Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"Οδομαχίες" του Εθνικού Μετώπου με αναρχικούς - η ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Εθνικό Μέτωπο μετά από την "μάχη" που δόθηκε έξω από την στάση του Μετρό "Συγγρού-Φιξ" όπου αντιεξουσιαστές με κράνη χίμηξαν σε κλιμάκιο του κόμματος του Εθνικού Μετώπου με σκοπό την απομάκρυνσή τους από το χώρο. Την ίδια ώρα, οι Εθνικιστές ανταπάντησαν και δημιουργήθηκε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Δείτε το δελτίο τύπου:


Μέλη του Εθνικού Μετώπου πραγματοποίησαν διανομή με ενημερωτικά φυλλάδια στο σταθμό Φιξ του Μετρό με ιδιαίτερη επιτυχία, γνωρίζοντας ένθερμη αποδοχή από το πλήθος των παρισταμένων. Λίγο αργότερα, οι διερχόμενοι και οι οδηγοί ταξί που σταθμεύουν στην περιοχή, έγιναν μάρτυρες οργανωμένης επίθεσης από κρανοφόρους αντιεξουσιαστές.


Τα μέλη του Εθνικού Μετώπου αναγκάστηκαν να αντιδράσουν δυναμικά...

Το Εθνικό Μέτωπο καταδικάζει κάθε μορφή βίας και δεν ανέχεται κανενός είδους τραμπουκισμού, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Δεν ανεχόμαστε οι γνωστοί – άγνωστοι να παραμένουν ατιμώρητοι. Δεν ανεχόμαστε να χύνεται αίμα ελληνικό από αδίστακτους κοινούς τραμπούκους - τσιράκια του συστήματος. Δεν ανεχόμαστε πλέον σ’ αυτή τη χώρα η Αριστερίζουσα πολιτική σκηνή και τα τσιράκια της να διακηρύττουν, απροκάλυπτα και δίχως καμία άλλη νομική και πολιτική συνέπεια, το δόγμα της καλής και της κακής βίας!

 Κάθε παρόμοια πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη, όπως έγινε αντιληπτό και χτες!

Από το Γραφείο Τύπου
gkaratheodoris.blogspot.gr
Πηγή


Σχόλιο Πελασγού : Όλα τα είχαμε σε αυτή τη χώρα, οι εγχώριες συγκρούσεις μας έλειπαν.Ας καταλάβουν κάποιοι πως η διανομή φυλλαδίων ή άλλες νόμιμες πολιτικές - κοινωνικές πράξεις δεν είναι προνόμιο ή αποκλειστικό τους δικαίωμα...Η βία και ο κύκλος αίματος που άνοιξες με τα 3 παιδιά που χάθηκαν προ καιρού πρέπει να κλείσει...Πρέπει να επιβληθεί νομιμότητα σε όλα τα πολιτικά κατεστημένα και φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου