Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Απετράπη "όργιο" δράσης Τούρκων κατασκόπων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;


Μυστήριο θρίλερ, όργιο δράσης και ένα κοινωνικό δράμα: Η μη συμμετοχή του οπλικού συστήματος S-300 στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. (George Lamprakis/ DEFENCELINE.GR)

Μυστήριο θρίλερ, όργιο δράσης και ένα κοινωνικό δράμα: Η μη συμμετοχή του οπλικού συστήματος S-300 στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Μεγάλη επιχείρηση Τούρκων κατασκόπων έγινε αντιληπτή κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, και αποτράπηκαν τα χειρότερα για την άμυνα της πατρίδας μας. Σύμφωνα με πληροφορίες που γίνονται τώρα γνωστές, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας βολιδοσκοπήθηκε αρχές Μαρτίου από την Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών για επικείμενη μεγάλη επιχείρηση Τούρκων κατασκόπων στην χώρα μας.
Σύμφωνα με έναν σφραγισμένο φάκελο που έλαβε η ηγεσία του Υπουργείου στα χέρια της, μεγάλο κλιμάκιο Τούρκων κατασκόπων, πιθανόν πράκτορες των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών της γειτονικής χώρας, έφθασε αρχές Μαρτίου στην Αθήνα αεροπορικώς, και παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ως τουριστικό γκρουπάκι που ήθελε να επισκεφθεί την Ακρόπολη και άλλα αξιοθέατα της πρωτεύουσας.
Πράκτορες της ΕΥΠ στο αεροδρόμιο αντιλήφθηκαν τις εκκεντρικές και παράξενες κινήσεις των Τούρκων, ειδικά όπως οι τελευταίοι κρατούσαν στα χέρια τους γαλανόλευκες σημαίες. Όπως γίνεται τώρα γνωστό, οι Τούρκοι πράκτορες ήταν να ξεχυθούν στους δρόμους της Αθήνας κατά την διάρκεια της μεγάλης παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, κρατώντας τις γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια τους που έφεραν από την πατρίδα τους, και να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το πυραυλικό αντιεροπορικό σύστημα S-300 των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο είναι ο φόβος και τρόμος των Τούρκων αεροπόρων.
Όπως πληροφόρησε νωρίτερα ο Γιώργος Λαμπράκης στο DEFENCELINE.GR, το κλιμάκιο των S-300, το προσωπικό και τα οχήματα είχαν μεταφερθεί ήδη στις 8 Μαρτίου με αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού από το Ηράκλειο της Κρήτης στην Αθήνα. Το κλιμάκιο της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων, είχε μεταφερθεί στην αεροπορική βάση του Τατοΐου, όπου όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιούσε δοκιμές για την παρέλαση, κάνοντας μάλιστα χρήση του διαδρόμου του αεροδρομίου ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα και μία άψογη εμφάνιση την ημέρα της παρέλασης.
Λίγες ώρες πριν από την κινητοποίηση του προσωπικού και των οχημάτων, το Υπουργείο Άμυνας άναψε το «κόκκινο» στην συμμετοχή της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, λόγω των πολλών «κόκκινων» πρακτόρων στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα, όπως γίνεται τώρα γνωστό.
Αρχικά η ακύρωση της αναμενόμενης εμφάνισης των S-300 στην παρέλαση δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους παρατηρητές, όπως ποιός και γιατί αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει τον σχεδιασμό; Γιατί δύο εβδομάδες τώρα που το κλιμάκιο της 11ης ΜΚΒ πραγματοποιούσε δοκιμαστικές στο αεροδρόμιο του Τατοΐου - χωρίς κανένα πρόβλημα - δεν υπήρχε θέμα, αλλά προέκυψε στο παρά πέντε της παρέλασης;
Οι απαντήσεις που όλοι περιμέναμε από το υπουργείο Άμυνας, ήρθαν τώρα εντελώς αναπάντεχτα από την επιτυχή δράση της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (πρώην ΚΥΠ, για τους νέους). Τελικά δεν ήταν ο κόκκινος Πούτιν η αιτία της μη εμφάνισης των S-300 στην Αθήνα, όπως ταυτόχρονα πολλοί ανησυχούν ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο και στην.. Ελλάδα, αλλά οι πράκτορες της Άγκυρας.
Εάν το Υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε σχετικό διάβημα, παραμένει άγνωστο αυτή τη στιγμή.

http://www.fox2magazine.net
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου