Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Τουλάχιστον 1.000 Αλβανοί παίρνουν μέρος στην σφαγή στην Συρία!

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί περιλαμβάνονται μεταξύ των 1.000 Αλβανών που βρίσκονται στην Συρία και συμμετέχουν στις πολεμικές συγκρούσεις, σύμφωνα με στοιχεία του αλβανικού Τύπου.

Νέο πεδίο δράσης έχουν βρει εκατοντάδες φανατικοί ισλαμιστές από την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο, πολλοί εκ των οποίων είναι εμπειροπόλεμοι από την σύγκρουση με τους Σέρβους.

Στην Συρία έχει μεταβεί και σημαντικός αριθμός Αλβανών από το Κόσοβο, όλοι τους μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Οι Αλβανοί φθάνουν στην Συρία μέσω Τουρκίας ταξιδεύοντας αεροπορικώς και δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα που τους ωθούν να πολεμήσουν στον εμφύλιο στην Συρία, ούτε έχει αποσαφηνιστεί ποιά από τις εμπόλεμες πλευρές επιλέγουν. (Σχόλιο ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ : Αν και είμαστε μάλλον βέβαιοι ότι μάχονται στο πλευρό ακραίων ισλαμιστικών αντάρτικων ομάδων).


ΑΜΠΕ
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κολοαλβανοί! Οί καλύτεροι επαγγελματίες δολοφόνοι τού πλανήτη. Όπου αίμα καί χρήμα δηλώνουν παρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή