Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Χαμός στα Αλβανικά ΜΜΕ από την συνέντευξη του βουλευτή Χρ. Παππά: Όταν γίνουμε κυβέρνηση, με το στρατό μας θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο


Σάλος έχει προκαλέσει στην Αλβανία το διαφημιστικό σποτάκι από την συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς στο αλβανικό κανάλι “NEWS24” που ανήκει στον ίδιο ανθελληνικό δημοσιογραφικό όμιλο με τη “Gazeta Shqiptare”  και το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Balkanweb.com.
H συνέντευξη δόθηκε πριν μια βδομάδα περίπου στον γνωστό δημοσιογράφο – αναλυτή Artur Zheji, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν διευθυντής του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ATSH. 

Τα γυρίσματα της συνέντευξης πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του κ. Παππά στην Βουλή των Ελλήνων.

Μάλιστα ο ανθελληνικός δημοσιογραφικός όμιλος «Focus Group» φρόντισε να στείλει ολόκληρη ομάδα από δημοσιογράφους, φωτογράφους, καμεραμάν κλπ., μεταξύ τον οποίον ήταν και ο Kasem Hysenbelliu, γνωστός δημοσιογράφος της ανθελληνικής Gazeta Shqiptare, τον οποίο όμως ο κ. Παππάς δεν δέχτηκε τελικά.

Στο σύντομο διαφημιστικό σποτάκι, ο κ. Παππάς μιλάει έξω από τα δόντια για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και δεν φοβάται να τινάξει στα μούτρα του αλβανού δημοσιογράφου την αλβανική σημαία λέγοντάς του πως «αυτή είχε το θράσος να επιτεθεί στην Ελλάδα…». Ενώ υπενθυμίζει πως εκκρεμεί η εφαρμογή του Πρωτόκολλου της Κερκύρας για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

«Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση... Το εμπόλεμο δεν μπορεί να ακυρωθεί με μία δήλωση του Παπούλια αλλά πρέπει να περάσει στη βουλή των δύο χωρών, κάτι που δεν έγινε, άρα είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση μαζί σας… Υπογράψατε το Πρωτόκολλο της Κερκύρας  για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και είναι ακόμα σε ισχύ, αφού δεν ακυρώθηκε με κάποιο άλλο, γιατί δεν το τηρείται;  Όταν γίνουμε κυβέρνηση, με το στρατό μας θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο…», αυτό είναι το περιεχόμενο του διαφημιστικό σποτ που έχει προκαλέσει απανωτά "εγκεφαλικά" στους αλβανούς εθνικιστές.  
http://aftonomi.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΜΗΝ ΜΟΥΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΚΤΗΚΑΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή