Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο "Πυρπολητής", το μήνυμα στους Αλβανούς και ο πανικός που επικράτησε στους άνω..γείτονες!

Πανικός είναι ο σωστός όρος επικράτησε  στην Αλβανία που στη θέα μόνο των Ελλήνων Καταδρομέων να προσγειώνονται αξημέρωτα  στις Πρέσπες  χτύπησαν συναγερμό ,ενώ οι Σκοπιανοί απλά είχαν εξαφανιστεί από την άλλη πλευρά των συνόρων ! (φώτο)

Για να θυμηθούμε τα γεγονότα της ασκήσεως του  «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ από όπου είναι και οι φώτογραφίες )» “και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους !

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος ενημερώνεται για τον φόνο του Έλληνα Αστυνομικού από Αλβανούς UCKάδες που στο άκουσμα της λέξεως Αστυνομία στα Αλβανικά ανοίγουν πυρ και σκοτώνουν τον Έλληνα Αστυνομικό και πρόεδρο  Τοπικού διαμερίσματος των Πρεσπών !

Παράλληλα οι δήμαρχοι της Περιοχής ζητούν από την πολιτική Ηγεσία να  επανέλθει ο Στρατός στα σύνορα και στα Φυλάκια ,γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ότι η αστυνομία με την λειψανδρία που έχει ,αλλά και την μη  σωστό οπλισμό είναι αδύνατο να συγκρατήσουν τους Αλβανούς Κατσαπλιάδες ,που όμως έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και είναι οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και πυροβολούν με ευκολία !i

Πολλές φορές οι Ελληνικές Αρχές και οι υπηρεσίες ασφαλείας  γίνονται  αποδέκτες πληροφοριών οτι οι Αλβανοί Αστυνομικοί όχι μόνο δεν ασκούν τον έλεγχο που πρέπει ,αλλά υποβοηθούν τα τσακάλια της περιοχής που έχουν και πολιτική κάλυψη …Τα γεγονότα σε βάρος της Ελληνικής μειονότητας  στην Αλβανία το αποδεικνύουν !

Ο Α/ΓΕΕΘΑ καλεί τον Διοικητή της Δύναμης Δέλτα και του δίνει εντολή για ετοιμότητα ! …Το σχέδιο καταστρώνεται και ενημερώνεται ο Υπουργός που δίνει το πράσινο φως για την εκτέλεση της Ασκήσεως -Μήνυμα προ όλους τους Βαλκάνιους !

Ο Α/ΓΕΕΘΑ αξημέρωτα δίνει την εντολή και με το χάραμα οι Αλβανοί σκοποί ενημερώνουν ότι Κομάντος της Δύναμης Δέλτα  έκαναν αεροπόβαση στις Πρέσπες και πολεμικά ελικόπτερα πετούν στο τριεθνές και κατά μήκος των συνόρων της Ελληνοαλβανικής μεθορίου !

Επικρατεί  σύμφωνα με πληροφορίες  από (Αλβανικές αλλά και μειονοτικές πηγές  ) πανικός  στα σύνορα ενώ οι  γίνεται γνωστό ότι οι  Μονάδες Αεράμυνας  της Ελλάδος μπήκαν  σε επιφυλακή …Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω ο Α/ΓΕΕΘΑ διατάζει ετοιμότητα σε Μονάδα τεθωρακισμένων που είχαν πριν από μερικούς μήνες κάνει σχετική άσκηση σε άλλη  περιοχή των Συνόρων !

Ο Πανικός των Αλβανών Στρατιωτικών είναι δεδομένος και ενημερώνουν την Κυβέρνηση του  Εντι Ράμα …Αλλά η ενημέρωση που ζητούν οι Αλβανοί πολιτικοί σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ  για την άσκηση  των Ελληνικών Δυνάμεων ,παίρνει πόρτα από τον.. Άσσο της Στρατιωτικής διπλωματίας όπως αποδεικνύεται ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλο !

Το μήνυμα που δόθηκε είναι ισχυρό και δεν σηκώνει περιθώρια για παρερμηνείες : Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι παντού ,όταν και όποτε το θελήσει η Ελλάδα που  έχει και τη δύναμη αλλά και τη θέληση να προστατέψει τους Πολίτες της !


O Αλβανός πρέσβης στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους  Αλβανούς  στην Αλβανία αλλά και στην Ελλάδα σε συνέντευξή  του  σε Αλβανική εφημερίδα κάνει λόγο για συνήθεις ασκήσεις που ενημερώνεται η Αλβανία όπως και το ΝΑΤΟ που είναι μέλη και οι δυο Χώρες !

ΝΑ μας συμπαθεί ο Αλβανός αλλά  το ΝΑΤΟ δεν είχε ιδέα για την Άσκηση “ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ”  όχι μόνο αυτήν αλλά ούτε κάποια άλλη της σειράς των “ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ” …Ούτε βέβαια η Τουρκία που αποτελεί και αυτή μέλος του ΝΑΤΟ !

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου