Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ : ΘΑ επιτεθούμε και χωρίς τη Βρετανία...

Διεθνή Συμμαχία θέλουν να οργανώσουν οι ΗΠΑ για την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, ακόμα και μετά την άρνηση του Βρετανικού κοινοβουλίου να εγκρίνει το ψήφισμα Κάμερον
Όπως γράφει το πρακτορείο Reuters, ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Τσάκ Χάγκελ, δήλωσε σήμερα πως θα οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν ακόμα και χωρίς τη Βρετανία, τον παραδοσιακό σύμμαχο της Ουάσινγκτον.

Το Βρετανικό Κοινοβούλιο απέρριψε πρόταση του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον για μια πιθανή στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία, απόφαση που καλοσώρισε η Μόσχα.
Αν και η ψηφοφορία ήταν συμβουλευτικού χαρακτήρα, ο Κάμερον δήλωσε ότι η απροθυμία του Κοινοβουλίου να ξεκινήσει στρατιωτική δράση ήταν σαφής και ο ίδιος θα ενεργήσει αναλόγως. Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Φίλιπ Χάμοντ επιβεβαίωσε ότι η συμμετοχή του Λονδίνου στην στρατιωτική επιχείρηση δεν είναι δυνατή.

Νωρίτερα, τα Αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι έτοιμος να επιτρέψει περιορισμένη στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας, παρά την άρνηση των βρετανικών αρχών να λάβουν μέρος στην επιχείρηση.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου