Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Γνωστή Μ.Κ.Ο μετά τα ΟΥΚ και την Μακεδονία μας, έβαλαν στόχο τον Θρησκευτικό Όρκο !


Το θέμα της κατάργησης του θρησκευτικού όρκου στα ελληνικά δικαστήρια θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά από σειρά προσφυγών κατά της Ελλάδας.
Οι προσφεύγοντες, Ο Παναγιώτης Δημητράς,  γνωστός απο την υπόθεση των ΟΥΚ
τους είχε μηνύσει για τα συνθήματα στην παρέλαση και τις γνωστές θέσεις του υπέρ των Σκοπιανιών ,Αντρέα Τζίλμπερτ, Νικόλαος Μυλωνάς, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ευαγγελία Βλάμη, Αντωνία Παπαδοπούλου, Ναυσικά Παπανικολάτου και Δημήτρης Τσαμπρούνης, μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» διαμαρτύρονται, στην προσφυγή τους, για την υποχρέωση που επιβάλλεται στους μάρτυρες των ελληνικών δικαστηρίων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο.

Σημειώνοντας ότι τα μέλη του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι» παραβρέθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης σε 48 ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης, με τις οποίες απαγορεύονται οι διακρίσεις.

Παράλληλα, οι προσφεύγοντες, ισχυρίζονται στην προς εκδίκαση προσφυγή τους, ότι η παρουσία χριστιανικών συμβόλων στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, δημιουργούν αμφιβολίες για την αμεροληψία των αποφάσεών τους. 

Ας δούμε όμως ποιο "είναι" στην ουσία το Ελληνικού Παραρτήματα του Παρατηρητήριου του Ελσίνκι



Διοικητικό Συμβούλιο

Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος
Kevin Boyle, Μέλος
Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος
Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος
Dimitrina Petrova, Μέλος



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ

Εκπρόσωπος
Ναυσικά Παπανικολάτου

Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή

Σάββας Αγουρίδης, Teuta Arifi, Ivo Banac, Vladimir Bilandzic, Marcel Courthiade, Loring Danforth, Fernand de Varennes, Victor-Yves Ghebali, Henri Giordan, Krassimir Kanev, Will Kymlicka, Magda Opalski, Theodore S. Orlin, Dimitrina Petrova, Alan Phillips, Aaron Rhodes, Vladimir Solonari, Patrick Thornberry, Stefan Troebst, Boris Tsilevich, Tibor Varady, Marc Weller.



Εκπροσώπηση Διεθνών Οργανώσεων

Consortium of Minority Resources (COMIR)
European Roma Rights Center (ERRC)
International Freedom of Expression Exchange (IFEX)
International Helsinki Federation for Human Rights (IHF)
Minority Rights Group International (MRGI)
Euro-Mediterranean Human Rights Network (EMHRN)
South East Europe Media Organisation (SEEMO)
The Global Network of Organizations Working for Human Rights and Sustainable Development (OneWorld)
World Organization Against Torture (OMCT)



ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ των Συμφωνιών του Ελσίνκι και η Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για τη ευγενή χορηγία τους το Ιδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας, τα προγράμματα PHARE, Euromosaic και Equal της Ευρωπαϊκής Ενωσης , την Αυστριακή Κυβέρνηση-Ομοσπονδιακή Καγκελλαρία, το Ιδρυμα Charles Stewart Mott, το Νίκο Δήμου, το Ιδρυμα "Αρτος Ζωής", το Ευρωπαϊκό Κέντρο για τα Δικαιώματα των Ρομά, το Ιδρυμα Berghof for Conflict Research, το Ινστιτούτο Aspen του Βερολίνου, τη Διεθνή Ομοσπονδία Ελσίνκι, το Minority Rights Group International, το Alternative Information Network, το Search for Common Ground Macedonia, το Macedonian Human Rights Movement of Canada , την Εταιρία Επικοινωνίας και Πολιτικής Ερευνας, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, κα.

http://www.veteranos.gr/2013/01/blog-post_3760.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου