Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

EΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!!

 Μνημονιακή υποχρέωση είναι η πώληση της ΕΛΒΟ, ομολόγησαν χθες οι δικηγόροι του ελληνικού Δημοσίου, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του δικαστηρίου.
Το περιστατικό συνέβη στο Πολυμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της συζήτησης της αίτησης τοποθέτησης ειδικού εκκαθαριστή στην ΕΛΒΟ που κατέθεσε το ελληνικό Δημόσιο. Οι δικηγόροι του Δημοσίου προσπάθησαν να αποδείξουν ότι η ΕΛΒΟ είναι ζημιογόνα και πρέπει να πουληθεί.


Αλλά όλα τα επιχειρήματα αντικρούστηκαν, και μάλιστα με συγκεκριμένα στοιχεία από την πλευρά των εργαζομένων, που απέδειξαν ότι οι ζημίες στην εταιρεία προήλθαν με ευθύνη του ίδιου του ελληνικού Δημοσίου. Μέχρι που κάποια στιγμή οι δικηγόροι του ελληνικού Δημοσίου είπαν ότι η πώληση της ΕΛΒΟ είναι μνημονιακή υποχρέωση. Τότε επενέβη ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ο οποίος τόνισε ότι στη συγκεκριμένη διαδικασία εξετάζεται το αίτημα του ελληνικού Δημοσίου για εκκαθάριση της εταιρείας και όχι αν αυτό είναι ή όχι μνημονιακή υποχρέωση. Και ζήτησε από τους δικηγόρους του να καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν από τα οποία να αποδεικνύεται η ανάγκη πώλησης της ΕΛΒΟ.

Όπως λέει στην «Ε» ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ, Θοδωρής Αλιόγκας, η ΕΛΒΟ έφτασε σε αυτό το σημείο με ευθύνη του ελληνικού Δημοσίου, αλλά, υπογράμμισε, ακόμα και τώρα, στην ύστατη στιγμή, μπορεί να ανακάμψει και να γίνει και πάλι κερδοφόρα. Η απόφαση αναμένεται το αργότερο την Παρασκευή.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να συγκληθεί ειδική επιτροπή της Βουλής για την ΕΛΒΟ, έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν ήδη οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές του σώματος, ενώ το θέμα αναμένεται να φέρουν προς συζήτηση στη Βουλή και οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου