Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Υπό.."διάλυση" και τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά;..

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά βουλιάζουν οικονομικά εδώ και χρόνια αλλά πλέον η διάλυσή τους είναι κυριολεκτική. Από το βράδυ του Σαββάτου η δεξαμενή νούμερο 3 των Ναυπηγείων βουλιάζει. Έχει πάρει κλίση που ξεπερνά πλέον τις 30 μοίρες αλλά δεν υπάρχει κανείς να ασχοληθεί! 

“‘Ήταν αναμενόμενο”,λένε εργαζόμενοι επισημαίνοντας ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε συντήρηση στα Ναυπηγεία εδώ και 18 μήνες. Επιπλέον επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται σε λίγο το ΠΝ να χάσει και το βοηθητικό πλοίο υποβρυχίων που βρίσκεται στην δεύτερη δεξαμενή αφού κι αυτή “μπάζει” νερά εδώ και αρκετό καιρό!

Σ΄ όλα αυτά προστίθεται και ο υπαρκτός κίνδυνος να υποστούν τα υποβρύχια 214 ανεπανόρθωτες ζημιές. Ήδη οι ζημιές που έχουν γίνει λόγω έλλειψης συντήρησης υπολογίζονται από 70 έως 100 εκατομμύρια ευρώ!

Όλα αυτά στον απόηχο της σύγκρουσης Βενιζέλου - Αβραμόπουλου στην οποία ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.Ελπίζουμε κάποοι να ασχοληθούν και με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στα Ναυπηγεία και δεν είναι ευχάριστα. 

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με ανακοίνωσή του έσπευσε να “καθησυχάσει” ότι “η πλωτή δεξαμενή Νο3 των ΕΝΑΕ, που έχει εμφανίσει πρόβλημα, ανήκει στο εμπορικό τμήμα των ΕΝΑΕ, δεν σχετίζεται με το τμήμα των εγκαταστάσεων όπου ελλιμενίζονται τα υποβρύχια και ως εκ τούτου δεν επηρεάζεται η ασφάλεια αυτών”.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου