Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Συναγερμός στην Κρήτη για νέο κύμα ματαναστών


Στον απόηχο του θρίλερ που εκτυλίχθηκε στη θάλασσα της Ιεράπετρας, με δουλεμπορικό σκάφος αλλά και της εκτίμησης για αύξηση του κύματος των λαθρομεταναστών με αφορμή και την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Συρία αλλά και σε άλλες χώρες, το λιμενικό της Κρήτης βρίσκεται σε εγρήγορση.

Σύμφωνα με το Prismanews.gr, τα ξημερώματα  εντοπίστηκε να πλέει στα διεθνή χωρικά ύδατα ένα δουλεμπορικό σκάφος το οποίο επιχείρησε να αποβιβάσει λαθρομετανάστες στο νησί. 
Η άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος απέτρεψε την επιχείρηση των δουλεμπόρων, οι οποίοι όμως κατάφεραν να ξεφύγουν ρίχνοντας στην θάλασσα έναν αλλοδαπό, τον οποίο και χτύπησαν στο κεφάλι!

Το σκάφος του Λιμενικού επέστρεψε στο λιμάνι της Ιεράπετρας όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον αλλοδαπό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη δώσει κατάθεση στο Λιμενικό, το οποίο διενεργεί και την σχετική προανάκριση.

Οι λιμενικές αρχές έχουν λάβει σήμα από τα κεντρικά για αυξημένες περιπολίες και αυξημένη ετοιμότητα, ενώ η Κρήτη, ειδικά οι απόμακρες ακτές στα νοτιοανατολικά παράλια του νησιού βρίσκονται στην κόκκινη ζώνη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου