Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ρωσίας - Ινδίας

Ινδία και Ρωσία θα πραγματοποιήσουν από κοινού στρατιωτική άσκηση στις ερήμους της δυτικής πολιτείας Rajasthan στην Ινδία αναφέρει το κινεζικό ΥΠΑΜ .

Η στρατιωτική άσκηση των 2 χωρών θα ξεκινήσει , από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου δήλωσαν ανώτεροι αξιωματούχοι τη Δευτέρα.
«Ο ινδικός στρατός θα διοργανώσει πολεμικές ασκήσεις με το ρωσικό στρατό στην περιοχή που εδρεύει το πεδίο βολής Field Mahajan της Ινδίας . Η στρατιωτική άσκηση θα διαρκέσει 10 ημέρες και θα διεξαχθεί σε συνθήκες ημι-ερημικού εδάφους , με σκοπό την ενδυνάμωση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας των 2 χωρών, δήλωσαν οι ίδιες πηγές .
Η Ινδία έχει πραγματοποιήσει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με χώρες όπως τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ταϊλάνδη και το Καζακστάν.


http://eng.chinamil.com.cn/news-channels/international-military-news/2013-10/14/content_5590499.htm
Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
http://www.analystsforchange.org/2013/10/blog-post_7918.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου