Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μακαριστός Χριστόδουλος : Ο ξένος παράγων θέλει να επιβληθεί και οι ταυτότητες είναι μόνο η αρχή..

Ο ξένος παράγων θέλει να επιβληθεί 14/3/2004
Ο άνθρωπος, έχοντας πλέον αποκοπεί από τη θεμελίωσή του μέσα στην σχέση με τον πλησίον, έχοντας αντικαταστήσει την αφοσίωση και τη θυσία με κώδικες ηθικής συμπεριφοράς, έχοντας στερηθεί σταθερές αναφορές που του έδιναν τις συντεταγμένες του στον κόσμο, παραδίδεται γρήγορα στις δυνάμεις της αλλοτρίωσης. Οι δυνάμεις αυτές οπλίζουν το άτομο στον αγώνα του να επικρατήσει επί των άλλων, με κάθε τρόπο, στην σκληρή και απρόσωπη καταναλωτική -δηλαδή υλιστική- κοινωνία. Στη νεωτερική και μετανεωτερική παιδεία δεν επιδιώκεται η μόρφωση του νέου ανθρώπου και η διάπλαση της ψυχής του, αλλά η επαγγελματική κατάρτισή του. Εδώ και χρόνια, ακούμε την άρχουσα λογική να ζητάει σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγή — και δεν έχουμε αντιδράσει, ίσως, όσο θα έπρεπε. Από το 1989, διατυπώθηκε, επισήμως πλέον στην Ευρώπη, το αίτημα της προσαρμογής της εκπαίδευσης στον εμπορικό ανταγωνισμό, και πάλι βέβαια χωρίς καμιά συζήτηση για παράλληλη ενίσχυση της ανθρωπιστικής παιδείας και πνευματική και ηθική θωράκιση του νέου ανθρώπου.
Το άτομο, έχοντας ως μόνον οδηγό του ένα αίσθημα ευθύνης θεμελιωμένο στην ηθική κι όχι στη χριστιανική διδασκαλία, δεν μπορεί να βρει νόημα στη ζωή του και βεβαίως δεν μπορεί να δεχτεί ως υπέρτερη ερμηνεία της ύπαρξης του όσα ψελλίζει η αθεϊκή ηθική. Η αγορά, άλλοτε μέρος της ζωής, γίνεται το κέντρο της ζωής. Η επιτυχία σε αυτή γίνεται το μέτρο κρίσεως του ατόμου. Στερημένη από το πλαίσιο που δίνει η χριστιανική ζωή, η προτροπή να μάθεις μεταπίπτει σε προτροπή να επιτύχεις στον ανταγωνισμό, έτσι ώστε το σύνθημα «Τόλμα να μάθεις!» μεταφράζεται στην κραυγή «Νίκησε! Κέρδισε!»
Κατ' αυτόν τον τρόπο, η κοινωνία που στήθηκε στο όνομα του ατόμου τώρα προχωρά στην σύνθλιψή του. Εάν δεν δράσουμε αμέσως και σωστικά, η δυτική κοινωνία —η κοινωνία μας πλέον— θα μετατραπεί βαθμιαία και γρήγορα σε μηχανισμό εξαφάνισης κάθε διαφοράς όπου ούτε γένος ούτε γλώσσα ούτε παιδεία ούτε ήθος ούτε θρησκεία ούτε παράδοση ούτε ιστορική παρουσία και συνέχεια θα αναγνωρίζονται, κι όπου το άτομο θα διακρίνεται πλέον από τα υπόλοιπα μόνο από το ύψος της καταναλωτικής δαπάνης. Εάν δεν αντιδράσουμε βοηθώντας, θα καταργηθεί κάθε αυτοσυνειδησία που προϋποθέτει υπέρβαση του εγκόσμιου και παροντικού και, άρα, η χριστιανική πίστη- θα καταργηθεί κάθε ταυτότητα που προϋποθέτει ιστορικές και άρα υπερατομικές ρίζες.
Μέσα στη νύχτα της ναζιστικής Κατοχής, ο Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε να βάλει ενέχυρο όλη την περιουσία της Εκκλησίας μας, ακίνητα, ναούς, μοναστήρια, τάματα, καντήλια, ράσα, βυζαντινές εικόνες αξίας, να πάρει τους σταυρούς από τα στήθη των επισκόπων, και όλα μαζί να τα βάλει ενέχυρο για να βρει λεφτά και στάρι να ταΐσει τα Ελληνόπουλα. Αυτή είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, και είναι εκτός τόπου να πιστεύει κανείς ότι δεν θα κάνει το ίδιο αν χρειαστεί, προκειμένου να σώσει και να στηρίξει την ψυχή της Ελλάδας.
Κανείς «ξένος παράγων» και καμιά ιδεολογία δεν μπορεί να έχει το ανάστημα να υπαγορεύει μέτρα που θίγουν την πιο καίρια πτυχή της λαϊκής ευαισθησίας, τη βίωση της ιστορικότητας. Από αυτή τη βίωση μπορεί να αντλήσει αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια ως λαός, από αυτήν αντλεί δυνάμεις δημιουργίας. Και ας γίνει σε όλους κατανοητό ότι δεν είναι οι εθνικιστές αυτοί που αντιδρούν στην επιχειρούμενη παραχάραξη της Ιστορίας. Είναι η συλλογική συνείδηση που αντιδρά στη μεθοδευμένη αλλοίωση της μνήμης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν γεω-
πολιτικές επιδιώξεις. Και είναι τιμή για τον λαό μας η αντίδραση στην ισοπέδωση, διότι, άλλως, η παραχάραξη της Ιστορίας θα περνούσε, η λοβοτομή της εθνικής μνήμης θα γινόταν, και θα ακολουθούσε άνετα πλέον η απόρριψη του ελληνικού έθνους στους Καιάδες της Ιστορίας.

Οι ταυτότητες είναι μόνο η αρχή 11/10/2000
Αυτή την ώρα έχουμε την αίσθηση ότι κρίνεται η θέση της ορθοδόξου Εκκλησίας μέσα στο κράτος των Ελλήνων, ενώ δεν αποκρύπτεται η προσπάθεια κάποιων κυβερνητικών κύκλων να διαχωρίσουν το κράτος από τη θρησκεία και, τελικά, να αποθρησκειοποιήσουν όχι μόνο τη δημόσια αλλά και την εθνική και την κοινωνική ελληνική ζωή. Μέχρι τώρα λέγονταν και γράφονταν μερικά πράγματα προς την κατεύθυνση αυτή από μοναχικούς, συνήθως στρατευμένους, επιστήμονες ή δημοσιογράφους, που έτρεφαν με τα κείμενά τους την ψευδαίσθηση ότι τάχα υπάρχει υστέρηση δημοκρατίας στην Ελλάδα, επειδή αυτή για τους γνωστούς ιστορικούς και παραδοσιακούς λόγους έχει την στενή σχέση με την Ορθοδοξία. Τώρα όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Οι κύκλοι της άθεης ιντελιγκέντσιας —και όχι μόνον αυτοί— απέκτησαν τώρα κυβερνητική φωνή και δύναμη και παρέσυραν τον πρωθυπουργό.
Επιδιώκεται εντός και εκτός Ελλάδος η άμεση αποδυνάμωση όλων των ηθικών δυνάμεων που αντιστρατεύονται τη νέα τάξη πραγμάτων του παγκοσμιοποιητικού χυλού, καθώς και η διαμόρφωση ενός εφιαλτικού μέλλοντος του ατομοκεντρικού μετανθρώπου, στον βαθμό που θα επεκτείνονται οι γενετικές μεταλλάξεις και η κατασκευή μηχανισμών «συνεπαφής» ζωντανών ιστών και μηχανικών κατασκευών. Με άλλα λόγια, επιχειρείται σήμερα στη χώρα μας μια απόρριψη του ελληνισμού των τριών μεγάλων περιόδων. Αρχαία Ελλάδα, Βυζάντιο, Νέος Ελληνισμός, και περιορισμός του ελληνικού έθνους σε μιαν άχρωμη «πολυ-πολιτισμική κοινωνία».
Παράλληλα, επιχειρείται με πείσμα η απόρριψη του ρόλου της Εκκλησίας στους αιώνες της δουλείας και στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821 και σε όλους τους αγώνες του λαού μας, αλλά και στην σύγχρονη κοινωνία, και η πρόταξη του ρόλου του Διαφωτισμού, παραγνωρίζοντας ότι ακόμη και οι περισσότεροι από τους Έλληνες διαφωτιστές ήταν κληρικοί της Εκκλησίας. Ως αποτέλεσμα ενός τέτοιου βιασμού της ιστορικής αλήθειας επιχειρείται να αναδειχθεί η νεοελληνική ταυτότητα ως μονοδιάστατα πολιτειακής μορφής υπόθεση, γεγονός που πολύ πιο εύκολα θα προετοιμάσει την συγχώνευση του ελληνικού λαού σε ένα δυτικοευρωπαϊκό αφομοιωμένο στο παγκοσμιοποιημένο μεγακράτος. Κατά συνέπειαν, όπως από την αρχή διακηρύξαμε, το ζήτημα των αστυνομικών ταυτοτήτων είναι η απαρχή σειράς μέτρων που θα ακολουθούσαν, αν δεν υπήρχε και αν δεν υπάρχει η δι' επιχειρημάτων λελογισμένη αντίδραση της Εκκλησίας.
Το είπαμε από την αρχή ότι με τη διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες επιχειρείται συστηματικός αποχριστιανισμός του κράτους των Ελλήνων, με κατεύθυνση την ίδια την κοινωνία και, κατ' επέκταση, το έθνος.


του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου
Έμπνευση — Έρευνα — Ανθολόγηση — Επιμέλεια:
Δημήτρης Ριζούλης, δημοσιογράφος 


Πηγή1 - Πηγή2


Από το βιβλίο του Δημήτρη Ριζούλη
Η Δικαίωση
Οι μεγάλες αλήθειες

12 σχόλια:

  1. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!
    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ.
    ΜΕ 90 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΟ "ΞΕΧΑΣΕ" ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.
    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ".
    ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ;
    ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ. ΓΕΛΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΝΑ ΚΟΥΝΑ ΤΟ "ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΤΗΣ Α. ΛΑΥΡΑΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ),
    ΟΤΑΝ Ο Π. Π. ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ,
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ,
    ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    ΔΙΠΛΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΤΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΑΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΕΝΕΤΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΚΟΛΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι! Έχεις δίκιο γιά τό χρήμα γίνωνται όλα. Κι εσύ ώς επαγγελματίας ξένος πράκτορας κάνεις άψογη δουλίτσα. Σίγουρα τό εβραικό αφεντικό σου πού σέ πληρώνει, ίσως μέσω μίας Μ.Κ.Ο θά είναι πολύ ευχαριστημένο μέ τίς υπηρεσίες σου καί θά σού δίναι καλό μηνιάτικο. Εύκολο χρήμα χωρίς ιδρώτα καί κούραση, αρκεί πού είσαι πιστός γενίτσαρος, καί πολεμάς ότι ενώνει τό Ελληνικό έθνος. Καί είς ανώτερα στήν CIA ανθελληνικό πρακτοράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΠΕΤΑΞΕ Κ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΤΝ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΤΡ.ΓΕΡΜΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ.ΠΩΣ ΔΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.ΧΑΧΑΧΑ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΌΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑ ΔΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ε? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΤΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Κ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ?ΕΒΓΑΛΕ Κ ΠΟΣΟ 90ΕΚΑΤΟΜ ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ?ΤΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΕΧΕΣΤΕ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΙΚΑ Η ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΊΑ..ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ.ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σας Χριστιανοί αδελφοί 12,17 7,06 καλά κάνετε και τα χώνετε
    στον άθεο ελληνα 10,46. Γουστάρω Ακου εκει ο Π Π Γερμανος δεν σήκωσε λεει την
    σημαια της επαναστασης στην Α Λαύρα μηπως ανοιξε να διαβασει κανενα
    σχολικο βιβλίο να μαθει Ζήτω ο Π Π Γερμανος ζητω η αγία Λαυρα.
    Ελσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια Ελσα ρε ομοφυλοφιλε;Εγω ειμαι η Ελσα.Χρησιμοποιεις το ονομα μου!Δωδεκαθειστης δεν εισαι;Τι θα εισαι!Αντρας;Αυτα ειναι αδερφιστικα.

      Διαγραφή
  5. Κ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΌΜΑ.ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ..ΕΧΌΥΝ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Κ ΤΟ ΡΗΞΑΝΕ ΣΤΑ ΚΥΝΑΙΔΙΣΤΙΚΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙ ΔΙΑ,ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ Κ ΛΕΒΕΝΤΙΑ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΌΥΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΤΙ..ΑΣΤΟΥΣ ΕΛΣΑ ΝΑ ΓΕΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Κ ΑΛΛΟ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΕΛΣΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ 2:57 ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΝ ΓΑΝΥΜΙΔΗ Κ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ?Η Ο ΠΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ?ΤΙ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ?ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BAΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΛΣΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
    ΚΑΛΑ ΔΥΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΝΟΣ; ΠΟΤΕ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΤΕ ΕΛΣΑ;;
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΗ? ΔΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΨΕΥΤΡΑΚΟ.ΑΝ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΥΔΑΚΙ.ΧΑΧΑΧΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

      Διαγραφή
  9. 8.15 ΄ξέρω τί σκατοπρακτοράκι είσαι, αλλά δέν περίμενα μέ τίποτα ότι θά φοράς καί φουστίτσα καί θά τό παίζεις ''Έλσα''. Φοβερό! Μάς βγήκες αρσενικοθύληκο! Σέ φαντάζωμαι μέ ζαρτιέρες καί σκάω στά γέλια. ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! Ένας πράκτορας ντεμί........φοβερό..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ Κ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ.ΧΑΧΑΧΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή