Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η ανάπτυξη έρχεται με..λουκέτα

Το λουκέτο στο εργοστάσιο της ALUMIL ανακοίνωσε στους 130 εργαζόμενους ο ιδιοκτήτης Γιώργος Μυλωνάς επικαλούμενους επιχειρηματικούς λόγους.

Πάγωσαν λίγο πριν τις γιορτές οι 130 εργαζόμενοι της ALUMIL στην Ξάνθη όταν άκουσαν από τον ιδιοκτήτη πως μπαίνει λουκέτο.

Πρότεινε στους εργαζόμενους να διαλέξουν μέσα σε 24 ώρες είτε να δουλέψουν σε άλλη μονάδα του ομίλου είτε να αποχωρήσουν με εθελούσια έξοδο που έχει ως κίνητρο την κανονική αποζημίωση συν 5.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Γιώργος Μυλωνάς, που ήταν μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Β. Ελλάδας ενώ παλαιότερα ήταν θύμα απαγωγής, πρότεινε στους εργαζόμενους να διαλέξουν μέσα σε 24 ώρες:

- είτε να δουλέψουν σε άλλη μονάδα του ομίλου

- είτε να αποχωρήσουν με εθελούσια έξοδο που έχει ως κίνητρο την κανονική αποζημίωση συν 5.000 ευρώ

Το εργοστάσιο της Ξάνθης ανήκε στην θυγατρική ΑLUNEF, η οποία συγχωνεύθηκε με την μητρική ALUMIL το 2011 και τότε είχαν απολυθεί ακόμη 40 εργαζόμενοι, καθώς ανεστάλη η λειτουργία τριών τμημάτων της μονάδας, όπως αναφέρει το reporter.gr.

To κύριο αντικείμενο του εργοστασίου που κλείνει ήταν η παραγωγή και βαφή προφίλ αλουμινίου για αρχιτεκτονικές λύσεις, με προορισμό κυρίως την ελληνική αγορά. 

Στον ίδιο όμιλο ανήκουν πάνω δέκα ακόμη εργοστάσια στο Κιλκίς, τις Σέρρες, την Κομοτηνή, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Σερβία, τη Βοσνία και την Αλβανία.

Η ALUMIL διαθέτει πάνω από 20 θυγατρικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα ίδρυσε εταιρεία στις ΗΠΑ.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου