Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Έτσι ο τόπος του Κράτους ....ο οποίος δημιουργεί αυτό το φαινόμενο της προσωπικότητας του Ήλιου, υπό την ονομασία  «Έλ» ....αλλά και του υποκειμένου της ιερής πέτρας, υπό την έννοια της γεωλογικής μορφής της ονομαζόμενης «Λα»....ώστε αυτή η περιοχή του Κράτους ή το Κράτος την ονόμασαν : Έλλα ή ΕΛΛΑΣ από το Έλ+Λας=Ελλάς.


Τα δύο αυτά υποκείμενα έχουν άμεσο σκοπό προσδιορίσεως ιερού σημείου επί της γης, την ονομαζόμενη «Δα» […στη συνέχεια .....το Δα έγινε Γα που είναι και η μικρότερη λεξαριθμικά λέξη του Ελληνικού Αλφαβήτου ήτοι : ΓΑ=Γ+Α=3+1=4…όπου και τα 4 σημεία της Γαίας που τα συμβολίζει η τρίαινα του Ποσειδώνα, (ΓΗ+ΑΗΡ+ΥΔΩΡ+ΠΥΡ). ]

Έτσι οι 3 αυτές συνθέσεις του : ΗΛΙΟΥ, της ΠΕΤΡΑΣ και της ΓΗΣ, συνθέτουν το Φιλοσοφικό τοπωνύμιο, αλλά και το ευρύτερο στην εννοιολογία Κράτος, το ονομαζόμενο ΕΛΛΑΔΑ.


Δηλαδή ΕΛΛΑΔΑ είναι τμήμα της γης, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «Έλ», διότι προσφέρει με τη γεωλογική της μορφή κορυφές «Λα», ήτοι κορυφές για τον προσδιορισμό του σημείου της γης (Δα).


Τώρα κατά πλήρη ετυμολογική και φιλοσοφική έννοια της λέξης ΕΛΛΑΣ ….είναι τοποθεσία με συμπύκνωση πετροειδών βουνών.

Αυτά λοιπόν τα πετροειδή βουνά στις κορυφές των, δημιουργούν ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.


Πυραμίδα (ΠΥΡ-ΑΜΙΣ) καλείται τμήμα σκιάς το οποίο προέρχεται από το αιχμηρό βουνό ή αιχμηρό γεωμετρικό σχήμα, όταν βέβαια την σκιά δημιουργεί ο Ήλιος.


Ετυμολογικά η ΠΥΡΑΜΙΣ είναι : πυρά+οράω-ορώ δηλαδή βλέπω το φλεγόμενο σώμα του Ήλιου.Έτσι τα τρία αυτά χαρακτηριστικά ονόματα του ΗΛΙΟΥ, της ΠΕΤΡΑΣ και της ΓΗΣ, που προσδιορίζουν τον Έλληνα που έχουν γεννηθεί από τον Ήλιο ....όπου ο ΗΛΙΟΣ μας δίνει ....την ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ , την ΖΩΗ, και το ΦΩΣ.


Η πρώτη κυρίαρχη ΦΥΛΗ που αποικίστηκε ήταν των Πελασγών που προέρχονταν από την Πέλλα  που σημαίνει πέτρα μαζί με το ρήμα άγω, δηλαδή με τη φιλοσοφική έννοια οδηγούμαι από μία πέτρα ή από ένα βουνό(όρος) και δημιουργώ Πολιτισμό γύρω του.


Έτσι οι ΠΕΛΑΣΓΟΙ δημιουργούν Πολιτισμούς γύρω στα βουνά τα οποία έχουν αιχμηρές Κορυφές.


Επειδή οι περισσότερες από τις από τις κορυφές αυτές βρίσκονταν στην Ανατολική Ευρώπη και σε συνδυασμό με τις γνώσεις αυτές τις οποίες είχαν …λατρεύοντας τον Ήλιο, ...τη Σελήνη και ....Ουράνια σώματα…ονομάστηκαν Έλληνες. Δηλαδή οι Πελασγοί είχαν ως φιλοσοφική αρχή την πορεία και τη λατρεία του Ήλιου. (κυρίως με την υπερβατική παρά την υλική έννοια)

Έτσι καθώς δημιουργούσαν Πολιτισμούς γύρω από τις κορυφές, ανέπτυξαν ιερές συντεταγμένες, ήτοι καθορισμένα σημεία στα οποία έδωσαν ονόματα ανάλογα με τις φάσεις των ουράνιων σωμάτων.


Έτσι κάθε φυλή πήρε και το όνομά της από τις δουλειές που έπραττε, όπως:


Οι Αιγύπτιοι / Αιολείς που πίστευε στην σύλληψη του Ήλιου από τον αετόγυπα, ο οποίος συλλαμβάνει και σηκώνει αίγες και μ’ αυτόν τον τρόπο ονομάζονται Αιγύπτιοι και η περιοχή Αίγυπτος.


Οι Αιολείς ήταν ειδικός κλάδος ανεμοπτεριστών.


Οι Δωριείς ήταν πανύψηλοι-ικανοί άντρες οι οποίοι είχαν ειδικότητα στην τοποθέτηση πασσάλων/ντουράτων/ή δοράτων, σε σημεία που τους υποδείκνυαν οι άλλες φυλές και κυρίως οι Ασύριοι και Ηρακλείδες.


Οι Δρύοπες είχαν την ικανότητα να ανοίγουν οπές επί των σκληρών ξύλων και κορμών για την κατασκευή ξύλινων εργαλείων κλπ.


Οι Αχαιοί κατοικούσαν …επί του χάους δηλαδή επί τόπου στερούμενου συντεταγμένων, δηλαδή ήταν η φυλή που ύστερα από ένα μεγάλο καταστροφικό γεγονός, εκείνοι είχαν σαν αποστολή να σώζουν τους άλλους.


Οι Ίωνες ζούσαν στα νησιά και παρατηρούσαν την Ίωνα, το ιερό πουλί το οποίο μετέβαινε στη Νίσσα της Μάνης. Οι Ίωνες παρακολουθούσαν τους Οιωνούς του Σύμπαντος κλπ.


Οι Χαλδαίοι ασχολούνταν με τα μέταλλα και ιδιαίτερα με το ευγενές, δηλαδή το χαλκό.


Οι Βαβυλώνιοι πήραν το όνομά τους από την βεβήλωση, δηλαδή την καταστροφή και η αποστολή τους ήταν όταν ένα ιερό είχε χτιστεί λανθασμένα….αυτοί το κατέστρεφαν όπως κάνουν σήμερα τα συνεργεία κατεδαφίσεως.


Οι Ασύριοι ή Σύριοι ήταν αστρονομική φυλή μαζί με τους Πελασγούς που χρησιμοποιήθηκαν ως επικουρικοί δηλαδή όταν οι Δωριείς πάκτωναν τους πασσάλους επί της γης, αυτοί επόπτευαν την εν σειρά πάκτωση τους έτσι ώστε να είναι σε μια ευθεία ή σειρά.


Οι Ηρακλήδες συνεργάζονταν με τους Δωριείς και Σύριους για την χάραξη κι επιμέτρηση της γης. Διέθεταν τρίποδες των οποίων τοποθετούμενες οι κλεψύδρες δηλαδή κυλινδρικά γυάλινα δοχεία τα οποία μετρούσαν τον χρόνο.


Οι Ηλιολάτρες ….ως κάτοικοι της περιοχής πλησίον του Ταϋγέτου είχαν ήδη αναπτύξει την επιστήμη της παρατηρήσεως της ΗΛΙΑΚΗΣ  ΠΛΑΚΕΤΑΣ.


Μετά λοιπόν από μετρήσεις και χιλιάδες χρόνια .....άρχισαν να επεκτείνονται .....ανά τη γη.


ΠΗΓΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ:
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)
Ioannis Stogiannos

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:
«Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΤΟΥ»
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

Συνεχίζεται..

1 σχόλιο:

 1. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι αμέσως μετά το ιερό Δελφικό «Ε» των «Ελ», έπεται φυσικά ως το αμέσως επόμενο φωνήεν το Δελφικό «Η» των «Ηλ», και κατά ευθείαν αναλογία του σχηματισμού «Ελ» (Ήλιος) + «Λας» (πέτρα) = Ελλάς, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι προφήτευσαν ως αναπόφευκτη φυσική συνέπεια της τάξης των πραγμάτων και του σύμπαντος ότι σε συνδυασμό με το «λίθος» (το οποίο ως γνωστόν πάλι σημαίνει «πέτρα») το Δελφικό «Ηλ» θα σχημάτιζε (μετά από αιώνες), και αφότου οι Ελ θα είχαν πλέον παρέλθει, το γνωστό μας Ηλ+λίθος = Ηλίθιος, ως την μεταβατική εξέλιξη των Ελ.

  Και πράγματι, δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε τους απογόνους των Ελ για να εξακριβώσουμε την αναπόφευκτη μαγευτική αλήθεια αυτής της Πύθιας προφητείας.

  Ομού και καθ’ αυτήν ταύτην την ίδια γνωστή αναλογία, αλλά αν αυτή τη φορά προχωρήσουμε αντίστροφα στην αλφάβητο αναζητώντας τις ρίζες των Ελ έχουμε το Δελφικό «Α» και αναζητώντας δε την μετεξέλιξη των Ηλ έχουμε τους «Ιλ» που ως εκ τούτου προκύπτουν μέσω της διαδοχής πάλι της αλφαβήτου Η-Ι, οι οποίοι σε συνδυασμό με την λέξη «άρα» σχηματίζουν την αρχέγονη χαρά της γένεσης των «Ιλ» + «άρα» = Ιλαρά, πράμα που σημαίνει ότι πριν και μετά τους Ελ έχουμε τους «Αλ» + «άρα» = Αλαρά. (Που δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς μας Μακεδόνες «Χαλαρά»).

  Τι βγαίνει τώρα αν αναζητήσουμε στα Ελληνικά φύλα τους προπάτορες αυτών πάντοτε και χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση και πάλι κατά το πρότυπο των Ελ;

  Το μυστήριο ξεδιπλώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας:

  Έχουμε φυσικά: (χ)Αλαρά, Ελλάς, Ηλίθιους, Ιλαρά, (κ)Ολοβάρεσαν, («Ολ» + «οβάρεσαν» με αρχικό «κ» που σημαίνει την σύνδεση με τα τέσσερα πρώτα) ήτοι, τα 5 ιερά ονόματα εκφάνσεις του 5 των Πυθαγορείων, του περίφημου Ιερού Δελφικού «Ε», των πέντε δακτύλων της ορθάνοιχτης παλάμης, και της χείρας με τα πέντε «Ορ» + «φανά» !

  Ομοίως για τους Αχαιούς θα είχαμε τους «Αχ», και μάλιστα για τους Αχαιούς «Αχ» λάτρες του Βάκχου, τους γνωστούς Αχ-Βα(κ)χ.

  Για τους μεν Βόρειους εκ των Ελ, τους Μακεδόνες (Μακ), τους Δωδωναίους (Δων) που όντες στα σύνορα βροντοφωνάζοντας «Αλτ» στους εχθρούς της Πατρίδος σχηματίζουν το περίφημο εθνικό μας υπέρ-αλλαντικό: Μακ+δών+αλτ = «Μακδώναλτ» (το οποίον ως γνωστόν άθλια σφετερίστηκαν τα γνωστά σε όλους μας ξενόφερτα «Macdonald») θα είχαμε ανακαλύψει μια νέα ονομασία προέλευσης προς διεκδίκηση και δεν θα καθόμαστε να χολοσκάμε τώρα και να χαλάμε τη ζαχαρένια μας με χρέη, μνημόνια, χαράτσια και γελοιότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή