Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τουρκία : Ετοιμάζουν το.."εθνικό" δακρυγόνο!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η Τουρκία ετοιμάζεται να παράγει το δικό της «εθνικό δακρυγόνο»!. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο θέμα της Ηürriyet η Διεύθυνση Ασφάλειας της Τουρκίας πήρε την έγκριση του Ερευνητικού Ινστιτούτου της Τουρκίας το οποίο τόνισε πως στην Τουρκία υπάρχουν οι υποδομές για την παραγωγή δακρυγόνων. Έτσι η Διεύθυνση Ασφάλειας τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει συνομιλίες με τις εταιρείες για την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος εντός της χώρας.
Η τουρκική αστυνομία διέθετε απόθεμα δακρυγόνων μέχρι και το 2015 όμως στα γεγονότα του πάρκου Γκεζί τον Ιούνιο οι αστυνομικοί έκαναν υπερβολική χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα αποθέματα. Τον Ιούνιο εισήχθησαν άλλα 150.000 φυσίγγια δακρυγόνων τα οποία διανεμήθηκαν σε όλες τις πόλεις. Οι εισαγωγές του έγιναν από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Βραζιλία.
Η τουρκική αστυνομία πιθανότατα εξετάζει το ενδεχόμενο της παραγωγής του «εθνικού προϊόντος» μετά το κάλεσμα πολλών ανθρωπιστικών οργανώσεων προς τις χώρες της Ε.Ε να σταματήσουν την πώληση δακρυγόνων στην Τουρκία καθώς υποστηρίζουν πως η αστυνομία στη χώρα αυτή ασκεί υπέρμετρη βία έναντι των διαδηλωτών.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου