Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ο νέος αντιρατσιστικός νόμος και οι..προεκτάσεις του


Δείτε πως μαζί με τους ακροδεξιούς κινδυνεύουν και οι εθνομηδενιστές ακροαριστεροί!!!

Με στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, φυλάκιση από τρεις μήνες έως και έξι χρόνια και πρόστιμο έως και 20.000 ευρώ θα τιμωρούνται εφεξής όποιος ή όποιοι από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου ή του διαδικτύου, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή άλλον τρόπο προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό.

Αυτό παρακάτω αφορά την Ρεπούση και κάποιες ανθελληνικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ?
Με τις ίδιες ποινές θα τιμωρούνται όσοι με τον ίδιο τρόπο αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας(π.χ σφαγή της Σμύρνης και των Ποντίων), των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας (πχ Στάλιν,Τσαουσέσκου), των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων του ναζισμού και του φασισμού(πχ Χίτλερ)..

Αν στις πράξεις αυτές υποπέσει αρχηγός κόμματος, τότε περικόπτεται αυτομάτως, πέραν των άλλων ποινών και η κρατική χρηματοδότηση από το κόμμα.


Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο περί «ξενοφοβίας και ρατσισμού» που φέρνει στη δημοσιότητα τοΒήμα της Κυριακής και το οποίο πρόκειται να κατατεθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης προς ψήφιση στη Βουλή μετά το Πάσχα.

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Καραγκούνης: «Το νομοσχέδιο μεριμνά ώστε να καλύπτεται όλο το εύρος των σχετικών πράξεων. Συχνά οι υπαίτιοι αυτών των εγκλημάτων ξεφεύγουν επικαλούμενοι προφάσεις περί ελευθερίας λόγου.

Οι περισσότερες χώρες βρίσκονται στην πρωτοπορία και οι νομοθεσίες προχωρούν πολύ περισσότερο από όσο ορίζει ως ελάχιστον η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Πρέπει η Ελλάδα να ενταχθεί σε αυτές τις ρυθμίσεις και όχι να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην αντιρατσιστική νομοθεσία με μισόλογα, εξαιρέσεις και αποτρεπτικές ποινές που αντί να λύνουν μεγαλώνουν το πρόβλημα».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αρκεί με την ψήφιση του νομοσχεδίου κάποιος βουλευτής να αναφερθεί ακόμη και από το βήμα της Βουλής σε προτροπές ή απειλές για βιαιοπραγία κατά προσώπων που έχουν σχέση με τη φυλή, το χρώμα και την καταγωγή ή ακόμα να πλέξει το εγκώμιο των φασιστών και των ναζιστών εγκληματιών πολέμου, να χρησιμοποιήσει τα σύμβολά τους, να χαιρετίσει όπως αυτοί και θα αρθεί αυτομάτως η βουλευτική ασυλία του, θα οδηγηθεί στο δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει αν το κρίνει ένοχο τι είδους ποινές θα του επιβάλλει και θα του στερήσει τα πολιτικά του δικαιώματα για δύο ή ακόμη και τρία χρόνια.


Μια προσπάθεια όμως η οποία όπως θα δούμε εν συνεχεία τελικά θα γυρίσει μπούμερανγκ εις βάρος των εμπνευστών της.

Σε καμία πολιτισμένη χώρα, καταρχήν, δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα ρατσισμού, ξενοφοβίας και αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από στελέχη της Αριστεράς όπως η κυρία Ρεπούση που μετέτρεψε την γενοκτονία των Ελλήνων της Σμύρνης σε συνωστισμό, ενώ κατά την διάρκεια της τήρησης ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων στη Βουλή, η κυρία Ρεπούση επέλεξε να βγει έξω, ή τον κύριο Τατσόπουλο με τον gay Κολοκοτρώνη κ.α

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την ιστορική αλήθεια των διωγμών των Ελλήνων της Σμύρνης από τους Τούρκους,και των Ελλήνων Εβραίων από τους Γερμανούς, σαφώς και πρέπει να υπάρξει ποινική δίωξη όσων αρνούνται  την Ελληνική Ιστορία.Όμως ίσως ο σκοπός να είναι παλαιότερες απόψεις από την ευρύτερη “σκληρή” Δεξιά που απλώνεται από “περιοχή” της ΝΔ (Μάκης Βορίδης, Γ.Γιακουμάτος) μέχρι τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.

Το νομοσχέδιο όμως έχει τις ίδιες ποινές και για όσους αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου αλλά και του φασισμού – ναζισμού, και υποθέτουμε και των εγκλημάτων του κομμουνισμού, δηλαδή γενικώς των εγκλημάτων του ολοκληρωτισμού, ή αυτών που επιχείρησαν να επιβάλλουν τον ολοκληρωτισμό στην Ελλάδα όπως το ΚΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡIΟΔΟ 46-49.

Κατά αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως ανοίγει και πάλι ο δρόμος για να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ στην Ελλάδα.Το οποίο όχι απλώς υπεραμύνεται και έχει αποκαταστήσει την εγκληματική πολιτική ηγεσία του 46-49, αλλά έχει αποκαταστήσει σε επίσημη τελετή του, και το μεγαλύτερο σφαγέα όλων των εποχών τον Ιωσήφ Στάλιν. Κάτι που κανένα κομουνιστικό κόμμα σε όλον τον πλανήτη δεν έχει διαπράξει. Πλην ισως αυτού της Β.Κορέας.

Και βέβαια αρνείται την κοινοβουλευτική δημοκρατία και κηρύσσει την δικτατορία του προλεταριάτου, κανονικά με την ψήφιση του νόμου το ΚΚΕ πρέπει να κηρυχθεί εκτός νόμου και να δημευθεί η περιουσία του…

http://www.eglimatikotita.gr/2013/05/blog-post_50.html

2 σχόλια:

  1. δεν καταλαβατε
    αυτα γιναν μονο για τους ελληνες εθνικιστες.
    σιγα μην θεσουν οι ρεπουσιοι εξουσιαστες εκτος νομου τους εαυτους τους...
    οι αριστεριστες διεθνιστες μαρξιστοοφιλελευθερο εχουν την εξουσια απο το 74,οχι εμεις οι ελληνες.
    πρεπει να παρουμε επειγοντως πισω την πατριδα μας εξοντωνοντας μερικα εκατομυρια αριστερων φονιαδων και λαθρομεταναστων τους

    ολα ταλλα ειναι χριστιανοδεξιουλικες μπουρδες....

    πρεπει να επικρατησουμε εμεις οι ελληνες και οχι οι μισητοι και θανασιμοι εχθροι μας οι αριστεροι με τους ξενους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΞΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή