Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ - ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Έκαψαν ζωντανούς φοιτητές επειδή έκλεψαν κινητά και λάπτοπ, αφού τους ξυλοφόρτωσαν σχεδόν μέχρι θανάτου πρώτα!

Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες! Ακατάλληλο για ανηλίκους!

Ένα σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύτηκε μεταξύ άλλων, σε διεθνές site προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα εγκλήματα που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στην χώρα.

Το βίντεο δείχνει τέσσερις νεαρούς γυμνούς φοιτητές με λάστιχα γύρω από τον λαιμό τους , οι οποίοι έχουν ξυλοκοπηθεί από τοπική μαφία και ύστερα καίγονται ζωντανοί.

Οι μαθητές κατηγορήθηκαν πως έκλεψαν κινητά και λάπτοπ , όμως σύμφωνα με καθηγητή του Παντεπιστημίου τους τα παιδιά έφυγαν από το μάθημα με σκοπό να πάνε στην πόλη να πάρουν χρήματα τα οποία τους άνηκαν.

Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες ! Μην δείτε το βίντεο αν δεν αντέχετε!


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κανίβαλοι! Ποιός ανισόρροπος θά τούς αποκαλέσει ανθρώπους αυτούς τούς ανθρωποφάγους.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή