Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


Με μια πρόχειρη ευκαιρία (ήταν λένε «Εβδομήντα χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού που έκανε το δρομολόγιο θανάτου Θεσσαλονίκη – Άουσβιτς», γιατί δεν έκαναν και πέρσι και πρόπερσι και τα προηγούμενα χρόνια;), έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη «αντιφασιστική» συγκέντρωση και πορεία, την οποία διοργάνωσε το ΑΠΘ (του συριζαίου πρύτανη), η Ισραηλιτική Κοινότητα και η πρεσβεία του σιωνιστικού Ισραήλ στην Ελλάδα και έγινε υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκτός των μελών της Ισραηλιτικής Κοινότητας στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο γραφικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης (δε μάθαμε αν φόραγε… κόκκινες κάλτσες, όπως όταν επισκέφθηκε την Τουρκία) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και Γιάννης Αμανατίδης, ο συριζαίος πρύτανης κ.α.

Μετά, λοιπόν, από το οθωμανικό τζαμί, να και κάτι ακόμα που ενώνει τη νουδούλα και τον ΣΥΡΙΖΑ! Σαν πολλά μαζεύονται… 

http://ethnikismos.net

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ?

    ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ;
    ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΥΜΕ;
    ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙ
    Ο ΠΑΠΑΣ;

    '...ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..." ΔΕΝ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΤΕ;

    ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ;

    "... ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ..." ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΜΕ;

    Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ
    ΔΥΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΑ, ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ,
    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ;

    ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΩΤΕ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ? ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΕΒΡΑΙΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή