Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Πρόκληση! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει συνεργασία Ελλάδας Τουρκίας για τον ορυκτό μας πλούτο!


Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.

Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.

Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:

«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4777.html

2 σχόλια:

  1. γιουσουφακη η Ελλαδα αδυνατει,και αφου αδυνατει θα αποφασισει η ιδια ο λαος της ποτε θα εκμεταλλευτει την περιουσια του,η τουρκια να περιοριστει σε οτι την αφορα.Πολυ θα χαρω να σε δω να σε καμαρωσω πατριωτη του κωλου,σαν τον αρχηγο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΑ ΜΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΚΟΛΟΓΙΟΥΣΟΥΦΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΑΔΕΣ? ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Μ........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή