Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ιερόσυλοι λεηλάτησαν Εκκλησάκι στην περιοχή του Ηρακλείου!

Ένα γραφικό εκκλησάκι, στις Άνω Ποταμιές Ηρακλείου, βρέθηκε στο στόχαστρο βάνδαλων.

Κάτοικοι της περιοχής που πήγαν χθές να ανάψουν ένα κερί και να καθαρίσουν, όπως συνηθίζουν στο ξωκκλήσι που βρίσκεται έξω από το χωριό, ανακάλυψαν ότι είχαν εισβάλει ιερόσυλοι, οι οποίοι κυριολεκτικά έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Από το μένος των αγνώστων δε γλύτωσαν ούτε οι εικόνες μέχρι τα τέμπλα και οι μαρμάρινες πλάκες!

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Το θέμα βανδαλισμών σε ιερούς ναούς παίρνει το τελευταίο διάστημα μεγάλες διαστάσεις, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στην Αρχιεπισκοπή, ενώ έγινε και σχετική ερώτηση στη Βουλή, με αίτημα την καλύτερη αστυνόμευση ναών και μνημείων.


cretalive.gr 

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ,
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    "ΤΥΧΕΡΑ", ΠΑΓΚΑΡΙΑ, "ΦΙΛΟΠΤΩΧΑ" ΤΑΜΕΙΑ,
    ΔΙΣΚΟΙ, ΕΡΑΝΟΙ, ΔΩΡΕΕΣ, ΡΟΥΧΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέ μαλάκα αγράμματε εάν δέν ξέρεις νά διαβάζεις Ελληνικά, βάλε κάποιον πού νά ξέρει, νά σού μεταφράσει τό κείμενο στήν γλώσσα σου, νά καταλάβεις τί συμβαίνει. Τό εκκλησάκι πού λεηλάτησαν οί ομοεθνείς σου λαθροκαριόληδες, δέν είχε τίς παπαριές πού αναφέρεις, είναι φτωχό καί ταπεινό προσκύνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή