Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ποιοί και γιατί χτύπησαν το γραφείο του Τάκη Μιχαλόλια;

Επίθεση αντεξουσιαστών έγινε στις 15 Οκτωβρίου κατά του γραφείου του αδελφού και δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια. Οι δράστες, όπως αναφέρουν στην επιστολή με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη “έσπασαν” το γραφείο του δικηγόρου καταλογίζοντας και σε εκείνον “φασιστική δράση”.
Οι δράστες περιγράφουν μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο οργάνωσης της επίθεσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έβαλαν φωτιά στο γραφείο καθώς στην ίδια πολυκατοικία υπήρχαν διαμερίσματα που κατοικούνται και δεν ήθελαν να βάλουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.


Δείτε ένα απόσπασμα της επιστολής:
Στις 15 Οκτωβρίου 2013 λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στο δικηγόρο ναζιστή Μιχαλόλια, σπάζοντας το δικηγορικό γραφείο του στην οδό Νοταρά 35 στο κέντρο της Αθήνας.
Δεν επιλέξαμε τον εμπρησμό επειδή η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι κατοικημένη και δεν θα θέταμε σε καμμία περίπτωση σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων.
Η οργανωμένη περιφρούρηση στην οδό Μετσόβου και στην οδό Δεληγιάννη στο ύψος της Νοταρά έδωσε χρόνο στους συντρόφους να καταστρέψουν ό,τι βρήκαν στο γραφείο ενώ παράλληλα ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι για αντιμετώπιση της 'αποτελεσματικής' ομάδας Δ, η οποία το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε τραμπουκισμούς θαμώνων καφενείων, γειτόνων των Εξαρχείων, νεολαίων που αράζουν σε πλατείες.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τί ''αγνά'' παιδάκια είναι τά αναρχοσυριζάκια! Ευαισθητοποιήθηκαν καί δέν ήθελαν νά κάψουν πάλι ανθρώπους στήν πολυκατοικία, όπως έπραξαν στήν μαρφίν. Βρέ άι στό διάολο τεμπέληδες, πού ή μοναδική ''δουλειά'' πού μάθατε νά κάνετε στήν ζωή σας, είναι νά είστε ό μισθοφορικός στρατός τού σόρος, καί τό δεξί χέρι τών ναζιστών πού κυβερνούν. Βρήκατε καί τά κάνετε αλήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή