Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η Κίνα ενισχύει την Αρμενία!

Η Κίνα «βάζει πόδι» προφανώς με τις ευλογίες της Μόσχας και στην Αρμενία κάνοντας ταυτόχρονα αισθητή την παρουσία της ως μία ανερχόμενη δύναμη σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου .

Συγκεκριμένα  στις 26 Δεκεμβρίου 2013, υπέγραψε αμυντική συμφωνία  με την Αρμενία που αφορά την ετήσια αμυντική βοήθεια ύψους 5 εκατ. δολαρίων προς  τον αρμενικό στρατό.
Το υπουργείο άμυνας της Αρμενίας σε ανακοίνωση του  αναφέρει ότι,  η χρηματοδότηση είχε προσυμφωνηθεί κατά τη διάρκεια συναντήσεων στο Πεκίνο μεταξύ του κινέζου υπουργού άμυνας Chang Wanquan και του αρμένιου ομολόγο του, Seyran Ohanyan.
Ούτε οι όροι, ούτε το ύψος  της στρατιωτικής βοήθειας αποκαλύφθηκαν, αλλά, σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ, η Κίνα θα δεσμεύσει  ιδία κεφάλαια για την προμήθεια  κινεζικού πολεμικού υλικού στην Αρμενία .
Το αρμενικό υπουργείο άμυνας υπογράμμισε  ότι οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν επίσης να ενισχύσουν την συνεργασία σε τομείς που αφορούν τη στρατιωτική ιατρική, την εκπαίδευση και την  στρατιωτικό-τεχνική συνεργασία.
ΠΗΓΗ http://www.janes.com/article/31961/china-to-provide-military-aid-to-armenia
Μετάφραση :Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου