Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

400 τόνους πυρομαχικών (μέχρι και αντιαεροπορικών) έστειλαν στους "αντάρτες" μέσω Τουρκίας!...

Η Δύση εξοπλίζει τους αντικαθεστωτικούς της Συρίας με αντιαεροπορικά συστήματα και όπλα μέσω της Τουρκίας. Είκοσι νταλίκες πέρασαν τα τουρκοσυριακά σύνορα με περίπου 400 τόνους όπλων και πυρομαχικών με σκοπό να προωθηθούν στις αποθήκες των ανταρτών και εν συνεχεία στα ορμητήρια τους. Προφανώς τους ενισχύουν με σκοπό να ξεκινήσει ένα συντονισμένο χτύπημα κατά του καθεστώτος Άσαντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro η ποσότητα των όπλων που διοχετεύθηκαν με εντολή των ΗΠΑ από τις χώρες του Κόλπου στους ισλαμιστές αντάρτες του Άσαντ, είναι η μεγαλύτερη που έχει περάσει στα χέρια τους από τότε που ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες. Το παραδέχονται οι ίδιοι οι εξεγερθέντες.

Την ίδια στιγμή, το πρακτορείο Reuters δίνει ως χώρα προέλευσης του οπλισμού την Τουρκία. Η παράδοση του φορτίου έγινε τα τελευταία 24ωρα στον βορρά της Συρίας μέσω της τουρκικής επαρχίας Hatay.

Πρόκειται για μία περιοχή η οποία ελέγχεται από τους ισλαμιστές. Άρα οι 20 νταλίκες φορτωμένες με ελαφρύ οπλισμό, σφαίρες, πυρομαχικά, αλλά και αντιαεροπορικά συστήματα με ευκολία κατευθύνθηκαν στις αποθήκες που διατηρούν οι αντάρτες. Από εκεί θα διοχετευθούν προς σημεία που σχεδιάζουν να ξεκινήσουν επίθεση σε βάρος του Στρατού ή να ενισχύσουν τα μέτωπά τους.

Η παράδοση του φορτίου ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την προβοκάτσια περί χρήσης χημικών όπλων από τον Άσαντ στα περίχωρα της Δαμασκού και σχεδόν ταυτόχρονα με την κλιμάκωση που επιχειρούν οι ΗΠΑ, βάζοντας, ως φαίνεται, τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο της επέμβασης στην Συρία. Αυτό ήταν το αντικείμενο των συνομιλιών Ομπάμα-Κάμερον-Ολάντ.

Είναι σχέδιο δηλαδή εκ προμελέτης με σκοπό να ενισχυθούν οι ισλαμιστές-αντικαθεστωτικοί, ούτως ώστε όταν ξεκινήσουν οι βομβαρδισμοί σε βάρος των θέσεων μάχης και των πόλεων που ελέγχει το καθεστώς Άσαντ να είναι εξοπλισμένοι και οι αντάρτες να εξαπολύσουν τη δική τους επίθεση από το έδαφος.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι Αμερικανοί πως αν επιχειρήσουν χερσαίες επιχειρήσεις στην Συρία, τότε μπορεί να μετατραπεί η εμπλοκή τους σε όλεθρο τύπου Βιετνάμ. Ακόμη όμως και οι αεροπορικές επιδρομές δεν θα είναι καθόλου εύκολες για τους Δυτικούς.


Πηγή


Σχόλιο Πελασγού : Ετοιμάζονται για κάτι..άσχημο...Και ως συνήθως, η Τουρκία βοηθός και υποστηρικτής σε ό,τι ανθρωποκτόνο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου