Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τί δείχνουν οι δημοσκοπήσεις; - πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερο η ΝΔ, τρίτο η Χρυσή Αυγή

Παίρνει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει το ΠΑΣΟΚ και σταθερά τρίτος με υψηλή δυναμική η χρυσή αυγή στην Α' και Β'Αθήνας, δείχνει δημοσκόπηση της GPO.

Στη δημοσκόπηση της GPO η Νέα Δημοκρατία προηγείται ελαφρά στην Α' Αθηνών με τις λίγες έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών (24,2 έναντι 17%) που είναι το κριτήριο για τον νικητή των εκλογών. Συγκεκριμένα στην Α' Αθηνών, η ΝΔ λαμβάνει το 21,2% της πρόθεσης ψήφου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 20,0%.

Η ΧΑ παραμένει τρίτο κόμμα και στις δύο περιφέρειες ενώ εντυπωσιακό είναι πως το στην Α΄ όσο και και στη Β' Αθηνών το ΚΚΕ προηγείται του ΠΑΣΟΚ.

Α' Αθηνων

ΝΔ 21,2%
ΣΥΡΙΖΑ 20%
ΧΑ 8,5%
ΚΚΕ 5,9%
ΠΑΣΟΚ 5,0%
ΑΝΕΛ 3,9%
ΔΗΜΑΡ 3,6%
Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στην Α' Αθηνών στο 19,9%.

Β' Αθηνών

ΣΥΡΙΖΑ 24,2%
ΝΔ με 17,0%
ΧΑ 8,2%
ΚΚΕ 6,5%
ΠΑΣΟΚ 4,1%
ΑΝΕΛ 4,1%
ΔΗΜΑΡ 3,8%

Υψηλό είναι και στη Β' Αθηνών το ποσοστό των αναποφάσιστων που ανέρχεται στο 18,0% και αυξήθηκε κάθετα μετά τις διώξεις κατά της ΧΑ. Δεν θα εντυπωσίαζε κανέναν αν σε αυτό το ποσοστό ένα μεγάλο μέρος του κατέληγε να ψηφίζει ΧΑ, καθώς λόγω του φόβου των ψηφοφόρων από τις διώξεις πολλοί αποφεύγουν να πουν ότι ψηφίζουν ΧΑ.


Στην Ά Αθήνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Λιάνα Κανέλλη και Όλγα Κεφαλογιάννη είναι οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί επί όλων των ψηφοφόρων με τις αποστάσεις ανάμεσά τους να είναι οριακές.

Στη Β΄Αθηνών η Σοφία Σακοράφα αγγίζει το 50% ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Δραγασάκης.

Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει ο Γιάννης Δημαράς από τους ΑΝ.ΕΛ και αμέσως μετά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης λίγο πάνω από τον Δημήτρη Στρατούλη. Εντύπωση προκαλεί η χαμηλή θέση του Πρόεδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεΐμαράκη στην 21η θέση με 25,5%.


Πηγή

7 σχόλια:

  1. Δεν θα βάλουμε πότε μυαλό σαν λαός!!!!Πρώτο το ανθελληνικό συ.ρι.ζα;;;;Ντροπή!
    Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΑΧΗΛ: ΜΩΡΗ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΑΡΑ ΕΙΣΑΙ;ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΑΛΛΗ;

      Διαγραφή
  2. ΡΑΧΗΛ: ΔΑΦΝΗ ΔΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΤΑ Η ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκάσε μωρή εβραική καπότα ραχήλ ξεκουμπίσου στή πατρίδα σου. Πώς νά βάλει μυαλό ό νεοέλληνας αγαπητή Δάφνη έτσι διεθνιστικό ρομποτάκι όπως τόν κατήντησαν? Τίποτα δέν θ άλλαξει γιατί γαλουχήθηκαν οί νέες γενιές μέ βάσει τό χρήμα καί τήν καλοπέραση, καί ή πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, καί άλλες ηθικές αξίες πού ήταν πυλώνες κάποτε γιά τό έθνος μας, γκρεμίστηκαν έντεχνα από αυτά τά εβραιοναζιστικά καθάρματα πού κυβερνούν 40 χρόνια. Ποιός θά γαλουχήσει πάλι τήν νέα γενιά μέ αξίες καί ιδανικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΑΧΗΛ: ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΕΜΑ ΤΙΜΥ ΚΛΟΎΒΙΑ ΑΒΓΙ.ΧΑΧΑΧΑ.Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ;ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ;ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  4. Ραχήλ;Τι φρούτο είναι τούτο;Κοπελιά αδικείσαι,να πάς στο τσίρκο μεντράνο να βγάλεις κανένα ευρώ.Άλλη φορά δεν πρόκειτε να σου απαντήσω.Δε μιλώ με σούργελα//Και πόση κατρακύλα έχουμε να δούμε ακόμη φίλε ανώνυμε... Έχω απογοητευτεί από όλες τις παρατάξεις να σου πω την αλήθεια.Δε ξέρω πια τι να πιστέψω.
    Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Δάφνη αυτό τό εβραικό εκτρωμα πού δηλώνει ραχήλ δέν είναι γυναίκα. Ένα πρακτορικό κάθαρμα είναι πού μισεί τήν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή