Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο Άσαντ κατηγορεί την Τουρκία ότι ευθύνεται για το αιματοκύλισμα στην Συρία

Oχι μόνο εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά επικέντρωσε και στο πρόβλημα της κρίσης ο Άσαντ... Δήλωσε ότι η Τουρκία υποκινεί την εξέγερση στη χώρα του. Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ κατηγόρησε ανοιχτά την τουρκική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από την εξέγερση που έχει βυθίσει τη Συρία σε ένα πρωτοφανές αιματοκύλισμα. «Οι Τούρκοι έχουν άμεση ευθύνη για το αίμα που χύνεται στη Συρία» δήλωσε ο Άσαντ σε τοπικό συριακό κανάλι. 

Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Μογγόλοι, οι σιωνιστές δεν σας χρειάζονται άλλο...Όσο και να πιέζετε, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε.Κάντε την προσευχή σας.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοι οι ''αντικαθεστωτικοι'' και οι ''ανταρτες'' εχετε παρατηρησει οτι οσο πανε και ασπριζουν μερα με τη μερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή