Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

"Ξεπαγώνουν" οι επιδοτήσεις των κομμάτων (πλην της χρυσής αυγής;)..

Κόβεται η χρηματοδότηση της ΧΑ και παράλληλα «ξεπαγώνουν» οι επιδοτήσεις των άλλων κομμάτων
Μπορεί το ενδιαφέρον όλων να έχει πέσει πάνω στην τροπολογία που αφορά την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, η οποία θα περάσει (;) με διαφαινόμενη συναίνεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη μία "μικρή" λεπτομέρεια.
Την ώρα που οι βουλευτές θα καλούνται να ψηφίσουν υπέρ της διακοπής των πόρων του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα ξεπαγώνουν οι επιδοτήσεις των υπόλοιπων κομμάτων, μιας και ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης είχε διακόψει συνολικά τη διαδικασία.
Μέχρι σήμερα, τα κόμματα έχουν λάβει το 50% των χρημάτων που δικαιούνται για το 2012, ενώ τις επόμενες μέρες θα λάβουν ακόμα ένα 20%.
Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες ημέρες τα κόμματα θα λάβουν:
Νέα Δημοκρατία: 1.093.848 εκατομμύρια ευρώ,
ΣΥΡΙΖΑ: 999.000 ευρώ,
ΠΑΣΟΚ: 502.000 ευρώ,
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 340.000 ευρώ,
Δημοκρατική Αριστερά: 297.000 ευρώ,
ΚΚΕ: 237.000 ευρώ
Χρήματα θα λάβουν και τα μικρότερα κόμματα όπως το ΛΑΟΣ (84.000 ευρώ), οι Οικολόγοι Πράσινοι (84.000 ευρώ) και η Δημιουργία Ξανά (40.000 ευρώ).


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καί πού είναι τό παράξενο? 40 χρόνια κλεπτοκρατίας οί ίδιοι προδότες δέν μασάνε τό χρήμα? Τό περίεργο είναι γιατί νά πάρουν χρήμα οί άλλοι οί παπάρες πού δέν μπήκαν στήν βουλή. Τελικά μικρά καί μεγάλα καθάρματα μία βρωμερή παρεούλα είστε. Δηλαδή 2 κόμματα είναι αυτή τήν στιγμή στήν βουλή. Όλη ή κλεπτοκρατία πού θά ροκανίσει τό χρήμα, καί τό άλλο κόμμα, μόνη της ή χρυσή αυγή πού θά πάρει τόν πούλο. Θά τά πούμε στίς εκλογές εάν θά γίνουν αλήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή