Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μιαν απάντηση στον χριστιανομάχο μπαρμπα Φώτη που ζητά την περαιτέρω φτωχοποίηση των κληρικών!


ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;

Τα κοπρόσκυλα της "προόδου" και "αθεϊας" (=φιλοεβραϊσμού) ξαναχτύπησαν! Με την ανοχή της ΝΔ, το ανύπαρκτο κομματίδιο της ΔΗΜ.ΑΡ απαιτεί να "αξιοποιηθεί" η εκκλησιαστική περιουσία και να μειωθούν οι μισθοί των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ιερέων! Αναλυτικά η κατάπτυστη ανακοίνωση:

"Νομίζουμε ότι πρέπει να δούμε και τα θέματα που σχετίζονται και με την εκκλησιαστική περιουσία και με τα μισθολογικά των κληρικών. Σίγουρα και σε αυτή τη φάση, πολύ περισσότερο σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί και ο χώρος αυτός να είναι έξω από τις περικοπές. Πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να μην υπάρξει κανένα ζήτημα με το 13ο και το 14ο μισθό".

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ:
- Την περιουσία της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Εκκλησία την καταληστέψατε και την καταφάγατε όλα τα προηγούμενα χρόνια, οπότε δεν έχετε πλέον ΤΙΠΟΤΑ να αρπάξετε! 

- Οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κληρικοί αμοίβονται με 800 Ευρώ το μήνα καθαρά χωρίς κανένα επίδομα εδώ και χρόνια: Η πλειοψηφία τους είναι οικογενειάρχες με πολλά παιδιά, που τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα.

- Ακόμα και ο μισθός των Μητροπολιτών δεν υπερβαίνει τα 2000 Ευρώ ΜΕΙΚΤΑ, όταν ένας βουλευτής τσεπώνει 6 χιλιαρικάκια μηνιαίως ΚΑΘΑΡΑ!

- Από το 2010 και μετά έχουν παγώσει οι χειροτονίες νέων ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ιερέων, ενώ συνεχίζονται κανονικά οι διορισμοί "ιεροδιδασκάλων Κορανίου" στη Θράκη! Φαίνεται πως για εκεί λεφτά υπάρχουν...

- Μιας και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι - ως δικηγόρος τους - θα μας πει κάτι ο Κουβέλης για τις φοροαπαλλαγές που απολαμβάνει το Κ.Ι.Σ στη χώρα μας;

- Θα μας πείτε κάτι για το μέγα σκάνδαλο της δικαιοδοσίας φοροεισπράκτορα που έχει το εβραϊκό "συμβούλιο";;;

- Επίσης, μιας και τόσο κόπτεστε για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησιαστική περιουσία (που, όπως είπαμε, έχετε ήδη καταληστέψει), γιατί δεν κάνετε το ίδιο και για την τεράστια περιουσία των Εβραίων, των Μουσουλμάνων, των Καθολικών και άλλων;
Κλείνοντας, αφιερώνουμε τα παρακάτω λόγια του Γεωργίου Παπανδρέου περί μισθοδοσίας των ιερέων (κι όχι ενός "φασίστα θρησκόληπτου") στα βοθρολύμματα της αντιχριστιανικής "αριστεράς":
"Αποτελεί ελάχιστη ανταπόδοση του Κράτους σ’ αυτά που η Ορθοδόξη Εκκλησία έχει δώσει σε ψυχές και περιουσία, για την επιβίωση του Έθνους".
Περαστικά σας, "σύντροφοι"...!

6 σχόλια:

  1. Και το 50ευρω στους γαμους τα μνημοσυνα και τις κηδειες ποιος το τσεπωνει αδελφε;;;;;;;
    Ταμειακες μηχανες και αποδειξη σε ολα τα παγκαρια αυτη ειναι η λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν μπορεις να νιωσεις τον αφελληνισμο στο πετσι σου σε ολα τα επιπεδα τα τελευταια χρονια τοτε μαλλον εξυπηρετεις ιδεολογιες οι οποιες μονο διχονοια φερνουν στους Ελληνες. Ας φορολογησουν και τους Εβραιους που αποτελουν το 30% τουλαχιστον της αγορας,του εμποριου,της συναλλαγης εντος των συνορων και μετα πες ο,τι κακια θες. Δεν θα ηθελες να μαθεις που πανε οι φοροι και οτι αυτοι που αφαιμαζουν τον Ελληνα πολιτη, απο που καταγονται ολοι τους σε ποιον θεο πιστευουν και ποιος ο τελικος τους στοχος? Πηγαινα σχολειο πολυ καιρο πριν αλλαξουν την Ιστορια της Επαναστασεως και πιστεψε με,οι Τουρκαλαδες ηταν υπαλληλοι,στρατιωτακια και πιονια στον καιρο της σκλαβιας μας.Οι ιδιοι ειναι και τωρα,μονο προσωπα αλλαξαν. Αναρωτηθηκες ποτε γιατι μονο η Ελλας εχει τετοια αντιμετωπιση και απαξιωση απο ολον τον πλανητη και ποιοι υποκινουν το μισος για εμας?

      Διαγραφή
  2. ξερεις φιλε δεν εχεις αδικο,αλλα η διαφθορα ειναι μια αρρωστια,που οταν προσβαλει το κεφαλι κολλανε ολα τα σημεια,αυτο δεν ειναι κατι που θα το διορθωσει ο μπαρμπαφωτης με την αγαπημενη του Ρεπουση,αυτο θα το διορθωσει ο πρωτος Ελληνας πατριωτης πολιτικος που θα κυβερνησει αυτην την χωρα...και θα δεις πως αναποδογυριζει το πιατο τουμπα...γιατι το 85%των ελληνων ακολουθουν το παραδειγμα του αρχηγου,οτι κανει ο αρχηγος κανουν και οι Ελληνες...και ξερεις γιατι γιατι νιωθουμε ολοι αρχηγοι.Τωρα για τα ευρα...νομιζω οτι η Εκκλησια μας μολα τα κακα που κουβαλαει στην καμπουρα της προσφερει πολλα και συνεχιζει να προσφερει αλλα μηπως θελουν να φερουν το μισος και τον αλληλοσπαραγμο,μεσα στην εκκλησια για να σταματησει το εργο της???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ)...!!!
    ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ? Η ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...!!!
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...!!!
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.... ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΛΟΜΠΥ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΘΕΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ... ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ).
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ). ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟΜΗΝΗ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΥ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ: ΠΑΤΡΙΣ - ΤΙΜΗ - Χ.Α ..... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ σαν άθεος σου ανταποδείδω τον τίτλο γουρούνι γιατί με τα λόγια και την σκέψη σου αυτό μαρτυρεί. Σε ποιό κράτος του κόσμου η πολιτεία πληρώνει τους ιερείς και δεν φορολογεί την εκκλησιαστική περιουσία; σε ποιό κράτος του κόσμου η εκκλησία είναι γενικώς στο απυρόβλητο; σε ποιό κράτος του κόσμου η εκκλησία πλουτίζει εις βάρρος των πιστών με δωρεές και τάματα για μεθοδευμένα και αναπόδεικτα θαύματα; σε ποιό κράτος του κόσμου πλην των άξεστων μουσουλμανικών η θρησκεία και η πίστη είναι πρην την πατρίδα; σε ποιό κράτος του κόσμου η εκκλησία θα δέχονταν συνεργασία και στίρηξη από ακραίες κομματικές παρατάξεις τύπου Χ,Α ; Έλληνες όσοι βάζεται την Ελλάδα πρην από την θρησκεία πετάξτε τις παρωπίδες και αναστήστε το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα Αυστραλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι στυμφωνώ απολύτως με την φορολόγιση των ευραϊκών συμφέροντων που μένουν στο απυρόβλητο αλλά μην ξεχνάτε πως οι Ισραηλίτες είναι η δημιουργοί του θεού που σήμερα πιστεύουν με φανατισμό οι Έλληνες και η μη φορολόγιση των εβραίων είναι μια μικρή προσφορά σε ότι αυτοί σας πρόσφεραν με το να σας επιτρέψουν να ασπαστήται τον θεό τους. Τον θεό του Ισραήλ! Αυστραλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή