Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Έτσι..δολοφονούσαν παιδάκια οι ορδές του Χίτλερ!

Όσοι πάσχουν από διαρκή αμνησία -αυτό αφορά τους μεγαλύτερους- αλλά κι όσοι λόγω αμάθειας -για τους νεότερους- για την οποία δεν ευθύνονται αποκλειστικά, εκφράζουν έστω και “ψήγμα” συμπάθειας για τους φασίστες και τους ναζί καλό θα είναι να διαβάσουν τις δύο ιστορίες από το το παρελθόν. Και οι δύο στην Τσεχοσλοβακία από ανθρωπόμορφα κτήνη ντυμένα με στολές των ναζί. Πρόκειται για τις σφαγές συνολικά 202 παιδιών στην Τσεχοσλοβακία! Παιδιών…

Η μία σφαγή έγινε σαν σήμερα το 1939. Η Γκεστάπο εκτέλεσε 120 παιδιά τα οποία …κατηγορήθηκαν για αντιναζιστική συνομωσία!!! 
Η δεύτερη σφαγή έγινε το 1942 στο χωριό Λίντιτσε της Τσεχοσλοβακίας.

Στις 2 Ιουλίου του 1942, τα περισσότερα από τα παιδιά του Lidice, ενός μικρού χωριού της τότε Τσεχοσλοβακίας, παραδόθηκαν στο τοπικό γραφείο της Γκεστάπο.

Τα 82 παιδιά στην συνέχεια μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο εξόντωσης στο Chełmno, 70 χιλιόμετρα μακριά, όπου δολοφονήθηκαν με δηλητηριώδη αέρια.Το χωριό με εντολή του Χίτλερ εξαφανίστηκε!!! Αυτός ήταν ο ...υπερήφανος στρατός των ναζί.

Το γλυπτό της Marie Uchytilová αποτελεί φόρο τιμής σε αυτά τα παιδιά.

Ας το κοιτάξουν καλά όσοι ξεδιάντροπα εξακολουθούν καλυμμένοι με άλλους μανδύες να εκθειάζουν …το μεγαλείο των ναζί. Αυτοί ήταν ,η ιστορία γράφτηκε και δεν αλλάζει με κόλπα και αλλαγές “ταμπέλας”. Ο ναζί είναι πάντα ναζί... 

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ "ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΝΔΥΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ....???!!

    ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΧΑΣΑ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ....

    ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ...!!!

    ΑΥΤΟΙ (ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ) ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ./..!!
    Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 15 ΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, Ο ΔΕ 15 ΕΤΩΝ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΥΧΕΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΖΗΣΕ...!!!

    ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ???

    ΕΝΝΟΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???
    ΕΝΝΟΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ??
    ΕΝΝΟΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ??

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ??

    ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ...!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ...!!!

    ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...!!!

    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...!!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέλληνα 8.30 δέν θά γράψω τά ίδια μέ εσένα, μέ κάλυψες πλήρως! Μόνο ένα σχόλιο γιά τό κομμούνι πού έγραψε τό άρθρο, καί δέν έχει τό θάρρος νά εξηγήσει μέ σαφήνεια ποιοί είναι οί ναζιστές. Κομμούνι οί μόνοι ναζιστές πού γνωρίζουμε καλά 40 χρόνια, είναι οί πασοκονουδούλες πού κατάστρεψαν τήν πατρίδα μου, μέ τήν υπόγεια βοήθεια τών αριστερών ψευτοπροοδευτικών. Γιατί γι αυτούς δέν λές λέξη? Πελασγέ χάλασες κι εσύ. Εγκρίνεις αυτό τό σκοτεινό άρθρο καί τό δημοσιεύεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή