Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Άλλο ένα "δώρο" της Τουρκίας - Εντοπισμός και σύλληψη 65 παράνομων μεταναστών στη Χίο


Είκοσι εννέα παράνομοι μετανάστες, εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή Νενήτων της Χίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε, οι μετανάστες (26 άνδρες, δύο γυναίκες και ένα παιδί) συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, 36 παράνομοι μετανάστες, εντοπίστηκαν στην περιοχή Ποσώνας Καρδαμύλων.

Κατόπιν ενημέρωσης από το Λιμενικό Σταθμό Καρδαμύλων, μετέβησαν στην περιοχή, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου και σε συνεργασία με στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλων συνέλαβαν τους μετανάστες (34 άνδρες και δύο γυναίκες) διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τό ''δωρο'' αυτό είναι μόνο γιά τούς ηλιθίους πού αποβλακώνωνται μέ τούρκικα σκουπίδια στά χουντοκάναλα, αντί νά τούς αφυπνίζουν μέ τήν εισβολή πού δεχώμαστε. Γιά τούς λογικούς σκεπτόμενους ανθρώπους αυτή ή εισβολή είναι μία άκρως επικύνδινη κατάρα πού έχει ολέθρια αποτελέσματα. Εκτός τήν εθνική αυτοκτονία πού υφίσταται ή Ελλάδα, καί τήν εγκληματική μάστιγα πού κινδυνεύουμε όλοι από τούς λαθροεισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή