληνες ως αγνοί και όχι μισάνθρωποι δεν τους κάναμε όσα αυτοί έκαναν, απλώς τους διώξαμε από την Ήπειρο και όπου αλλού βρίσκονταν..Άραγε, γιατί δεν γίνεται κατηγορία εναντίον τους για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος;)

1 σχόλιο:

  1. Οταν δημοσιογραφοι-εφιαλτες σαν την Τατιάνα ανοίγουν την τηλεοπτική κερκόπορτα στούς εχθρούς της πατρίδας της γιά να δηλώνουν δημοσίως μηνύματα μίσους κατά τών καταδυναστευόμενων Ελλήνων, το μονο που καταφερνει είναι να ενισχυει τον πατριωτισμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή