Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ 1054, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ - ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ!


Φαίνεται πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει πάρει...πολύ ζεστά το ζήτημα της "ένωσης των δύο Εκκλησιών" και φροντίζει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση: Δεν εξηγείται αλλιώς πως, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ, Ορθόδοξος Πατριάρχης σπεύδει να παραστεί στην τελετή ενθρονίσεως του νέου Πάπα Ρώμης!!!
Αντιγράφουμε σχετικό άρθρο του Παναγιώτη Τελεβάντου:  
http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4260.html


Από το σχίσμα δεν έχει γίνει τέτοια αντορθόδοξη ενέργεια, η οποία υπογραμμίζει - με τον πιο πανηγυρικό τρόπο - ότι η “Συμφωνία του Μπαλαμάντ” για την ύπαρξη “δύο αδελφών Εκκλησιών” και “δύο πνευμόνων” δεν έχει μεν επικυρωθεί συνοδικά, αλλά στην πράξη - ως “λαικός Οικουμενισμός” - εφαρμόζεται κανονικότατα ή για να ακριβολογούμε αντικανονικότατα.


Δυστυχώς την αήθεια του Παναγιότατου που θα συνοδεύεται - από ποιον άλλο; - από τον Σεβ. Περγάμου Ιωάννη (Ζηζιούλα), θα μιμηθεί δυστυχώς και το Πατριαρχείο Ρωσίας με την αποστολή του Σεβ. Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα (Νο 2 της Ρωσικής Ιεραρχίας).

Καλύπτουμε τα μάτια από ντροπή και εκφράζουμε τον απόλυτο αποτροπιασμό μας για τις ατυχέστατες ενέργειες των ταγών της Εκκλησίας μας.

Εξίσου απαράδεκτη επιστολή απέστειλε - μεταξύ άλλων - στον αιρεσιάρχη του Βατικανού Πάπα Φραγκίσκο Α΄, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος ατυχέστατα χαρακτήρισε το θρόνο της εκπεσούσης στην αίρεση πριν από χίλια τόσα χρόνια Ρώμης ως "Αποστολικό"!!!

Ποιες άλλες οικουμενιστικές ασχημίες θα δούμε, άραγε, αυτές τις μέρες και από τις άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες;  
  
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr

8 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ? Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.

    ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΣ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΕΙ, ΤΑ ΕΞΗΣ: "ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΆΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ".

    ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ/ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΡΩΠΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΝ.

    Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ.

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ...

    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ/ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ.

    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΑΣ.

    (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ. ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΤΙΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΟΝΥΜΟ. ΑΛΛΟ Η ΠΙΣΤΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ακούσει ότι ο χριστός (jushua) ήταν από τα τρίκαλα και η μάνα του η μιριαμ από τα σκοπια, θα σας γελάσω αν αληθεύει. Αλλα το σίγουρο είναι ότι ο jushua μισούσε παρα πολύ τους Έλληνες και ήταν ο πρώτος σιωνιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μυαλό σου και μια δεκάρα, προσκυνημένε γενίτσαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος προσκυνάει τον ασιάτη εκδικητικό θεό που διατάσσει σφαγές ακόμη και παιδιών, είναι γενίτσαρος και τους Έθνους
    των Ελλήνων προδότης!
    Τώρα το έμαθες και αυτό πουλημένη ψυχή στον διάβολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή