Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Λεφτά για...τους Εβραίους υπάρχουν (από τους Γερμανούς)


Αντί να αποζημιώσουν την Ελλάδα για το αποδεδειγμένο κακό που έκαναν και για το κατοχικό δάνειο, συνεχίζουν να δίνουν εκατομμύρια σε "φαντάσματα"... 
Εκατομμύρια Εβραίοι παίρνουν αποζημιώσεις ως θύματα του "Ολοκαυτώματος" εδώ και δεκαετίες. 
Οι αριθμοί είναι εξωφρενικοί και αν συνυπολογιστούν και τα 6 εκατομμύρια των νεκρών (σύμφωνα με τους δικούς τους ισχυρισμούς) βγαίνει ένας απίθανος αριθμός Εβραίων... Όποιος θέλει να πιστεύει τα παραμυθάκια τους, είναι δικαίωμά του... Αλλά να πάρουν και την αποζημίωση αυτοί που πραγματικά την δικαιούνται!


Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως, αυτός που δικαιούται κάτι είναι αυτός που το διεκδικεί.
 Πόσο πιο έξυπνοι, ενωμένοι και δυναμικοί είναι οι Εβραίοι από εμάς;;;


Το ποσό των 300 εκατ. δολαρίων θα κληθεί να πληρώσει η Γερμανία, κατόπιν απόφασης της Κυβέρνησης να δώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.000 και πλέον Εβραίους που διεκδικούσαν χρηματικές αποζημιώσεις.
Η συμφωνία, υπεγράφη μεταξύ των γερμανικών αρχών και των εκπροσώπων της αμερικανικής οργάνωσης «Claims Conference». Το συνολικό ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων θα φτάσει τα 300 εκατ. δολάρια.
Τα χρήματα αυτά θα διανεμηθούν στα θύματα των Ναζί στην πρώην Σοβιετική Ένωση, που δεν είχαν την ευκαιρία και δεν επιλέχθηκαν να λάβουν συντάξεις ή χρήματα από το γερμανικό ταμείο για τις αποζημιώσεις.
Τα περισσότερα από τα χρήματα θα προέλθουν από το ταμείο αποζημιώσεων, το οποίο όπως αναφέρει το newsbomb, χορηγεί αποζημίωση 2.556 ευρώ για τους Εβραίους που τράπηκαν σε φυγή μπροστά στους ναζί, όταν οι τελευταίοι εισέβαλαν στην Ευρώπη.
Μέχρι σήμερα, αυτές οι αποζημιώσεις δεν ήταν διαθέσιμες για τους Εβραίους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και άλλων χωρών της ΕΣΣΔ.


Γράφει ο Λύκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου