Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο Κομμουνιστής με την Cabrio Ferrari θέλει να "Φάει" τον Κατίδη


Ο Κομμουνιστής με την Cabrio Ferrari θέλει να "Φάει" τον Κατίδη ! 
 Εναντίον του Γιώργου Κατίδη εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ του Σαββάτου και  ο Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή τον χαιρετισμό, με τον οποίο πανηγύρισε ο παίκτης της "Ένωσης" το νικητήριο γκολ του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βέροια.  
 Ο βουλευτής της "ΔΗΜΑΡ" με τις δεξιές τσέπες αφού έχει στην κατοχή τουCabrio Ferrari ! Τόνισε ότι είναι....
ντροπή για την ιστορία του συλλόγου η συγκεκριμένη κίνηση του -ανόητου όπως τον χαρακτήρισε- νεαρού ποδοσφαιριστή, "Ανσήκωνε την γροθιά του Στάλιν θα ήταν καμάρι φυσικά" ενώ επεσήμανε ότι αυτό ο πανηγυρισμός του «θα είναι κάτι που θα τον κυνηγάει σαν εφιάλτης σε όλη του τη ζωή». Αγνοώντας φυσικά πως ο χαιρετισμός αυτός είναι καθαρά αρχαιοελληνικός και ο ίδιος ο Μεταξάς που πολέμισε τους Γερμανούς του Χίτλερ έτσι χαιρετούσε.
 Ο Αριστερός με δεξιές τσέπες, Γρηγόρης Ψαριανός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ποδοσφαιριστής ήξερε πολύ καλά τη σημαίνει αυτός ο χαιρετισμός, λέγοντας με νόημα ότι «…ήθελε να περάσει μήνυμα με αυτόν τον τρόπο» ενώ, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι οι διοικούντες τον «δικέφαλο» θα πρέπει να του κάνουν διακοπή συμβολαίου. Τα νοήματα που μας περνάτε τόσα χρόνια εσείς κύριε Ψαριανέ δεν είναι καταδικαστέα από μερίδα Ελλήνων ? Η η Δημοκρατία που πρεσβεύεται είναι κατ' επιλογήν συμφερόντων ? 
 Αν λοιπόν πιστεύεται ότι έχουμε Δημοκρατία ζητήστε από τον συγκυβερνώντα σας βουλευτή κ. Βορίδη να σας πει για την ΝΟΠΟ του ΠΑΟ, και αφήστε του Έλληνες να εκφραστούν ελεύθερα.    
http://nyxtobaths.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΡΡΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΦΑΕ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΠΑ.
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ 15.000 ΤΟ
    ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ. ΑΡΓΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ? ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ 1000 ΕΥΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙ ΟΣΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΤΑΤΗ ΤΣΕΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή