Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Δημοσκοπήσεις : Πρώτος με..διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη και ιδρωμένη η ΝΔ, τρίτη σταθερά η χρυσή αυγή

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο καθηγητής Πάνας ήταν από τους λίγους που έπεσαν "μέσα" στις εκλογές του 2012. Προχθές το βράδυ στο αποκαλυπτικό του EXTRA3 (από τα πιο αντικειμενικά δελτία της Ελληνικής τηλεόρασης), ο καθηγητής έβγαλε μια νέα δημοσκόπηση που δείχνει την κατάρρευση της ΝΔ και την σταθερότητα της Χρυσής Αυγής μεταξύ άλλων.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Πιο αναλυτικά η ψαλίδα στον Ν. Αττικής μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει σχεδόν στις 6 μονάδες, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ οδεύουν με σταθερά βήματα εκτός Βουλής.

Εκεί στο Μαξίμου γνωρίζουν απόλυτα τα πραγματικά νούμερα των δημοσκοπήσεων και για αυτό πλέον παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αυτό της "διαπραγμάτευσης".

Τα αποτελέσματα χωρίς αναγωγή είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 24%
ΝΔ: 18,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 8,6%
ΚΚΕ: 5,6%
ΑΝΕΛ: 5,6%
ΠΑΣΟΚ: 4,7%
ΔΗΜΑΡ: 2,7%
ΑΛΛΟ: 9,8%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 10,3%


tro-ma-ktiko.blogspot.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου