Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Απαγόρευση της μαντίλας στα γαλλικά πανεπιστήμια..

Μετά τα σχολεία, όπου η μαντίλα έχει απαγορευτεί από το 2004, έρχονται και τα πανεπιστήμια. Οι αναφορές για αυξανόμενες εντάσεις στα ΑΕΙ της χώρας, εξανάγκασε την κυβέρνηση να επεκτείνει την απαγόρευση των θρησκευτικών συμβόλων και κυρίως της μαντίλας και στα πανεπιστήμια. Φυσικά, η απαγόρευση αφορά και στα άλλα θρησκεύματα, μιας και το Παρίσι θεωρεί πως οι εντάσεις λόγω θρησκευτικών διαφορών, υπονομεύουν την εκκοσμίκευση. Από πού ξεκίνησαν οι «εντάσεις»: για αιτήσεις αδειών λόγω θρησκευτικών εορτών, για αιτήσεις για διαχωρισμό ανδρών και γυναικών από μουσουλμάνους, απόπειρες προσηλυτισμού και φυσικά, τις μαντίλες. Και έπεται η απαγόρευση της μαντίλας... Και όλα αυτά στη Γαλλία, όπου κατοικούν πέντε εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης... Υπενθυμίζουμε ότι το 2011, η κυβέρνηση Σαρκοζί είχε απαγορεύσει τη μπούρκα σε όλους τους δημόσιους χώρους.


elkosmos


Σχόλιο Πελασγού : Ελπίζουμε βέβαια να μην φτάσουν στο..βρετανικό επίπεδο όπου είχε απολυθεί υπάλληλος επειδή φορούσε..Σταυρό...Καλό είναι η Γαλλία να θυμηθεί λίγο τις ρίζες της και τον χριστιανικό πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου