Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αυτό είναι το κοινωνικό σας κράτος ρε λαμόγια;;Χωρίς φώς και με ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα οι ανίατοι συμπατριώτες μας στην Κυψέλη!


Χωρίς κανένα έλεος προς τους συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, εργολάβος της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε κτίριο του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη, του οποίου οι ασθενείς έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν τον υποσιτισμό και την έλλειψη φαρμάκων.




Η απάνθρωπη διακοπή ρεύματος πραγματοποιήθηκε λόγω της μη εξόφλησης του περιβόητου «χαρατσιού» (600 ευρώ), παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών είχε με επιστολή του διαβεβαιώσει το Ίδρυμα ότι λόγω του κοινωφελούς σκοπού του απαλλάσσεται από το ειδικό τέλος.


Έτσι οι 235 ασθενείς του Ασύλου Ανιάτων, μια από τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα, παραμένουν τώρα δίχως ηλεκτρικό ρεύμα, τρόφιμα και φάρμακα. Σήμερα, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της διοίκησης του Ασύλου Ανιάτων, στην οποία καταγγέλθηκε και η στάση του ΕΟΠΥΥ λόγω της μη εξόφλησης των οφειλών του, έγινε γνωστό ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίριο του Ασύλου, στο οποίο περιθάλπονται ηλικιωμένοι ασθενείς.


Σημαντικές είναι οι ελλείψεις και σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό, όπως αναφέρεται, ενώ και οι 170 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από το Μάρτιο.


newsbomb


Σχόλιο Πελασγού : Κάθε τέτοια συμπεριφορά του "κοινωνικού κράτους" φανερώνει ακόμα περισσότερο τα λαμόγια που προτιμούν να σκύβουν δουλικά το κεφάλι στους γερμανοεβραίους και λοιπούς αφεντάδες τους παρά να επιτελούν τα πλέον αυτονόητα για τους Έλληνες.


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου