Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ουγγαρέζα μετέφερε στην Σαντορίνη κοκαΐνη και χάπια ecstacy...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης μία 22χρονη από την Ουγγαρία, η οποία επιχείρησε να μεταφέρει στο νησί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, την οποία έφερνε από το εξωτερικό.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, η 22χρονη είχε κρύψει μέσα στις αποσκευές της 2,99 κιλά κοκαΐνη και 33.919 χάπια ecstasy.
Τα χάπια ήταν μοιρασμένα σε δεκατέσσερις σακούλες.
Τα ναρκωτικά αλλά και τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή της η Ουγγαρέζα κατασχέθηκαν ενώ η 22χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.


eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου