Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Όχλος αποτελούμενος από ξένους, βαποράκια, αντιεξουσιαστές (και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...) σακάτεψε 4 αστυνομικούς στα Εξάρχεια!!! (Αφού δεν έβγαλαν τα όπλα δεν είναι είδηση για τα ΜΜΕ)


Σύμφωνα, λοιπόν, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, 4 αστυνομικοί με πολιτικά, από το ΑΤ Εξαρχείων, επεχείρησαν να κάνουν ελέγχους και συλλήψεις στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Στουρνάρη, στα Εξάρχεια, πίσω από το Πολυτεχνείο. Εκεί κυκλώματα διακίνησης και πώλησης λαθραίων τσιγάρων αλλά και ναρκωτικών, έχουν στήσει την δική τους παράνομη αγορά, που είναι άβατο εδώ και καιρό για την αστυνομία.

 Το κλιμάκιο των τεσσάρων αστυνομικών, αποτελείτο από 1 αρχιφύλακα, 1 αστυφύλακα και 2 ειδικούς φρουρούς.
 Τη στιγμή που πραγματοποιούσαν με πολιτικά την πεζή περιπολία, έγιναν αντιληπτοί από τσιλιαδόρους, οι οποίοι με την συνδρομή των υπόλοιπων λαθρομεταναστών, μικροεμπόρων ναρκωτικών, τοξικομανών αλλά και αντιεξουσιαστών, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές.

Πάνω από 50 άτομα, σύμφωνα με όσα οι αστυνομικοί κατέθεσαν, τους χτυπούσαν αλύπητα. Οι τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά, και πριν από λίγο πήραν εξιτήριο από το 401 όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έφεραν κυρίως θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκχυμώσεις. Ο τέταρτος αστυνομικός, ειδικός φρουρός, φέρει σοβαρό κάταγμα στο αριστερό του χέρι, στο ύψος του καρπού, όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες. 
planet-greece

2 σχόλια:

  1. Καλα να παθουν!!! Τα γαμ...να τα οπλα τι τα εχουν? Μονο σε μας κ στα παπουδια πουλανε τσαμπουκα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ? ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή