Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μουσουλμάνος της Κομοτηνής ο νεός Υπουργός Υγείας της Τουρκίας


Ο νέος Υπουργός Yγείας  της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου έχει καταγωγή από την Κομοτηνή, είναι Μουσουλμάνος της Θράκης και είναι από τους πρωτεργάτες της προκλητικής στάσης αυτών που προσπαθούν να έχουν άμεση επαφή ανάμεσα στην Άγκυρα και την δυτική Θράκη. Είναι ιδρυτικό μέλος της του «Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Τούρκων της δυτικής Θράκης» 

Ο Μουεζίνογλου ήταν παρών σε κάθε επίσκεψη τούρκου αξιωματούχου στη δυτική Θράκη όπως του Αχμέτ Νταβούτογλου πριν 1.5 χρόνο.

Ως βουλευτής Αδριανούπολης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ο Μεχμέτ Μουεζίνογλου, στο γεύμα ιφτάρ που είχε παραθέσει παρέθεσε σε Μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης που διαμένουν στην Τουρκία, είχε τάξει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους Μουσουλμάνους της περιοχής! Είχε δηλώσει μάλιστα «θα προβώ σε ενέργειες, έτσι ώστε οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη, να έχουν τη δυνατότητα με την κατάθεση ενός χρηματικού ποσού που θα ορισθεί στην πορεία, στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων»! 
Να δούμε τώρα αν θα κάνει τέτοιες προκλητικές κινήσεις ως υπουργός Υγείας που είναι και η αρμοδιότητα του

Πάλι ο ίδιος είχε προκαλέσει αναταραχή με την τουρκική αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τη Θράκη το προηγούμενο καλοκαίρι.
Ο Μουεζίνογλου και η σύζυγός του καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας Τέχνης και Κουλτούρας (IRCICA) και στενός συνεργάτης του Τούρκου Πρωθυπουργού Χαλήτ Ερέν, δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στη χώρα μας από το τελωνείο των Κήπων.
Οι δύο πολιτικοίστα διαβατήριά τους είχαν τις τουρκικές ονομασίες για τα τοπωνύμια του τόπου γέννησής τους (π.χ. Gumulcine αντί για Κομοτηνή) και κατ εφαρμογή της διμερούς συμφωνίας που είναι σε εφαρμογή και προβλέπει τη χρήση της διεθνούς ονομασίας, δεν τους επετράπη η είσοδος.
Ο Μουεζίνογλου γεννήθηκε το 1955 στην Κομοτηνή. Είναι γιατρός και έχει υπηρετήσει σε πολλά νοσοκομεία της Τουρκίας.   
  ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου