Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κουκούλωμα από αριστεροδεξιά για τον ΓΑΠ. Ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται


Τελικά σε αυτή την χώρα το μόνο που είναι εγγυημένο είναι η ασυλία για καποιους ανθρώπους. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση του χειρότερου ίσως πρωθυπουργού που έχει περάσει στην ιστορία της χώρας. Είναι πλέον προφανές σε όλους, ότι στο όνομα κάποιας "ενότητας" του πολιτικού συστήματος, στο όνομα της μη - αρχής μιας περιόδου όπου οι κύριοι πολιτικοί παράγοντες της χώρας θα καθίστανται υπεύθυνοι των πραξεών τους, ο ΓΑΠ δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί απολογούμενος. Και φυσικά υπάρχει λόγος γι' αυτό. Ο Σαμαράς και ενδεχομένως αργότερα ο Τσίπρας δεν θα θέλουν ούτε και αυτοί να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις. Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει ανενόχλητος τις  περιοδείες του στον κόσμο.
Και γιατί να μην το κάνει αφού ούτε η "καθαρτική" ΝΔ του Α. Σαμαρά, αλλά ούτε και ο "καταγγελτικός" ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, δεν του επιρρίπτουν οιαδήποτε ευθύνη. Και μπορεί ο ευνοουμενός του υπουργός Οικονομικών, να κατηγορηθεί ενδεχομένως ακόμη και για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος",  αλλά τον ίδιο τον ΓΑΠ  περνάνε κανονικότατα από πλυντήριο και τον βγάζουν λευκό!
Τόσο εξώφθαλμο και προφανές, που ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν φωνές που "καταγγέλουν" ως ... ελλειπή την πρόταση του κομματός τους για την προανακριτική.
Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φώς της δημοσιότητας το Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ (Παναγιώτης Λαφαζάνης κ.α.) αντιδρούν στην απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να μην συμπεριληφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή.

Ας σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη σιερεύνηση των ποινικών ευθυνών μόνο για τους κυρίους Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο, παρότι το προηγούμενο διάστημα συμπεριλάμβανε στο «κάδρο» των ενόχων και τον πρώην Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μαραθώνειας συνεδρίασης της Κουμουνδούρου επικράτησαν στιγμές έντασης. Από την πλευρά του το Αριστερό Ρεύμα κατέβασε τη δική του πρόταση, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στις πολιτικές ευθύνες που έχει ο Γιώργος Παπανδρέου, ζητώντας να αποδοθούν, έστω και μελλοντικά, εάν προκύψουν από τη συζήτηση στη Βουλήτο Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ (Παναγιώτης Λαφαζάνης κ.α.) αντιδρούν στην απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να μην συμπεριληφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου