Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αρκετά τους ανεχτήκαμε...Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέσεις μάχης!

Μας λένε πως δεν μπορούμε...Θέλουν να μας γεμίζουν καθημερινά με θλίψη, κατάθλιψη, απαισιοδοξία και ένα αίσθημα φόβου.Προκαλούν όλα αυτά για να μην μπορούμε να αντιδράσουμε..Είναι σαν το δόγμα του σοκ στην ευρεία του εφαρμογή..Σαν να κάνουν σε κάποιον συνέχεια "ενέσεις" ώστε να μην καταλαβαίνει και να γίνει..."φυτό".

Αυτές οι καταστάσεις, οι οργουελικού τύπου πραγματικότητες, που όταν κάποιος τις φώναζε παλαιότερα ήταν "γραφικός" ή "ανόητος" έχουν γίνει κοινωνική, καθημερινή σχεδόν πραγματικότητα..Ζούμε στην χώρα μας, την πολύπαθη και πολυπροδομένη Πατρίδα μας και έχουμε κυβερνήτες αφιλοσόφητους, ανήθικους και "φιλοτομαριστές"...Καθημερινά, βιώνουμε ο καθείς προσωπικά την δική του εσωτερική και σε άλλα αίτια αναγόμενη, πίεση..Πίεση και άγχος για οτιδήποτε μας περικυκλώνει..Γιατί το "αόρατο δίχτυ" που μας έχουν τυλίξει (ή έτσι νομίζουν) αρχίζει να σφίγγει και να φέρνει τον ελληνικό λαό σε κατάσταση ασφυξίας...Σε κατάσταση αμόκ και πανικού...

Το κακό, ώ Έλληνες, είναι πως δεν "πήραμε χαμπάρι , είδηση" ή δεν θέλαμε να ασχοληθούμε (οι περισσότεροί μας), όταν μας "τύλιγαν", όταν "ύφαιναν τον ιστό τους γύρω μας", όταν προσπαθούσαν να μας εγκλωβίσουν και να μας κάνουν υποχείριά τους..Δεν είδαμε φαίνεται, ως λαός, πως το κόλπο ήταν στημένο και πως οργανώθηκε έτσι ώστε να μας πλήξει καίρια και να μας..απονευρώσει..Να μας κάνει νωχελικούς, αδύναμους, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ...Γιατί αυτό καταντήσαμε να είμαστε ο ελληνικός λαός εδώ και αρκετές δεκαετίες...Στην ψεύτικη ευμάρεια φυλακισμένοι και μόνο τώρα που νιώθουμε την θηλιά, αρχίζουμε να "ταρακουνιόμαστε"..
Σε πρώτη φάση, ας καταλάβουμε λοιπόν πως το λάθος είναι κυρίως ή εν μέρει δικό μας, πως φταίμε που φτάσαμε χαμηλά...

Και φταίμε για αυτό...Που φτάσαμε χαμηλά..Σε ΗΘΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ 
ΕΠΙΠΕΔΟ.
Με μια σημαντική διαφοροποίηση...Δεν φταίμε "γιατί τα φάγαμε μαζί" ή για άλλες τέτοιες αναισχυντίες και αισχρές εξυβρίσεις του ελληνικού λαού και έθνους..
ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΣΑ ΧΤΙΣΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ...


ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..


ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...


ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ.. (Ξέρετε πολύ καλούς "ποιούς")..

Το λάθος μας είναι η ανοχή μας, η ψήφος "εμπιστοσύνης" και έλλειψη μαχητικής ανδρείας...

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ..ΣΑΝ..ΨΑΡΙΑ...ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΧΤΥΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ ΦΩΣ!


Με τιμή,
Πελασγός

4 σχόλια:

  1. Πελασγε καθε φορα που διαβαζω τα αρθρα σου εχω ηθικο ακμαιοτατο.Ευγε



    ΥΓ εαν επιτρεπετε ποσο χρονων εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΥΓ Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο.Επιφυλάσσομαι όμως, για το μέλλον, όταν οι καιροί θα είναι πιο ώριμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκτον.Εγω να σε ευχαριστησω για την αφυπνιση την δικια μου και των παιδιων μου
      Γιωργης 1972

      Διαγραφή
  3. Πελασγέ, γεμίζεις με θάρρος την απαισιόδοξη πλευρά μου!
    Όποτε πάει να ξεμυτίσει...της δίνεις μια και εξαφανίζεται!
    Να είσαι καλά και μακάρι έστω και την ύστατη στιγμή όλα να πάνε καλά για την πατρίδα και για μας!
    Ρεγγίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή