Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αλβανοί έτοιμοι να πολεμήσουν την..'"τρομοκρατία"..

"Πολύ σύντομα οι αλβανικές στρατιωτικές δυνάμεις θα λάβουν μέρος σε διάφορες στρατιωτικές αποστολές, όχι μόνο στην στεριά αλλά και στη θάλασσα και στον αέρα. Για το λόγο αυτό, οι βρετανικές δυνάμεις, για τρία συνεχή χρόνια, πραγματοποιούν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με Αλβανικές δυνάμεις στο νησί Σάσων" αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα.
Η κοινή αλβανό-βρετανική άσκηση "Albanian Lion 2013", είναι από τις σημαντικότερες ασκήσεις των τελευταίων 20 ετών. 

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, ενώ στόχος τους είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων στον Βρετανό Πρέσβη για το αν οι ασκήσεις αυτές έχουν σχέση με μια ενδεχόμενη επίθεση στην Συρία η απάντηση ήταν κατηγορηματική καθώς όπως υποστήριξε οι ασκήσεις αυτές έχουν 3 χρόνια που διεξάγονται και δεν είναι συγκυριακές. 

Στις ασκήσεις συμμετέχουν τρεις χιλιάδες Βρετανοί και χίλιοι Αλβανοί στρατιώτες.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ή μόνη τρομοκρατία πού πρεπει νά πολεμήσουν είναι ή δικιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή