Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Εξοπλίζεται το λιμενικό της Κύπρου μας ενόψει ΑΟΖ και εξωτερικών απειλών..

Με δύο διεθνείς μειοδοτικούς διαγωνισμούς η Αστυνομία Κύπρου και ειδικότερα η Μονάδα Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας ενισχύει και αναβαθμίζει τον στόλο των πλωτών μέσων της ώστε να ανταποκριθεί πληρέστερα στις νέες απαιτήσεις επιτήρησης και αστυνόμευσης που δημιουργεί η έναρξη της αξιοποίησης των υποθαλάσσιων ενεργειακών πόρων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).



Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά τη «ναυπήγηση και Προμήθεια Πέντε (5) Ταχύπλοων Περιπολικών Ακάτων Εξολοκλήρου από Αλουμίνιο, καθώς επίσης οι δοκιμές/μετρήσεις των σκαφών και εκπαίδευση στη χρήση και στη συντήρηση». Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 12,5 εκατ. ευρώ και η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή προσφορών είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2013.

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά την «κατασκευή και προμήθεια τεσσάρων (4) Ταχύπλοων Περιπολικών Σκαφών Ημίπνευστου Τύπου με Άκαμπτη Γάστρα Αλουμινίου και Κλειστή Γέφυρα, καθώς επίσης οι δοκιμές/μετρήσεις των σκαφών και εκπαίδευση στη χρήση και στη συντήρηση».


defence-point.gr

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 2 εκατ. ευρώ και η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή προσφορών είναι η 9η Σεπτεμβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου